- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.645
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.481
Baskül paylaşımı şart canım yarın paylaşirsiniz
Ayy eriyorum maşallah
Geçen hafta 82.5
Fark 2 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baskül paylaşımı şart canım yarın paylaşirsiniz
hoş geldiniz pazartesi günü tarti günüydü ama bugun de atabilirsiniz liste bugün güncellenecekSelam arkadaşlar ben 1,5 ay önce dogum yaptim ve üzerimde kalan dogum kilolarimi vermek istiyorum sizin gruba katilmak istiyorum sartlar neler bilmiyorum araniza alirsaniz sevinirim
Tabiki canım çok geçmiş olsun cnmYarin ben de paylaşım yapayım mi canım esimin memleketindeydim çok kötü besledim Üstü ne yolculuk da baya artı.cikicam ama hacamatla perhize geçicem inşallah ilaçları da atarim bu şekilde vucuddumdan Ikra meyra
çok teşekkür ederim cnm inşallah bu sefer başarırım ne zaman hızlı başlsam böyle serum yemek zorunda kaldım artık araya bi tane ara öğün koycamTabiki canım çok geçmiş olsun cnm
Merhaba hoş geldiniz aramıza her pazartesi günü baskül paylaşımı var başlangıç kilonuzu yazın ve hedefinizi yazin. Menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsunSelam arkadaşlar ben 1,5 ay önce dogum yaptim ve üzerimde kalan dogum kilolarimi vermek istiyorum sizin gruba katilmak istiyorum sartlar neler bilmiyorum araniza alirsaniz sevinirim
Rabbim acil şifalar versin inşallahhastaneden geldim hazırlanıp tekrar gitcem bugün öğleye doğru ameliyat olacak annem herkesten dua bekliyorum aktif olmaya çalışacağım
âmin inşallah canım benim ameliyat oldu ağrısı varRabbim acil şifalar versin inşallah
Hoşbulduk tmm pazartesi günü tartilip paylaşirim yarin tartilip tam kilomu yazarimMerhaba hoş geldiniz aramıza her pazartesi günü baskül paylaşımı var başlangıç kilonuzu yazın ve hedefinizi yazin. Menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun
Kusura bakmayın arkadaşlar bu hafta hem menü paylaşamadım hemde baskül paylaşamadım. Bazı sıkıntılarım var bu yüzden diyete de pek uyamadım bu hafta uymaya calisacam inşallah
Tartidaki sayıyı görünce resim çekmeyi unuttum.
Zaten amaç kilo vermek canım o sayıyı hedefe doğru götürmek içinTartidaki sayıyı görünce resim çekmeyi unuttum.
Kaptan 71.2 yım.Zaten amaç kilo vermek canım o sayıyı hedefe doğru götürmek için