İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar 🤗
Bugünkü menüm 🤗

Eklentiler

• IMG_20210402_163217_658.jpg
    IMG_20210402_163217_658.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210402_152325.jpg
    IMG_20210402_152325.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210402_190331.jpg
    IMG_20210402_190331.jpg
    154,3 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba ben de aranıza katılmak isterim acı bir olay yaşadım daha yeni beş aylık hamileyken bebeğimi kaybettim kendimi salmamak adına kilo vermeye başlamak istiyorum bana bu süreci atlatmakta kilo verme disiplini yardımcı olur diye düşünüyorum hamile kalmadan önce dört ayda if ile 116 kilodan 93 kiloya kadar düşmüştüm spora hemen başlayamam tabi ama en azından diyete başlıyım diyorum☺️

Merhaba ben de aranıza katılmak isterim acı bir olay yaşadım daha yeni beş aylık hamileyken bebeğimi kaybettim kendimi salmamak adına kilo vermeye başlamak istiyorum bana bu süreci atlatmakta kilo verme disiplini yardımcı olur diye düşünüyorum hamile kalmadan önce dört ayda if ile 116 kilodan 93 kiloya kadar düşmüştüm spora hemen başlayamam tabi ama en azından diyete başlıyım diyorum☺️
Geçmiş olsun. Üzüldüm😔Allah sabırlar versin. Hoşgeldiniz.

Merhaba arkadaşlar 🤗
3 Nisan 16/8
20210403_200019.jpg

Arada kivi ve küçük muz yedim
Dünden kalan ayran aşı akşam yemeğim.
2,5 lt su
45 dk yürüyüş

Merhaba

Öğle 13:30 da 3 haşlanmış patates, 1 salatalık, 4 kaşık yoğurt
Arada birşey içmedim Dukan birası içtim 2 bardak
Akşam 19:30 da 2 haşlanmış patates,1 salatalık, 4 kaşık yoğurt

2 litre su içtim, spor yok

Benim menüm cumaya kadar aynı olacak.

Çok geçmiş olsun başınız sagolsun ağır bir durum 😢 rabbm sabır versin. İnşallah kilolarından biran önce kurtulursun🙏

Merhaba

Patates detoxu yapiosun sanirim

Geçmiş olsun. Üzüldüm😔Allah sabırlar versin. Hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim hoş bulduk☺️
Çok geçmiş olsun başınız sagolsun ağır bir durum 😢 rabbm sabır versin. İnşallah kilolarından biran önce kurtulursun🙏
Çok sağolun inşallah kurtulabilirim bir 20 kilo daha versem bile yeter şimdilik ☺️

Teşekkür ederim hoş bulduk☺️

Çok sağolun inşallah kurtulabilirim bir 20 kilo daha versem bile yeter şimdilik ☺️
If bunun için güzel bir başlangıç. Bende 11.30 da kahvaltı yaptım 7 de yemek faslını kapattim🤗

Merhaba

Etkilerini merak ediyorum 🤗
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim ?ıf diyeti yapmak istiyorum 14/10 şeklinde. gün içerisinde bazen 2 bazen 3 ana öğün yapıyorum. bugün düzenli diyet ve spor yapmaya başladım
Hoşgeldiniz 🥰

Ben de bugün saat 13.00 te kahvaltımı yaptım akşam yemeğim biraz geçe kaldı ama 16/8 olarak düşününce çok sıkıntı olmaz diye umut ediyorum.

Kahvaltı(13.00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
yarım portakal

Ara Öğün(16.30)
Muz

Akşam yemeği(20.00)
Fırında balık
Salata

Ben de bugün saat 13.00 te kahvaltımı yaptım akşam yemeğim biraz geçe kaldı ama 16/8 olarak düşününce çok sıkıntı olmaz diye umut ediyorum.

Kahvaltı(13.00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
yarım portakal

Ara Öğün(16.30)
Muz

Akşam yemeği(20.00)
Fırında balık
Salata
Afiyet olsun 🤗

Kahvaltı(13.00)
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
yarım portakal

Ara Öğün(16.30)
Muz

Akşam yemeği(20.00)
Fırında balık
Salata
Hoş geldiniz aramıza acınızı unutturacak bir kelime dahi bulamayız rabbim sağlıkli gebelik bebekler nasip etsin inşallah 🤲💗💙 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın 🤗 bol eksiler olsun menun çok güzel olmuş 😍

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim ?ıf diyeti yapmak istiyorum 14/10 şeklinde. gün içerisinde bazen 2 bazen 3 ana öğün yapıyorum. bugün düzenli diyet ve spor yapmaya başladım
Hoş geldiniz aramıza 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim ☺️ menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler olsun 💃

X