- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.701
Haftaya bol eksiler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım anlatmak seni rahatlatirsa ben iyi bir dinleyicim her insanın yaşamı kaderi farklıdır ama sen güçlü olduğun için imtihanında zorludur umarım hayatındaki zorluklar yerini ferahlık ve güzelliğe bırakırAmin ınşallah seninkilerde hayırlı sağlikli bir şekilde büyürler benimkide küçücük bi oğlan bebek tek dayanagim o hayatım o kadar zorki
günaydın canım haftaya 2 ya da üç gün ayranlı menü yapıcam ben deMerhaba arkadaşlar
Bugünun menüsü
ayran detoksu mu nasıl yapiyor sunuzgünaydın canım haftaya 2 ya da üç gün ayranlı menü yapıcam ben de
Prensin sağlıklı mı?Amin ınşallah seninkilerde hayırlı sağlikli bir şekilde büyürler benimkide küçücük bi oğlan bebek tek dayanagim o hayatım o kadar zorki
Ben ayran detoks yapmıyorum ama orkide öyle sandı sanırım bak bu detoksayran detoksu mu nasıl yapiyor sunuz
bu detoks u daha önce yaptınmi etkili mi bende bugün dukan içeceği yapmaya başladımBen ayran detoks yapmıyorum ama orkide öyle sandı sanırım bak bu detoks Eki Görüntüle 2871482
amin Allaha çok şükür saglikli sadece gözündebiraz kayma var oda cuma gidecez baktiracazPrensin sağlıklı mı?
Rabbim dermansız dert vermesin canım.
ikra meyra size bir sorum olucaktı yani benim vücudum bu kadar ödeme müsait olmasının sebebi kullandigim kortizol mu yoksa bir insanın vucu du bu kadar çok şişer mi yani 72 ye nasıl çıktım bir anda aklım almadı moral bozmuyorum ama kafamı kurcalıyor acaba doktora mi gitsem sizce ne yapmalı seni çok seviyorum canım benimBen ayran detoks yapmıyorum ama orkide öyle sandı sanırım bak bu detoks Eki Görüntüle 2871482
o oluyor canım benim yeğenimde de vardı sonra düzeldi üzme tatlı canınıamin Allaha çok şükür saglikli sadece gözündebiraz kayma var oda cuma gidecez baktiracaz
Hoşgeldiniz bol eksiler olsuniyi günler bende sizinle zayıflamak isterim
Allah şifa versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşur minik prensamin Allaha çok şükür saglikli sadece gözündebiraz kayma var oda cuma gidecez baktiracaz
Emzirenlerde yapabilirmi bu detoksuBen ayran detoks yapmıyorum ama orkide öyle sandı sanırım bak bu detoks Eki Görüntüle 2871482
Yok onun için üzmüyorum eşimle sıkıntılarım var birazo oluyor canım benim yeğenimde de vardı sonra düzeldi üzme tatlı canını
hoşbuldum hepimizin bol eksileri olsunHoşgeldiniz bol eksiler olsun
Allah şifa versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşur minik prens
Bebekten dolayi çok yapamiyorum kucak istiyo hep ama uyuyunca 45 dakika leslie yapmaya çalisiyorum ve hava güzel olursa disari yürüyüşe çıkıyoruzTabiki spor paylasiyoruz spor yapani çok severim bol eksiler olsun
Süt yapar bakliyat yoğurt ee zaten kahvaltıda varEmzirenlerde yapabilirmi bu detoksu
Banada Dr yazdı iki adet ama yapmadım bu defa bıktım sismekten bende seni seviyorum kortizon olduğun zaman 1 hafta şeker tatlı tuz yaklaşma canım ödem hızlı gider ama sendeki iki haftayı bulur üzme kendini canım sen yine -5 ile gelirsinikra meyra size bir sorum olucaktı yani benim vücudum bu kadar ödeme müsait olmasının sebebi kullandigim kortizol mu yoksa bir insanın vucu du bu kadar çok şişer mi yani 72 ye nasıl çıktım bir anda aklım almadı moral bozmuyorum ama kafamı kurcalıyor acaba doktora mi gitsem sizce ne yapmalı seni çok seviyorum canım benim
Arkadaş bununla verdi tatlım verende çok olmuş bir gün dene ertesi günü eksi ise 2.gunude yaparsınbu detoks u daha önce yaptınmi etkili mi bende bugün dukan içeceği yapmaya başladım