İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
günaydın pazar sabahın dan herkese merhaba menü
sahur
4 kasık yoğurt
2 kasık yulaf
iftar
1 kepçe corba
2 tane sarma
salata
2 kasık taze fasulye

4 litre su içtim
spor
1 saat yürüyüş yüksek tempoda
dukan içeceği ve yeşil çay

Merhabalar hanımlar bugün tartı beni bir 92 gösterdi, bir 100 gösterdi kaç kiloyum bilmiyorum ben de çıldırdım ve yedimm. Yani aslında biraz patates kızartması ve bir dilim havuç kek yedim başka da birşey yemedim abartmadım ama eminim ödem yapacaktır. Büyük ihtimalle tartı çalışırsa artı 3 falan olacak 😡 Bıktım gerçekten bu ara tökezleme dönemindeyim ama tekrar düzeleceğim yarın sıfırdan hiç kilo vermemiş gibi başlayacağım. Dr haftanın en fazla 3 günü 1 saat yürüyüş demişti ama her gün yapmaya karar verdim. Biraz dizlerim ağrıyacak ama ağırlığın azalması faydalı olur da demişti. Yapacak başka birşey yok...💪🏻💪🏻💪🏻 Ay ne çok yazdım yine...Haydi bana kolay gelsin. Yarın için tüm eksi görenleri tebrik ediyorum.👌🏻👌🏻👌🏻

Merhabalar hanımlar bugün tartı beni bir 92 gösterdi, bir 100 gösterdi kaç kiloyum bilmiyorum ben de çıldırdım ve yedimm. Yani aslında biraz patates kızartması ve bir dilim havuç kek yedim başka da birşey yemedim abartmadım ama eminim ödem yapacaktır. Büyük ihtimalle tartı çalışırsa artı 3 falan olacak 😡 Bıktım gerçekten bu ara tökezleme dönemindeyim ama tekrar düzeleceğim yarın sıfırdan hiç kilo vermemiş gibi başlayacağım. Dr haftanın en fazla 3 günü 1 saat yürüyüş demişti ama her gün yapmaya karar verdim. Biraz dizlerim ağrıyacak ama ağırlığın azalması faydalı olur da demişti. Yapacak başka birşey yok...💪🏻💪🏻💪🏻 Ay ne çok yazdım yine...Haydi bana kolay gelsin. Yarın için tüm eksi görenleri tebrik ediyorum.👌🏻👌🏻👌🏻
Sende umarim eksidesin baskül hata veriyordur .92 tartıp neden 100 göstersin 😳 bol eksiler olsun 💃

Merhaba arkadaşlar
Sabah 13 de klasik kahvaltı bir dilim ekmek le
Aksam 20 de iftar yemeği

Eklentiler

• IMG_20210502_201150.jpg
    IMG_20210502_201150.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 22
Dönem dönem oluyor o duraklamalar. Sonra birden düşüş oluyor. Moralini bozma bence. Yarın sabah yeniden tartılırsın net belli olur

Herkese merhaba bir kaç gündür yazamıyorum telefonumdan kaynakli bir sorundan dolayı.
Sahur
2 dilim pide peynir zeytin çay

İftar
1 kase çorba
1 kase cacık
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık salata
2 tane tulumba
Sahura kadar 3 litre su
Yeşil çay

1 saat yürüyüş

Son 3 gündür çok acıkıyorum neden bilmiyorum o yüzden sahurda ekmek yedim artık yarım artı mi olurum bilmiyorum

Arkadaşlar yarın baskül paylaşımını 18 gibi yaparım haberiniz olsun 😀 oruçlu olunca dengelesin

günaydın kizlar menü
sahur
1 kase yoğurt

iftar
1 kepçe corba
1 dilim ekmek
2 kasık tavuk sote
yeşillik salata

3 litre su içtim
dukan içeceği
detoks çaylarını da içtim
spor
1 saat 39 dakika yürüyüş
bugünden itibaren bölgesel olarak egzersiz yapmak istiyorum göbek ve kalça incelmesi için önerilere açığım sadece ebru şallı düşünmüyorum 😁🤣

günaydın kizlar menü
sahur
1 kase yoğurt

iftar
1 kepçe corba
1 dilim ekmek
2 kasık tavuk sote
yeşillik salata

3 litre su içtim
dukan içeceği
detoks çaylarını da içtim
spor
1 saat 39 dakika yürüyüş
bugünden itibaren bölgesel olarak egzersiz yapmak istiyorum göbek ve kalça incelmesi için önerilere açığım sadece ebru şallı düşünmüyorum 😁🤣
Selam canım Tuğçe İrtem öneririm 🤗

X