- 29 Aralık 2020
- 1.016
- 2.073
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.201
Muhteşemsin gerçekten canım tebrik ediyorum seni darısı hepimizin başına. İçimizde en istikrarli olan sesinsin maaşallah canım inşallah bizde senin gibi olabiliriz ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhteşemsin gerçekten canım tebrik ediyorum seni darısı hepimizin başına. İçimizde en istikrarli olan sesinsin maaşallah canım inşallah bizde senin gibi olabiliriz ❤
Yaaa harikasın ben sana doğru geliyorum benim alerjim başladı polenler beni mahf etti ilaç içiyorum sistim temmuza kadar böyle senin adına mutlu oldum
çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım benim
bnde çok sevindim 65 beklemiyordum ne yalan söyleyeyim ama daha da hırslandımYaa muhteşemsin çook sevindim. Süpersin canım. Hedefine koşar adımlarla gidiyorsunÇok güzel bir sürpriz oldu
çok teşekkür ederim canım benim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalımMuhteşemsin gerçekten canım tebrik ediyorum seni darısı hepimizin başına. İçimizde en istikrarli olan sesinsin maaşallah canım inşallah bizde senin gibi olabiliriz ❤
çok teşekkür ederim canım benim senin adına üzüldüm bnde başladım fısfıs ve hapima bitmez benim alerjimdeYaaa harikasın ben sana doğru geliyorum benim alerjim başladı polenler beni mahf etti ilaç içiyorum sistim temmuza kadar böyle senin adına mutlu oldum
çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık inan okadar mutluyum ki bu haftada kupayı elden bırakmayı düşünmüyorum kızlar hadi motivasyon kendinizi sılkeleyin ayağa kalkın yaza fit gircez birlikteTebrikler yine şampiyonluğu elden birakmadi haftanın şampiyonu A annym tebrikler kilo veren herkesi azmi bırakmayın kızlar Eki Görüntüle 2846550
Süpersinçok teşekkür ederim eline emeğine sağlık inan okadar mutluyum ki bu haftada kupayı elden bırakmayı düşünmüyorum kızlar hadi motivasyon kendinizi sılkeleyin ayağa kalkın yaza fit gircez birlikte
evet geri sayım devam ediyor vermem gereken 15 kilo kaldı 34 kilo verdim
Harika gidiyorsun azim ve kararli
Süpersin
azimliyim ve kararlıyım bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka şansları yokHarika gidiyorsun azim ve kararli
Süpersin canım. Senin azminden bizede bulaşır inşallah 34 Kilo çok büyük başarı hedefine çoook az kaldı. Yaza fit gireceksin canımçok teşekkür ederim eline emeğine sağlık inan okadar mutluyum ki bu haftada kupayı elden bırakmayı düşünmüyorum kızlar hadi motivasyon kendinizi sılkeleyin ayağa kalkın yaza fit gircez birlikte
evet geri sayım devam ediyor vermem gereken 15 kilo kaldı 34 kilo verdim