- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.721
Evet teşekkür ederimDiyete başlangıç kilonuz 66.7 mi listeye geçecem canım bol eksiler olsun
Geçmiş olsun. ÜzüldümMerhaba ben de aranıza katılmak isterim acı bir olay yaşadım daha yeni beş aylık hamileyken bebeğimi kaybettim kendimi salmamak adına kilo vermeye başlamak istiyorum bana bu süreci atlatmakta kilo verme disiplini yardımcı olur diye düşünüyorum hamile kalmadan önce dört ayda if ile 116 kilodan 93 kiloya kadar düşmüştüm spora hemen başlayamam tabi ama en azından diyete başlıyım diyorum
Çok geçmiş olsun başınız sagolsun ağır bir durumMerhaba ben de aranıza katılmak isterim acı bir olay yaşadım daha yeni beş aylık hamileyken bebeğimi kaybettim kendimi salmamak adına kilo vermeye başlamak istiyorum bana bu süreci atlatmakta kilo verme disiplini yardımcı olur diye düşünüyorum hamile kalmadan önce dört ayda if ile 116 kilodan 93 kiloya kadar düşmüştüm spora hemen başlayamam tabi ama en azından diyete başlıyım diyorum
Patates detoxu yapiosun sanirimMerhaba
Öğle 13:30 da 3 haşlanmış patates, 1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
Arada birşey içmedim Dukan birası içtim 2 bardak
Akşam 19:30 da 2 haşlanmış patates,1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
2 litre su içtim, spor yok
Benim menüm cumaya kadar aynı olacak.
Teşekkür ederim hoş buldukGeçmiş olsun. ÜzüldümAllah sabırlar versin. Hoşgeldiniz.
Çok sağolun inşallah kurtulabilirim bir 20 kilo daha versem bile yeter şimdilikÇok geçmiş olsun başınız sagolsun ağır bir durumrabbm sabır versin. İnşallah kilolarından biran önce kurtulursun
If bunun için güzel bir başlangıç. Bende 11.30 da kahvaltı yaptım 7 de yemek faslını kapattimTeşekkür ederim hoş bulduk
Çok sağolun inşallah kurtulabilirim bir 20 kilo daha versem bile yeter şimdilik
Etkilerini merak ediyorumMerhaba
Öğle 13:30 da 3 haşlanmış patates, 1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
Arada birşey içmedim Dukan birası içtim 2 bardak
Akşam 19:30 da 2 haşlanmış patates,1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
2 litre su içtim, spor yok
Benim menüm cumaya kadar aynı olacak.
Hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim ?ıf diyeti yapmak istiyorum 14/10 şeklinde. gün içerisinde bazen 2 bazen 3 ana öğün yapıyorum. bugün düzenli diyet ve spor yapmaya başladım
Afiyet olsunBen de bugün saat 13.00 te kahvaltımı yaptım akşam yemeğim biraz geçe kaldı ama 16/8 olarak düşününce çok sıkıntı olmaz diye umut ediyorum.
Kahvaltı(13.00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
yarım portakal
Ara Öğün(16.30)
Muz
Akşam yemeği(20.00)
Fırında balık
Salata
Evet 1 hafta yapmayı düşünüyorumPatates detoxu yapiosun sanirim
Hoş geldiniz aramıza acınızı unutturacak bir kelime dahi bulamayız rabbim sağlıkli gebelik bebekler nasip etsin inşallahBen de bugün saat 13.00 te kahvaltımı yaptım akşam yemeğim biraz geçe kaldı ama 16/8 olarak düşününce çok sıkıntı olmaz diye umut ediyorum.
Kahvaltı(13.00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
yarım portakal
Ara Öğün(16.30)
Muz
Akşam yemeği(20.00)
Fırında balık
Salata
Hoş geldiniz aramızamerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim ?ıf diyeti yapmak istiyorum 14/10 şeklinde. gün içerisinde bazen 2 bazen 3 ana öğün yapıyorum. bugün düzenli diyet ve spor yapmaya başladım
hoşbuldum:) teşekkür ederimHoş geldiniz aramızacuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun