- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.561
İyi akşamlar Ikra meyra bu aralar çok yoğunum giremiyorum ilk kez bugün tartılmayı ve resim çekmeyi unuttum yarın resim atıyım olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz. Bebişini sağlıkla büyütMerhaba hanımlar ben Aralık 29 da doğum yaptım sezaryenle 62.5 la hamile kalmıştım 80 le doğuma gittim şuan 69 um bende diyet yaoamaya çalışıyorum gruba girmek istiyorum
Evet çok şükür canım. Teşekkür ederim Sende çok güzel gidiyorsun menülerinde çok güzel sağlıklı ve doyurucu. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallahDukucum yine iyi almamışsın regl zamanı. Gecen hafta süper vermiştin onu oturttun sayili, süper gidiyosun bence
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz. Bebişini sağlıkla büyüt
Evet çok şükür canım. Teşekkür ederim Sende çok güzel gidiyorsun menülerinde çok güzel sağlıklı ve doyurucu. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah
Olur canim yarın bir arkadasta paylaşacak listeyide güncelleme yaparimİyi akşamlar Ikra meyra bu aralar çok yoğunum giremiyorum ilk kez bugün tartılmayı ve resim çekmeyi unuttum yarın resim atıyım olur mu
T 3 değeri 4 tsh 5.75 T 4 2Geçmiş olsun.Tsh T3 T4 bakıldı mı?
Çok geçmiş olsun
Cok teşekkürler canım, senin ve diğer arkadaşların motivasyonu cok büyük iki ayda 6.200 vermişim, ilk ay 4 kilo, ikinci ay 2.. boyle gidersem 6-12 aya bomba olurumÇok teşekkür ederim canım nodül için gidecem 9 nisana randevum var sende haftaya 79 rakama geçiyorsun süpersin
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Açılış 13 30 : 1.5 dilim peynirle yağsız yeşil salata (taze tane,roka, tere, maydanoz,domates,salatalık )
350 ml ayran
Ara: 1 küçük muz,1 yeşil elma ,1 çay bardağı az yağlı sütle kahve
Kapanış 18:30 1 büyük porsiyon yoğurtlu bakla yemeği , Yarım kase et haşlama
Yemek yok muİyi akşamlar
Öğle 13:30 da 1 bardak portakal suyu
14:30 da 2 bardak kefir
16:30 gibi 2 bardak sebze çorbası
19:30 1 avuç çilek,1 muz ve 4 yemek kaşığı yoğurdu blenderdan çekip içtim. Gün içerisinde ise ara ara çok az sütle kahve içtim. Böylece günü kapattım.
2 litre su içtim,spor yok