- 21 Aralık 2016
- 8.870
- 40.714
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.461
SüpersinizGünaydın hanımlar
geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.9
Fark 1.6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüpersinizGünaydın hanımlar
geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.9
Fark 1.6
Ikra meyraBugün sabahtan bismillah dedim bakalım.
Sabah 11
Patates salatası yedim
Bugün hacamat yaptıracağım o yüzden hayvansal gıda almıyorum.
Sabah tartilmayi unuttum yarın tartıldım olur mu ?
Teşekkür ederimSüpersiniz
Ayy çok teşekkür ederim. Sizde çok güzel kilo vermişsiniz. Maşallah tebrik ederim Bu hafta kupa sizde benceSanki o sınırı ben bekliyorum çok heyecanlı
40 kilo ya yakın vermişsiniz. Kaç ayda verdiniz. Çok güzel vermişsiniz tebrik ederim.Teşekkür ederim
Birimiz hepimiz içinAyy çok teşekkür ederim. Sizde çok güzel kilo vermişsiniz. Maşallah tebrik ederim Bu hafta kupa sizde bence
Ben al ver uzun bı yolculuk en üst sinirim oydu onu paylaştım o yüzden40 kilo ya yakın vermişsiniz. Kaç ayda verdiniz. Çok güzel vermişsiniz tebrik ederim.
Baskül paylaşımı şart canım yarın paylaşirsinizGünaydın hanımlar
geçen hafta 82.5
Bu hafta 80.9
Fark 1.6
Yarın olsun bu hafta pazartesi günü sonraki tartılar unutmayalım yarın liste güncelleme yapicamBugün sabahtan bismillah dedim bakalım.
Sabah 11
Patates salatası yedim
Çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin yarın baskül atabilirsen yarın güncelleme yapicam iki kişi baskül paylasacak yarıngünaydın canım bu hafta her şey üst üste gelince buraya pek gelemedim kusura bakmayın lütfen
ev aksaklıkları bitmeden anacığım hastaneye yatıyor bugün bende evi temizliyorum bugün bu hafta pek aktif olamayabilirim annem ameliyat olacak hastane de kalacağım bir yanimda evde çocuklar da kalacak zor bir hafta beni bekliyor çok üzgünüm herşeyin başı sağlık gerçekten napcam blmyrm
çok teşekkür ederim canım yarın paylaşacağım inşallahÇok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin yarın baskül atabilirsen yarın güncelleme yapicam iki kişi baskül paylasacak yarın
Su hesaplamadim spor henüz yok.Sabah
11
Patates salatası
18.30
2 servis kısır
Hayvansal gıdaları yiyemiyorum aslında yeşillik de olsa olurdu ama şimdi aklıma geldi . Çocuklardan aklıma gelmedi.
Yarin inşallah ben de hacamat yaptıracağım öncesinin perhizini yapamadim şehir dışındaydım bugün döndüm yaptırdıktan sonra dikkat edicem. InsallahBugün sabahtan bismillah dedim bakalım.
Sabah 11
Patates salatası yedim