İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım sabret 1 ay geçti sanırım 1 hafta kaldı. Sonra kendi düzenine geçersin yaparsın sen 💐 çünkü bu süreçte de artıya çok geçmedin çok şükür 🤩🧿
Yaklaşık 2 aydır bende. 1 hafta sonra inşallah sporla birlikte tamamiyle başlamak için sabırsızlanıyorum açıkçası

Ramazanda yine aynı şekilde 16-18 saat açlık var bunu bu defa gündüze çekmek zorundayız ilk bir kacgun vücut şaşıracak düzene girecek ve oruç bitecek geceye denk gelicek yine bir kacgun vücut şaşırıp tekrar düzene girecek 👍saatinizi 16 yada 18 saatlik açlık ayarlanacak 🙈
Aynı menüler sadece öğünler sahur ve iftara çekiliyor dimi bu şekilde :)

Selamm kızlar hayırlı Cumalar dilerim 🥰
Geçen hafta 74,5 kg
Bu hafta 73,5 kg
Fark -1 kg
20210319_151114.jpg

Maalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım
Az kalmış canım. Sen bu azimle yaparsın😃
Harika gidiyorsun 💃💃
Teşekkür ederim canım. Sizlerin motivesiyle güzel gidiyor🥰
Süpersinnn dukucum ❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿
Teşekkür ederim canım. Umarım hep böyle gider. Süreç uzayınca bazen motivasyonumuz düşebiliyor.🥰🤩
Teşekkür ederim canım🥰

Maalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım
Az kalmış canım. Sen bu azimle yaparsın😃
Harika gidiyorsun 💃💃
Teşekkür ederim canım. Sizlerin motivesiyle güzel gidiyor🥰
Süpersinnn dukucum ❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿
Teşekkür ederim canım. Umarım hep böyle gider. Süreç uzayınca bazen motivasyonumuz düşebiliyor.🥰🤩
Teşekkür ederim canım. Sen de üzülme ödemden dolayı. Haftaya daha fazla gider. Sen 20/4 oruç aralığını mı kullanıyordun.

Sabah 10.00

Bir dilim tam buğday ekmeğini yarıya bölüp kaşarlı tost yaptım
5 adet siyah zeytin
Şekersiz çay

ara

sade Türk kahvesi
2 adet ceviz

ara

200 ml ayran

Akşam 17.00

Kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurt

Eklentiler

• 2E285919-09F9-4752-9AB6-48155660FF40.jpeg
    2E285919-09F9-4752-9AB6-48155660FF40.jpeg
    186,3 KB · Görüntüleme: 25
kızlar birşey soracağım if in hep aynı düzende mı yapılması lazım ? Mesela 1 gün 16/8 birgün 18/6 olmaz mı? Ben 18/6 düzenine uyacağım demiştim emzirdigim için ama mesela bugun disardaydim ilk öğünü 13.00 gibi ancak yapabildim.Aksam yemeği için 21.00 e kadar beklemek istemiyorum 19.00 da yeyip kapatmak isterim 21.00 çok geç.Dolayisiyla bugün 18/6 yapmış olurum olmaz mı öyle ? Biraz da duruma göre saatler esneyemez mı hep ayni saatlerde mı yapmak lazım ? 1-2 saatlik oynamalar olamaz mı?

kızlar birşey soracağım if in hep aynı düzende mı yapılması lazım ? Mesela 1 gün 16/8 birgün 18/6 olmaz mı? Ben 18/6 düzenine uyacağım demiştim emzirdigim için ama mesela bugun disardaydim ilk öğünü 13.00 gibi ancak yapabildim.Aksam yemeği için 21.00 e kadar beklemek istemiyorum 19.00 da yeyip kapatmak isterim 21.00 çok geç.Dolayisiyla bugün 18/6 yapmış olurum olmaz mı öyle ? Biraz da duruma göre saatler esneyemez mı hep ayni saatlerde mı yapmak lazım ? 1-2 saatlik oynamalar olamaz mı?
Düzenli olmali 16/8 ile başlayın kiloda durma yaşarsanız 18/6 bir hafta yapıp tekrar 16/8 dönün tekrar kilo durursa aynı şekilde devam takı hadefe kadar hedef zorluyor kilo veriminde duraksama çok yaşarsın o dönem 18)6 gider o dönem durursa yine 20/4 sadece haftada bir gün yapılır 🤗

İyi akşamlar 🥰
19 Mart 16/8
Öğle
1 tane kendi yaptığım lavaşa tereyağı sürdüm yedim.
5 tane lahana sarması
Ara
1 muz
Yarım portakal
3 kare çikolata
Akşam
Balık ve salata çeyrek lavaş
Biraz öncede dayanamadım limonlu kek yeni pişmişti 1,5 dilim yedim:KK43:
2 lt su
30 dk pilates
30 dk yürüyüş

X