İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba bende yeni başladım kızlarrrr geçenlerde 3 kilo vermiştim bu beslenme şekli ile
Hoş geldiniz aramıza 🤗 yarın baskül günü paylaşım yaparsınız son hedifinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım 😘 menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü 🤗 çok iyi vermissin 👏 bol eksiler olsun 💃

Selam arkadaşlar 🥰
18 Mart bugün niyetliydim. Günü En sakin ben geçirmişim galiba😅
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
4 kaşık ıspanak ve yoğurt
2,5 lt suyumu geç olsada bitirdim
5 bardak dukan içeceği
Kısa zamana bol sıvı sığdırdım😂😂
Midem su dolu

15/9 ......????!!!!!

Bir kahvaltım tamam oldu
gerisi yalan oldu 😭😭😭
ara yapamadim disime implant oldum
aksam corba ve yogurt yedim
az önce de 6-7 tane eti finger bisküvi yedim 😭😭😭
Çok geçmiş olsun canım . 😔
Merhaba bende yeni başladım kızlarrrr geçenlerde 3 kilo vermiştim bu beslenme şekli ile
Hoşgeldiniz. Güzek vermişsinix.Kaç günde verdiniz.

Selam arkadaşlar 🥰
18 Mart bugün niyetliydim. Günü En sakin ben geçirmişim galiba😅
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
4 kaşık ıspanak ve yoğurt
2,5 lt suyumu geç olsada bitirdim
5 bardak dukan içeceği
Kısa zamana bol sıvı sığdırdım😂😂
Midem su dolu
Bence de en iyi sen geçirmişsin valla 😁

Günaydın arkadaşlar ben bugün resim göndermeyeceğim çünkü aynı kilodayım 3-4 gün adet sancısı ve şişlik çektim birkaç gün önce söküldü ona bağlıyorum çünkü diyetimden hiç şaşmadım aynı şekilde devam ettim sonuçları artık haftaya görürüm bu hafta böyle oldu olsun yeter ki hastalanayım kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum 😍

Günaydın kızlarım 💐

geçen cuma : 54.00

bu cuma : 54 kg 200 gram

+200

Eklentiler

• 427EEC4D-706D-4AAC-8EEE-882397AF28BF.jpeg
    427EEC4D-706D-4AAC-8EEE-882397AF28BF.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 14
Günaydın kızlar
81.7 kg ile başladım,10 günde 1.5 kg vermiş oldum ama Ikra meyra Ikra meyra bu benim ilk tartım olsun.Gecen haftayı saymayalim alışma haftası kabul edelim.Hem düz rakamla başlamış olayım.Herkese sevgiler bol eksiler

Eklentiler

• IMG_20210319_094622.jpg
    IMG_20210319_094622.jpg
    148,1 KB · Görüntüleme: 17
Maalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım

Eklentiler

• 16161369820811904414992.jpg
    16161369820811904414992.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 7
Bence çok iyisin spora başlamış mıydın😊
Sağol canım başladım ama devam ettiremedim bu hafta. malesef hiç sevmiyorum spor yapmayı. ama bu hafta hep hareket halim vardı ev içinde. Hafta sonu çok fazla yemek yedim hafta içi de dikkat ettiğim gün sayısı 3 tü. Çok şükür ki artı 200 ile kapattım bu haftayı.

Maalesefki artiştayim. Tabiki bunda hem ife uymamanın hemde regl olacak olmamın etkisi var. En kısa sürede hem motive olmuş olarak hemde tam anlamıyla ife uyacak şekilde tekrar aranızda olacağım. Hatırlarsanız daha önce bahsetmiştim kayınvalidemin yanimda olduğundan. 1 hafta sonra gidecek inşallah bende eski ben olarak aranızda olacağım
Canım sabret 1 ay geçti sanırım 1 hafta kaldı. Sonra kendi düzenine geçersin yaparsın sen 💐 çünkü bu süreçte de artıya çok geçmedin çok şükür 🤩🧿

X