- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #8.321
Bugünü en iyi ben geçirmiş olabilirim bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok iyi bir gün olmuş yarın baskül günüBugünü en iyi ben geçirmiş olabilirim bu durumda
Hoş geldiniz aramıza yarın baskül günü paylaşım yaparsınız son hedifinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü çok iyi vermissin bol eksiler olsunMerhaba bende yeni başladım kızlarrrr geçenlerde 3 kilo vermiştim bu beslenme şekli ile
Çok geçmiş olsun canım .15/9 ......????!!!!!
Bir kahvaltım tamam oldu
gerisi yalan oldu
ara yapamadim disime implant oldum
aksam corba ve yogurt yedim
az önce de 6-7 tane eti finger bisküvi yedim
Hoşgeldiniz. Güzek vermişsinix.Kaç günde verdiniz.Merhaba bende yeni başladım kızlarrrr geçenlerde 3 kilo vermiştim bu beslenme şekli ile
Bence de en iyi sen geçirmişsin vallaSelam arkadaşlar
18 Mart bugün niyetliydim. Günü En sakin ben geçirmişim galiba
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
4 kaşık ıspanak ve yoğurt
2,5 lt suyumu geç olsada bitirdim
5 bardak dukan içeceği
Kısa zamana bol sıvı sığdırdım
Midem su dolu
Bence çok iyisin spora başlamış mıydınGünaydın kızlarım
geçen cuma : 54.00
bu cuma : 54 kg 200 gram
+200
Sağol canım başladım ama devam ettiremedim bu hafta. malesef hiç sevmiyorum spor yapmayı. ama bu hafta hep hareket halim vardı ev içinde. Hafta sonu çok fazla yemek yedim hafta içi de dikkat ettiğim gün sayısı 3 tü. Çok şükür ki artı 200 ile kapattım bu haftayı.Bence çok iyisin spora başlamış mıydın
Canım sabret 1 ay geçti sanırım 1 hafta kaldı. Sonra kendi düzenine geçersin yaparsın sen çünkü bu süreçte de artıya çok geçmedin çok şükürMaalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım
Ne güzel bir kiloGünaydın kızlarım
geçen cuma : 54.00
bu cuma : 54 kg 200 gram
+200
Ay kahkaha attım çok tatlısınızBirazdan tartilacagim alem kilo görsün bir tonbişiniz var
Darısı size olsun inşallahNe güzel bir kilo