- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.121
17 kilom kaldı geri sayım başlasinHedefe doğru azim varsa hedef yakındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 kilom kaldı geri sayım başlasinHedefe doğru azim varsa hedef yakındır
İyiyim canım. Güzel gidiyor bu hafta biraz enerjim düşüktü. Tatlı istekleri çok oldu. Ama senin sonucunu görünce azimlendim . Yaa süpersin çoook sevindim. Sonuç muhteşem tebrik ediyorumselam tatlım hemen bakıcam youtube den napıyorsun nasıl gidiyor
çok teşekkür ederim canım inşallah sende hedefe hızlıca ulaşacaksın sadece sabret biraz da zaman ver kendneİyiyim canım. Güzel gidiyor bu hafta biraz enerjim düşüktü. Tatlı istekleri çok oldu. Ama senin sonucunu görünce azimlendim . Yaa süpersin çoook sevindim. Sonuç muhteşem tebrik ediyorum
çok teşekkür ederim canım inşallah sende hedefe hızlıca ulaşacaksın sadece sabret biraz da zaman ver kendne
Çok tebrik ederim senin adına çık sevindim inşallah hedefine ulaşırsın canımtoplam 32 kilo vermişim çok mutluyum ve bir okadar da hırslandım ya
Baskül paylaşımı yaparsanız sevinirim haftayaGünaydın
En son sabah 56.9 çıkıyordum. Bugün 58.4 çıktım. Regl olduğumdan sanırım bu kadar fark. Bugün kahvaltımı saat 12 de yaparım.
Günde 5 patates hiç diyetlik değil.Merhabalar bugün yoğurt ağırlıklı bir diyete başladım
Öğle 2 haşlanmış patates,5 kaşık yoğurt
Ara 1 haşlanmış patates, 5 kaşık yoğurt
Akşamı da birazdan yiyeceğim yine 2 haşlanmış patates, 5 kaşık yoğurt 1.gün bu şekilde yarın protein günü bakalım nasıl geçecek
Bir an önce 90 a inmek istiyorum o yüzden bu detoksumsu şeyi yapıyorum
Bir saat de yürüyüş yaptım
20 de iftar ise sabah 12 de kahvaltıSelaam kızlar,
Ben bugün mecbur iftar saati yemek yedim. Eşim oruçluydu birlikte yedik.
kahvaltımı saat kaçta yapmam gerekiyor. Bugün saat 12 ye zor dayandım. Akşam 6 da yemiştim yemek.
Aksam 6 ise sabah 10 da kahvaltı 16 saat açlık hesaplayın 8 saat beslenmeSelaam kızlar,
Ben bugün mecbur iftar saati yemek yedim. Eşim oruçluydu birlikte yedik.
kahvaltımı saat kaçta yapmam gerekiyor. Bugün saat 12 ye zor dayandım. Akşam 6 da yemiştim yemek.
Tebrik ediyorımm arkadaşımızı. Haftada 2 kilo büyük rekor. Hiç hayatımda yaşamadım:) Hiç şampiyon olamam sanırımMerhaba arkadaşlar market fırın derken şimdi geldim iftar vs
Haftanın yıldızı A annym tebrikler şampiyon -2.200 ile sampiyonsun Eki Görüntüle 2840547
Haftaya yaparım canım. Bu hafta net kilom yok ondan paylaşmadım.Baskül paylaşımı yaparsanız sevinirim haftaya
eline emeğine sağlık çok mutlu oldum herkese bol eksiler olsunMerhaba arkadaşlar market fırın derken şimdi geldim iftar vs
Haftanın yıldızı A annym tebrikler şampiyon -2.200 ile sampiyonsun Eki Görüntüle 2840547