- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.141
çok teşekkür ederim canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım benim
ya çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalımÇok tebrik ederim senin adına çık sevindim inşallah hedefine ulaşırsın canım
teşekkür ederim hiç belli olmaz sizde şampiyon olabilirsinizTebrik ediyorımm arkadaşımızı. Haftada 2 kilo büyük rekor. Hiç hayatımda yaşamadım:) Hiç şampiyon olamam sanırım
Darısı başıma diyelim o zamanteşekkür ederim hiç belli olmaz sizde şampiyon olabilirsiniz
keşke su an bnde sizin kilonuzda olabilsemDarısı başıma diyelim o zaman
aramızda tam 10 kilo fark varDarısı başıma diyelim o zaman
31 mayisa hedef koydum en azından 64 u ucundan da olsa görmek istiyorumSüpersiniz kızlar menüler harika son ramazan tartısı var sonra vücut yine şaşıracak bu defa gece acmi kaldım gündüzü yiyorum
Süper gidiyorsun. Böyle gidersen bence kesin görürsün. Çok az yiyorsun sporda yapıyorsun sağlığına dikkat et canım. Sağlıkla gitsin kilolar.31 mayisa hedef koydum en azından 64 u ucundan da olsa görmek istiyorum
az yememin sebebi oruç bu yıl zor geldi bana fazla yiyince midem hazmedemiyor çok sıkıntı yaşıyorum az kaldı 1 hfta sonra sağlıklı yemeye devam şu anda sağlıklı yiyom ama az çok yiyince ya kusacak gibi oluyor yada midem tasgibi sağol canım benim inşallah herşey ilk önce sağlık sonra güzellikSüper gidiyorsun. Böyle gidersen bence kesin görürsün. Çok az yiyorsun sporda yapıyorsun sağlığına dikkat et canım. Sağlıkla gitsin kilolar.
Anladım canım haklısın. Evet az kaldı normale dönünce sıkıntı olmaz. Bol eksileraz yememin sebebi oruç bu yıl zor geldi bana fazla yiyince midem hazmedemiyor çok sıkıntı yaşıyorum az kaldı 1 hfta sonra sağlıklı yemeye devam şu anda sağlıklı yiyom ama az çok yiyince ya kusacak gibi oluyor yada midem tasgibi sağol canım benim inşallah herşey ilk önce sağlık sonra güzellik