- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.646
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.581
Yuvaya döndüğüne göre hadi bakalımEve döndüğümden bu yana diyete de başlayamadım onu demek istedim ama biran önce başlamam gerekiyor hem diyet hem yürüyüşe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuvaya döndüğüne göre hadi bakalımEve döndüğümden bu yana diyete de başlayamadım onu demek istedim ama biran önce başlamam gerekiyor hem diyet hem yürüyüşe
Unuttunuz şampiyon olabilirdin haftaya inşallah bol eksiler olsun70.1 sabah tartilmistim, gerekirse yarın tartilip foto çekeyim.
Olsun vermiş olayım da , hedefim 60 kaptanımUnuttunuz şampiyon olabilirdin haftaya inşallah bol eksiler olsun
Eki Görüntüle 2866804
Ay hadi İnşallah temelli gitsin eski 60 olduğum günlere kavusayim.Seninle aynı kilodayız canım. Güzel gidiyorsun tebrik ederim
VayyyOlsun vermiş olayım da , hedefim 60 kaptanım
Yorgunmusunuz yada beyninde bitirmeden mi basliyorsun önce kararlı olun kendinize her hafta hedef koyun 500 grm odak yapın sonraki hafta için 600 hedefleyin çok vermek yerine az az ilerleyin hedefinize yada sabah 12 aksam 8 de bitirin beslenmeyi erkene almayın açlık 16 saat yapın aklına birşey geldiğinde dişlerini fircla yada bol su için kahve için bitki caylar için yemek odaginiz olmasın sen güçlüsün çok kilo verdin yine vericeksin azim var sende bol eksiler olsunMerhaba arkadaşlar nasılsınız benim h8c moral motivasyonum yok diyet yapamıyorum saçma sapan bir şekilde besleniyorum nasıl toparlicam kendimi çok canım sıkkın lütfen yardım edin bana.
Neden kendimi toparlayamiyorum beslenme düzenimi oturamıyorum spor yapamıyorum.
Biraz düzeltiyorum tamam şimdi oldu diyorum bir şey oluyor ben darmadağın neden böyle yaa çok sıkıldım artık...
Aslında kilo vermeyi çok istiyorum şunu da biliyorum ki istikrarlı devam etsem veriyorum. Ama bilmiyorum motivasyon eksikliğim var. Yarın sıfırdan başlicam insallahYorgunmusunuz yada beyninde bitirmeden mi basliyorsun önce kararlı olun kendinize her hafta hedef koyun 500 grm odak yapın sonraki hafta için 600 hedefleyin çok vermek yerine az az ilerleyin hedefinize yada sabah 12 aksam 8 de bitirin beslenmeyi erkene almayın açlık 16 saat yapın aklına birşey geldiğinde dişlerini fircla yada bol su için kahve için bitki caylar için yemek odaginiz olmasın sen güçlüsün çok kilo verdin yine vericeksin azim var sende bol eksiler olsun
Kesinlikle cnm bende diyet kelimesinin korkutmaması için artık 500 gr diyorum çünkü çok bunaldımYorgunmusunuz yada beyninde bitirmeden mi basliyorsun önce kararlı olun kendinize her hafta hedef koyun 500 grm odak yapın sonraki hafta için 600 hedefleyin çok vermek yerine az az ilerleyin hedefinize yada sabah 12 aksam 8 de bitirin beslenmeyi erkene almayın açlık 16 saat yapın aklına birşey geldiğinde dişlerini fircla yada bol su için kahve için bitki caylar için yemek odaginiz olmasın sen güçlüsün çok kilo verdin yine vericeksin azim var sende bol eksiler olsun
G gulebilmek buraya gel daha aktif
Merhaba hoşgeldin aramıza bol eksiler olsun canim pazartesi günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın başlangıç 64 sanırım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsinizSelam daha öncesinde ıf ile 6 kg vermiştim. Sonra yaz geldi dondurmalar yendi gene eski hale geldim.
Boyum 153 cm 64 kg ile 2 gündür başladım. Tek sorunum kapattıktan sonra arada azda olsa kaçamak yapmak.
sabah : yürüyüş 6.500 adım , öncesi koca bardak su
ara : 1 kayısı , 1 kupa sütlü nescafe . bol su
devamı sonra.
HoşgeldinizSelam daha öncesinde ıf ile 6 kg vermiştim. Sonra yaz geldi dondurmalar yendi gene eski hale geldim.
Boyum 153 cm 64 kg ile 2 gündür başladım. Tek sorunum kapattıktan sonra arada azda olsa kaçamak yapmak.
sabah : yürüyüş 6.500 adım , öncesi koca bardak su
ara : 1 kayısı , 1 kupa sütlü nescafe . bol su
devamı sonra.
Hoşgeldingeldim teşekkürler.