- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.421
Allah kabul etsinBenim yavaş gidiyor aslında. Alıyorum veriyorum. Bir yerimde sayıyorum. Öyle öyle hedefe ulaşacağız bakalım. Öyle mi neredesiniz hala soğuk mu havalar.
Bende bugün niyetliyim
Rica ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsinBenim yavaş gidiyor aslında. Alıyorum veriyorum. Bir yerimde sayıyorum. Öyle öyle hedefe ulaşacağız bakalım. Öyle mi neredesiniz hala soğuk mu havalar.
Bende bugün niyetliyim
Rica ederim
AminAllah kabul etsin
Merhaba hoş geldiniz aramıza pazartesi günü başlangıç ve baskül paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsunKızlar selamlar bir ara yazmıştım ama maalesef olduğum yerde tam kapanma olunca kaldı.
Çocuklar okula gidemeyince yediğine ictigime dikkat edemedim.
Şimdilerde daha iyiyim.
Maşallah ne güzel vermişsiniz çok imrendim.
Ben de artık başlamaya niyet ediyorum.
Almanya'dayim. Benim orucum gitti bugünüm de fena geçtiBenim yavaş gidiyor aslında. Alıyorum veriyorum. Bir yerimde sayıyorum. Öyle öyle hedefe ulaşacağız bakalım. Öyle mi neredesiniz hala soğuk mu havalar.
Bende bugün niyetliyim
Rica ederim
Aaa öyle mi. Benimde dayımlar Almanya da orası yazın bile çok sıcak olmuyormuş galiba. İyimisin canım bir sıkıntı yoktur inşallahAlmanya'dayim. Benim orucum gitti bugünüm de fena geçti
Allah kolaylık versingünaydın kizlar
dün tek öğün beslenme yapmak zorunda kaldım ondada doğru düzgün yiyemedim istah kalmadı evi su bastı
tüm gün onla uğraştık çok moralim bozuldu
Yaa çok geçmiş olsun cnm kolay gelsingünaydın kizlar
dün tek öğün beslenme yapmak zorunda kaldım ondada doğru düzgün yiyemedim istah kalmadı evi su bastı
Âmin teşekkür ederimAllah kolaylık versin
çok sağol canım benim napalim cana gelmesindeYaa çok geçmiş olsun cnm kolay gelsin
Çok geçmiş olsungünaydın kizlar
Geçmiş olsun canım . Sağlık olsun üzülmegünaydın kizlar