- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.781
- 39
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #12.141
Afiyet olsun. Ikizler uyuduğunda hemencik sizde uyuyun.Bugün ki menum omad 1 günü
sabah 11.30 da tarçınlı Türk kahvesi (double)
saat 14.00 - 5 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık patatesli etli yemek susuz
1 kase cacık
2 küçük boy şeftali
saat 17.00 de double tarcınlu Türk kahvesi
2 lt limonlu su (inş akşama birşey yemem :) )
Bir hafta var cnm değişir bence ayyy herkes regl olduDün regl oldum tartı gününe ne değişir bilmiyorum
Bugün 35 dk cardio yaptım sonrasında yarim saat normal yürüyemedim eğer becerebilirsem Bir gün leslie birgün cardio devam edeceğim inşallah
Şu regl gecikti olayını bende görsem ama gebelikten dolayi
Neden gelmiyor canım
Hep boyle düzensizmiydi. Benim pek gunu gününe geldiği söylenemez.ozwllikle ayaklarımı üşütürsem cok stres altındaysam hemen gelmiyor
Öyle deme günü güne iyi işte karnım şişti çatlicam yarın Dr gidecem tekrarŞu regl gecikti olayını bende görsem ama gebelikten dolayihain regl günü günü ne gelir
25-26 günde yada 28 günde bir ara ara olurdu takvimde 28 güne ayarlı mevsim değişiklikleri olunca 28 gün stres olursa 28 gün vs olurduHep boyle düzensizmiydi. Benim pek gunu gününe geldiği söylenemez.ozwllikle ayaklarımı üşütürsem cok stres altındaysam hemen gelmiyor
Birde gelmedikçe stres oluyor bende gerginliği cabasi. Menapoza girenlere hakveriyorum anacim kışın ortasında balkon kapısı açardıÖyle deme günü güne iyi işte karnım şişti çatlicam yarın Dr gidecem tekrar
Yaptığın sporun hatrına karbonhidratı azaltan super.olur aslındaBörekli corakli kahvaltı, öğlen spordan sonra tavuk doldurması, akşam haşlama ve biraz pilav.