İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ozaman zorlamamak en iyisi yoksa yoktur süt moralinide hiç bozma motivasyonla devam dikkat ediyosun ve eriyosun 😉🙃
Evet kısmet süt meselesi onu anladım çünkü herşeyi denedim kısmeti bu kadarmış bebeğimin ☺️
Merhaba canım ben de seni gördüğüme sevindim.Hamilelikten bu yana kilolarimizda çok değişiklik olmamış 😁😁😁🤦Benim ufaklıkta çoklu besin alerjisi çıktı pek birşey yiyemiyoruz aslında ikimiz de (emziriyorum) ama gluten alerjisi olmadığı için bol bol ekmek tüketiyorum hala 80 li kilolara yakınım ama bu sefer azimliyim 58 i yeniden göreceğim inşallah..Sen nasılsın
Evet olmadı aynı hemen hemen 🤗 sen çok azimlisin istediğin kiloya düşeceğine inanıyorum 🥰
1 yasinda sanirim ya da yılbaşında tamamen duygusal😁😁 yürüteç kulanıyor.musun bilmiyorum biz kullanıyoruz arada battaniyeye arada yurutecte gidiyor şimdilik
Gece cok.kotuydu hep ağladı uykusundan uyandı ne oluyot anlamadım
1 disi cikti oglusumun😁😁😍
Yurutece bayiliyo çok az birşey koyuyorum bende nasıl Mutlu oluyor öyle acele mama hazirlamam gerekince falan koyuyorum mecburiyetten hep yalnızım bide kurtariyo beniden kullanıyor musun

Bugün çok yorucu bir gün geçirdim
Sabah kahvaltı yok
Öğlen yoğurt kfleks
Akşam hamsi tava (çok yemedim misafir doyurmaktan)

İyi akşamlar arkadaşlar
Benim kahvaltı iki yumurtayla kıymalı soğanlı karışık omlet peynir biraz köy ekmeği
Arada fıstık
Akşam yemeği tavuklu mantar sote çok az pilav ve karpuz

Evet kısmet süt meselesi onu anladım çünkü herşeyi denedim kısmeti bu kadarmış bebeğimin ☺️

Evet olmadı aynı hemen hemen 🤗 sen çok azimlisin istediğin kiloya düşeceğine inanıyorum 🥰

Yurutece bayiliyo çok az birşey koyuyorum bende nasıl Mutlu oluyor öyle acele mama hazirlamam gerekince falan koyuyorum mecburiyetten hep yalnızım bide kurtariyo beniden kullanıyor musun
1 numarada kullandim 2.de de kullanuyorum yoksa dermanim kalmiyor ne de zaman .corba mi yapiyorum tuzsuz salcasiz yapp ayiriyorum. Sonradan ilave ediyorum saalca kavuruyorum ya da tuz. Arada pratik oluyor

Dun menü paylaşmadım kizlar unuttum cocuk cok ağlayinca ne yediğimi bile unuttum😀
Bugün 10.00 sabah hindi füme ile omlet peynir domates salatalık biber zeytin klasik kahvaltı
15.00 1 kase börülce salatasi ve 1 ceviz
19.00 köz patlıcan salatası et sote 2 kaşık bulgur pilavi
20 1.5 küçük ekler🙄misafirim vardi yemek durumundaydım.
25 ek leslie 14 ek tabata 15 dk kalça basen hareketi

Yulafli pizzam bugün tek ogunle günü kapaticam gibi herkese mutlu huzurlu pazarlar.....
20211010_105041.jpg

10 da güzel bir kahvaltı. Öğlen kahve içtim. Tavuk doldurdum akşam yine allah affetsin onu gomerim 🤗 bugün spor yok akşam 1 saat yürürüm.

Ve yine iki yumurtayla başladığım diyetimi aksam çeyrek öküz yiyerek bitireceğim 😂😂
Ya çok tatlısın bende öyleyim ya bide üstüne kahvaltıda kızartma hamur işleri favorim

X