İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar kızlar
Ara öğün 15.30
1 adet kurabiye ve 10 adet badem
Akşam 19.30
Yarmalı yoğurt çorba
Köfte patates ve salata
1 dilim tam buğday

Eklentiler

• 40FDCE93-F619-49B7-B462-98CEAE3B8840.jpeg
    40FDCE93-F619-49B7-B462-98CEAE3B8840.jpeg
    120,2 KB · Görüntüleme: 26
6 NİSAN

16/8

12:00
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta +1 dilim peynir +5 zeytin +2 ceviz+yeşillik

ara: bir muz + 2 fit top

ara: lifalif + 1 mandalina

20:00
akşam

5 yk tavuk sote+ 1 bardak kefir+ 1 dilim kepekli ekmek + salata+ 1 kare bitter

su: 3 lt
spor: 30dk pilates+ 10 dk koşu + 30 dk p90x

Merhabalar bugün patates diyetim de saatler de bozuldu maalesef

Öğle 15:00 de 1 açma,1 çatal
Ara 17:30 da 1 kuru incir,2 küçük yulaf kurabiyesi

Akşam yemeği yemeyeceğim çünkü kaloriyi yeteri kadar doldurdum 😕
Dr acil bi 10 kilo daha hızlı verirsen iyi olur dedi dizlerimde ki baskıyı azaltmak için ama spor da olmaz dedi. Hâlbuki ben o kadar kiloyu sporu yoğun yaparak verdim.
Yine ilaçlarıma ilaçlar eklendi 🥴

Ödem kalmadığı için yaptığım detoxlar çok işe yaramıyor söylendiği gibi 3-5 kilo değil gram gram gidiyor benden
Hızlı kilo vermem lazım arayış içerisindeyim. Keşke Dr Now burda da olsa 😄
Canım saglikki beslen protein sebze süt ürünleri sebze şeklinde bir porsiyon meyve şeklinde ilerle 🙏 çok geçmiş olsun canım 😔

Merhaba 🤗 bugünkü menüm 🤗

Eklentiler

• IMG_20210406_124524.jpg
    IMG_20210406_124524.jpg
    200,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210406_194233_159.jpg
    IMG_20210406_194233_159.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 24
6 nisan 16/8
10:00
Turk kahvesi
12:00
2 haslanmis yumurta 1 domates 1 salatalik maydanoz biraz peynir biraz zeytin
15:00
Ananasli yesil cayim (canim beniiimmm😊)
19:00
Iki kucik peynirli pide + ayran

Aksam evde degildim malesef kendime gore biseyler hazirlayamadim ne varsa yemek zorunda kaldim

Teşekkür ederim canım. Senin menüde çok güzel. Bende geçen haftalarda yapmıştım kabak detoksunu. Ayağının iyi olmasına sevindim. Bol eksiler olsun🤗
Merhabalar herkese😊 kabul ederseniz bende katilmak isterim. Daha once de denemelerim oldu ama hep yarim kaldi. Bu sekilde daha motive olabilirim umarim
Hoşgeldiniz 🥰

Günaydın kızlar ben 65.60 olmuşum sigara böreği ve kek yedim iki gün 😂😂🖤🖤 ama bugün itibariyle öğleden sonra çorba ve kabak yicem üç gün yine bakalım 64 düşecek miyim 🤔

Teşekkür ederim canım. Senin menüde çok güzel. Bende geçen haftalarda yapmıştım kabak detoksunu. Ayağının iyi olmasına sevindim. Bol eksiler olsun🤗

Hoşgeldiniz 🥰
inşallah canım benim artık hedefime ulaşmak istiyorum inşallah herkes zayıflar tabiki bnde çok amin :KK24::KK6: haftaya pazartesi günü itibariyle dışarda 1 buçuk saat yürüyüp evde 5 mil ve ip atlicam bölgesel egzersizlerinde yapmayı planliyorm bu hfta leslie yapyrm yürüş 1 saatten az oluyor aile büyüklerim geldi eşimintarafı bu Hfta o yüzden tam spora ağırlık veremiyorum onlardan gizlice yapmaya çalışıyorum :KK48::KK59:bakalım hafta sonu olmadan gidecekler daha rahat bir şekilde ilerleyeceğim dukan içeceği ve almış olduğum detoks çaylarını içeceğim çok umutluyum vereceğime inanıyorum 🤲 inşallah

Selamlar 🖐🏻

Benim patates diyeti tamamen gitti 🤭 Cuma tekrar başlayacağım

Öğle 2 poğaça (eşim çok istedi kokusuna dayanamayıp yedim)
Ara 1 küçük yulaf kurabiyesi, 2 kuru incir,1 bardak portakal suyu

Akşam birşey yemeyeceğim.

2 litre su içtim,spora tekrar başladım
IMG_20210407_170110_493_copy_2523x3016.jpg

İyi akşamlar 🥰
7 Nisan 18/6
Hurma diyetine devam.
20210407_215559.jpg

2,5 lt su
3 bardak zencefilli detoks çayı
30 dk pilates
15000 adım

inşallah canım benim artık hedefime ulaşmak istiyorum inşallah herkes zayıflar tabiki bnde çok amin :KK24::KK6: haftaya pazartesi günü itibariyle dışarda 1 buçuk saat yürüyüp evde 5 mil ve ip atlicam bölgesel egzersizlerinde yapmayı planliyorm bu hfta leslie yapyrm yürüş 1 saatten az oluyor aile büyüklerim geldi eşimintarafı bu Hfta o yüzden tam spora ağırlık veremiyorum onlardan gizlice yapmaya çalışıyorum :KK48::KK59:bakalım hafta sonu olmadan gidecekler daha rahat bir şekilde ilerleyeceğim dukan içeceği ve almış olduğum detoks çaylarını içeceğim çok umutluyum vereceğime inanıyorum 🤲 inşallah
Çok güzel içinde o istek olduğu sürece er yada geç o hedefe ulaşırsın canım. 💪👍💃Bol eksiler olsun

günaydın canlar dünki menü kahvaltı da salata yaptım akşam kabak detoksu yapamadım bir dilim saray sarmasi bir dilim pizza ve bir tane içli köfte kendim yaptım için dayanamadım yedim ama en azından eskiden çok yerdim şimdi 1 tane ile frenledim kendimi inanın yedikten sonra pisman oldum ya istikrarlı giderken 3 günüm çöp oldu bakalım yarın tartı günü nlck neyseki ramazanda şehirler arası kısıtlama olucak yani misafir olmucak ozmn daha iyi olucak bnm için of ya havada yağıyor içim şişti ☹

Bende cuma günü bildirim yapicagim bayağı eksi geliyorum. İlk önce 1.5 saat yurucem.
Saat kaç ta bildirim yapılıyor en son?

günaydın canlar dünki menü kahvaltı da salata yaptım akşam kabak detoksu yapamadım bir dilim saray sarmasi bir dilim pizza ve bir tane içli köfte kendim yaptım için dayanamadım yedim ama en azından eskiden çok yerdim şimdi 1 tane ile frenledim kendimi inanın yedikten sonra pisman oldum ya istikrarlı giderken 3 günüm çöp oldu bakalım yarın tartı günü nlck neyseki ramazanda şehirler arası kısıtlama olucak yani misafir olmucak ozmn daha iyi olucak bnm için of ya havada yağıyor içim şişti ☹
Ahhh o saray sarması yaktı bizi 🤣

X