- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.161
Sadece su maden suyu bitki caylar serbes şekersiz çay kahve serbesSelam kızlar,
Aç kaldığımız saatlerde süt içebiliyormuyuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece su maden suyu bitki caylar serbes şekersiz çay kahve serbesSelam kızlar,
Aç kaldığımız saatlerde süt içebiliyormuyuz.
Sağol canumSadece su maden suyu bitki caylar serbes şekersiz çay kahve serbes
Süper gidiyorsun idolumsün.selam kızlar bu sabah çok sevinçliyim tartıldım ve ben şok pazartesi günü nu iple çekiyorum
menü
sahur
4 kasık yoğurt
iftar
1 kepçe corba
2 dilim çarşaf böreği
salata
1 küçük parça mangallik tavuk
4 5 tane hurma
ara öğün
dükan içeceği
3 litre su içtim
50 dakika çok hızlı yürüyüş
bölgesel hareketler
yarından itibaren yürüyüşleri mi artırmayı 1 buçuk saat yadabölerek 2 saate tamamlamayı düşünüyorum
yuppiiiiiii çocuk ruhum ortaya çıktı
ay çok mahcup oldum teşekkür ederim canım benimSüper gidiyorsun idolumsün.
yürüyüş normal tempo mu yoksa hızlı tempoda yürüyorsunMerhaba arkadaşlar
Sabur 1 dilim pide peynir zeytin zencefilli çay 3 tane hurma
İftar
Limonlu su
1 kase çorba
4 kaşık ciğer sote
4 kaşık pilav
Salata
1 saat sonra 1 top dondurma
2 litre su
1 saat yürüyüş
Tempolu olmasına özen gösteriyorum da çok yiyorum yaa ama çok acıkıyorum bu günlerdeyürüyüş normal tempo mu yoksa hızlı tempoda yürüyorsun
bol eksiler olsun canımSahur
2 dilim ekmek peynir zeytin yeşilçay
İftar
1 kase çorba
4 kaşık et sote
3 kaşık pilav salata
1 saat sonra çayla1 tane küçük çikolata
2 litre su
1.15 dak tempolu yürüyüş
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerimMerhaba arkadaşlar
Sahur klasik kahvaltı
İftar çorba grip oldum boğazım yanıyor
22 de 100 mlm sütlaç
Tebrik Ediyorum canım. Tek seferde mi yürüdün. Bizi azimlendiriyorsun. Pazartesi ye birincisin. 65 gelsin
3:58 dkk süper yürümüşsun tebrikler
Hemen pes etme sadece bayram sonuna kadar ara verin baskul bozuktur birde başka yerde tartılmayi denermisin canım eczane olur mutlaka sorun vardır tartıda çünkü 92 görüp sknra yüz tartmasi bozuk olduğunu gösterir canim başarılar diliyorum bayramdan sonraki hafta gel nolursunKızlar selâm
Ben bir süre ara vermeye karar verdim. Tartım hâlâ 100 gösteriyor hâlbuki düne kadar gerçekten çok dikkat ediyordum 1 gr oynamaması beni gıcık etti. Bu saate kadar bir gıdım birşey yemedim. Kendimi gazlayamıyorum üstelik yine regl ağrılarım başladı daha yeni bitmişti ya olmuyo ya aynı ay 2 kere oluyo biraz depresif hissediyorum.
Sizi takipte olacağım buralarda olursanız yine görüşürüz.
Bol bol eksiler diliyorum. Yaz bitmeden dönerim diye tahmin ediyorum. Şimdilik Allah'a emanet olun...
Bencede hemen moralini bozma canım yaa. Kilo verme süreci tam bir psikoloji yönetme süreci aslında. Ikra meyra ya katılıyorum tartının 92 gösterip sonra 100 göstermesi bozuk olduğunu gösteriyor bence de başka yerde tartılmalısın. Çok fazla ara vermemem ümidiyleKızlar selâm
Ben bir süre ara vermeye karar verdim. Tartım hâlâ 100 gösteriyor hâlbuki düne kadar gerçekten çok dikkat ediyordum 1 gr oynamaması beni gıcık etti. Bu saate kadar bir gıdım birşey yemedim. Kendimi gazlayamıyorum üstelik yine regl ağrılarım başladı daha yeni bitmişti ya olmuyo ya aynı ay 2 kere oluyo biraz depresif hissediyorum.
Sizi takipte olacağım buralarda olursanız yine görüşürüz.
Bol bol eksiler diliyorum. Yaz bitmeden dönerim diye tahmin ediyorum. Şimdilik Allah'a emanet olun...