İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba azimli bayanlar
Uzun zamandır takip ediyorum grupları
Ama önce kendimi bilinç olarak motive etmek istedim bir gruba katılmadan önce
Artık hazırım
Bana uygun gurubun bu olduğunu düşünüyorum
Çünkü ben sabah kalktığımda asla iştahı olmayan bir insanım yiyebilecek duruma hep saat 12 civarı gelirim ve o zaman kahvaltı ederim
Aslında % 50 olarak if diyeti yapıyormusum bunu anladım benim tüm olayı bozmam tabikide akşam basliyooorrrr
Akşam saat 6 7 gibi ev yemeğimi yiyorum
Ama sonra ne mi oluyor iki avuç çekirdek yesem ne olacak bir kare kek yesem ne olacak ne olacak ne olacak derken akşam Göbüş selam veriyor bana :)
Yani tüm olayım akşam bozuluyor tam dinlenicegim zaman insanın birşeyler yiyesi geliyor :) abur cubur vs.
O yüzden birbirimize destek olabileceğimiz bu gruba benide alırsanız çok sevinirim 🌼🌼🌼🌼
Tabiki hoş geldiniz 12 de kahvaltı akşam 20 de kapanış yaparsınız 👍 bu size uygun anladığım kadarıyla 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim ☺️ menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler olsun 💃

Bugün bunu yapıyorum kızlar 💃 ödemim var sıvı detoksa ihtiyacım var regl de var 😓
IMG_20210318_132549_389.jpg

Merhaba azimli bayanlar
Artık hazırım
Çünkü ben sabah kalktığımda asla iştahı olmayan bir insanım yiyebilecek duruma hep saat 12 civarı gelirim ve o zaman kahvaltı ederim
Aslında % 50 olarak if diyeti yapıyormusum bunu anladım benim tüm olayı bozmam tabikide akşam basliyooorrrr
Ama sonra ne mi oluyor iki avuç çekirdek yesem ne olacak bir kare kek yesem ne olacak ne olacak ne olacak derken akşam Göbüş selam veriyor bana :)
Yani tüm olayım akşam bozuluyor tam dinlenicegim zaman insanın birşeyler yiyesi geliyor :) abur cubur vs.
O yüzden birbirimize destek olabileceğimiz bu gruba benide alırsanız çok sevinirim
Tabiki hoş geldiniz 12 de kahvaltı akşam 20 de kapanış yaparsınız 👍 bu size uygun anladığım kadarıyla 🤗 cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim ☺️ menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz 🤗 bol eksiler olsun 💃
Çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için desteğe ihtiyacım var
Yarından itibaren menulerimi ve tartı resmimi paylaşacağım hepimize bol booll eksiler diliyorum..

Merhaba azimli bayanlar
Artık hazırım
O yüzden birbirimize destek olabileceğimiz bu gruba benide alırsanız çok sevinirim 🌼🌼🌼🌼
Hoşgeldiniz🥰 Bol eksiler olsun

18 Mart 2021
16/8
Bugün aldığım kaloriler fazla olabilir çünkü karbonhidrat var bolca

12:30 Kahvaltı görselde + görselde olmayan 1 büyük muz üstüne 1 YK sekersiz doğal tahin tatlı olarak 😁

16:30 Ara Öğün 1 adet dağ otları ile gözleme anne yapımı

19:30 Akşam Yemeği bol salata bol yoğurt bol kalorili dolma 🙈 Ekmek yok elbette bir de ekmek mı yeseydim

20:30 1 elma ile kapanış yapacağım

Eklentiler

• IMG_20210318_131559.jpg
    IMG_20210318_131559.jpg
    209,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG20210318153813.jpg
    IMG20210318153813.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20210318_193356.jpg
    IMG_20210318_193356.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 16
İyi akşamlar 🖐🏻
Bugün kayınvalidemin doğum günüydü hem çok güzel zayıflamışsın devam et dedi hem de bir sürü şey yapmış yemezsen darılırım dedi(maşallah yaşı baya var çok uğraştığı için kıramadım) 😂😂 e mecburen biraz şundan biraz bundan derken günlük kalorimi öğlen aldım şimdi de sütlü kahve içiyorum böyle saçma bir gün oldu.

Spor mevzusuna gelince sabahtan Dr gittim detaylı herşeyi sordum durumumu anlattım plates tarzı , atlama zıplama ve squat kesinlikle olmaz didi en son 1 saat yürüyüş+karın+kol ve göğüsde anlaştık 😂 ama bugün biraz fazla oldu 17000 adım atmışım bir oraya bir buraya git gel derken gerçekten yoruldum. Plank ve mekik bugün yapamadım.

Selam kızlar ❤️

sabah 10.00

1 dilim ekmeği yarıya bölüp kaşarlı tost yaptım (tam buğday ekşi mayalı ekmek)
Bir yemek kaşığı üzüm pekmezi + bir çay kaşığı tahin
5 siyah zeytin

ara

sade türk kahvesi
5 adet ceviz

akşam 17.00

3 kepçe mercimek çorbası
5 adet küçük çiğ köfte + marul
Ayran

3 litre su
Spor yapmadım

15/9 ......????!!!!!

Bir kahvaltım tamam oldu
gerisi yalan oldu 😭😭😭
ara yapamadim disime implant oldum
aksam corba ve yogurt yedim
az önce de 6-7 tane eti finger bisküvi yedim 😭😭😭

Eklentiler

• FA2F7F49-69C9-49E2-979E-94BEE2CD5BA3.jpeg
    FA2F7F49-69C9-49E2-979E-94BEE2CD5BA3.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 16
Benim de çoğu kişi gibi bugün yalan oldu misafirlikteydim yarın ve cumartesiyi de atlattım mı tam konsantre devam edeceğim inşallah 😁
Sabah ilk öğün 15.00
Mercimek köftesi
1 dilim Elmalı rulo pasta
2 adet patatesli Afyon bükmesi
Ara yok ara saatinde öğün yapmışım zaten😂
Akşam 20.15
Eşim Yarım beyaz ekmeğe sandviç (domates salatalık zeytin) yanına yarım bardak kola yapıp getirmiş
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Vicdanım zonkluyor😂

X