İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar
Bugünkü menüm

Eklentiler

• IMG_20210402_163217_658.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210402_152325.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210402_190331.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba ben de aranıza katılmak isterim acı bir olay yaşadım daha yeni beş aylık hamileyken bebeğimi kaybettim kendimi salmamak adına kilo vermeye başlamak istiyorum bana bu süreci atlatmakta kilo verme disiplini yardımcı olur diye düşünüyorum hamile kalmadan önce dört ayda if ile 116 kilodan 93 kiloya kadar düşmüştüm spora hemen başlayamam tabi ama en azından diyete başlıyım diyorum

Geçmiş olsun. ÜzüldümAllah sabırlar versin. Hoşgeldiniz.

Merhaba arkadaşlar
3 Nisan 16/8

Arada kivi ve küçük muz yedim
Dünden kalan ayran aşı akşam yemeğim.
2,5 lt su
45 dk yürüyüş

Merhaba

Öğle 13:30 da 3 haşlanmış patates, 1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
Arada birşey içmedim Dukan birası içtim 2 bardak
Akşam 19:30 da 2 haşlanmış patates,1 salatalık, 4 kaşık yoğurt

2 litre su içtim, spor yok

Benim menüm cumaya kadar aynı olacak.

Çok geçmiş olsun başınız sagolsun ağır bir durum rabbm sabır versin. İnşallah kilolarından biran önce kurtulursun

Patates detoxu yapiosun sanirim

Geçmiş olsun. ÜzüldümAllah sabırlar versin. Hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim hoş bulduk
Çok geçmiş olsun başınız sagolsun ağır bir durum rabbm sabır versin. İnşallah kilolarından biran önce kurtulursun
Çok sağolun inşallah kurtulabilirim bir 20 kilo daha versem bile yeter şimdilik

Teşekkür ederim hoş bulduk

Çok sağolun inşallah kurtulabilirim bir 20 kilo daha versem bile yeter şimdilik
If bunun için güzel bir başlangıç. Bende 11.30 da kahvaltı yaptım 7 de yemek faslını kapattim

Etkilerini merak ediyorum
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim ?ıf diyeti yapmak istiyorum 14/10 şeklinde. gün içerisinde bazen 2 bazen 3 ana öğün yapıyorum. bugün düzenli diyet ve spor yapmaya başladım
Hoşgeldiniz

Ben de bugün saat 13.00 te kahvaltımı yaptım akşam yemeğim biraz geçe kaldı ama 16/8 olarak düşününce çok sıkıntı olmaz diye umut ediyorum.

Kahvaltı(13.00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
yarım portakal

Ara Öğün(16.30)
Muz

Akşam yemeği(20.00)
Fırında balık
Salata

Afiyet olsun

Hoş geldiniz aramıza acınızı unutturacak bir kelime dahi bulamayız rabbim sağlıkli gebelik bebekler nasip etsin inşallah cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın bol eksiler olsun menun çok güzel olmuş

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim ?ıf diyeti yapmak istiyorum 14/10 şeklinde. gün içerisinde bazen 2 bazen 3 ana öğün yapıyorum. bugün düzenli diyet ve spor yapmaya başladım
Hoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…