İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Dün regl oldum tartı gününe ne değişir bilmiyorum
Bugün 35 dk cardio yaptım sonrasında yarim saat normal yürüyemedim eğer becerebilirsem Bir gün leslie birgün cardio devam edeceğim inşallah

Bugün ki menum omad 1 günü

sabah 11.30 da tarçınlı Türk kahvesi (double)

saat 14.00 - 5 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık patatesli etli yemek susuz
1 kase cacık
2 küçük boy şeftali

saat 17.00 de double tarcınlu Türk kahvesi

2 lt limonlu su (inş akşama birşey yemem :) )

Slm kızlar motive olmak adına paylaşıyorum. Diyet yapmadan ilk ölçümlerimi almıştım. Son 1 ay oncesine kıyasla ;
Belim 3 cm, göbeğim 4cm, basen 5cm incelmiş. Çoğunlukla leslie yapıyorum(plank tabata ve bölgesel egzersiz calistim) ise yarıyor birde boğazı mi daha iyi tutabilsem.

Hasta olan arkadaşlarımıza Allah şifa versin. Geçmiş olsun kızlar. Önce sağlık dengeli besleyin c vitamini takviyesi alın mutlaka.

Afiyet olsun. Ikizler uyuduğunda hemencik sizde uyuyun.

Dün regl oldum tartı gününe ne değişir bilmiyorum
Bugün 35 dk cardio yaptım sonrasında yarim saat normal yürüyemedim eğer becerebilirsem Bir gün leslie birgün cardio devam edeceğim inşallah
Bir hafta var cnm değişir bence ayyy herkes regl oldu

Sabah 12.00 1 dilim.hindi fume.ile omlet 1 dilim.ekmek domates salatalık zeytin
14.00 1 sade kahve 1adet küp gofret
16.00 1 küçük kurabiye
19.30 1 tabak mercimek yemeği 6 kasik makarna bol salata ve şalgam.suyu

30 di leslie ile yürüdüm, ev temizliği ve ütü yaptim.

Kahvaltı canım istemedi bugün 1 de 1 saat zumba. Iki üç bardak kahve. 5 6 tane yaprak sarması 3 gibi. 6 da hamburger ısmarladım kendime. Eşim yoktu yemekle uğraşamadım yine allah affetsin yaramasın amin diyoruz. 1 saat yürüdüm.

Hep boyle düzensizmiydi. Benim pek gunu gününe geldiği söylenemez.ozwllikle ayaklarımı üşütürsem cok stres altındaysam hemen gelmiyor
25-26 günde yada 28 günde bir ara ara olurdu takvimde 28 güne ayarlı mevsim değişiklikleri olunca 28 gün stres olursa 28 gün vs olurdu yarın Dr gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…