- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.821
Merhaba
Dün 35 dkk Leslie
31 günlük Mekik programı
75 mekik 2 günde tamam
Dün 35 dkk Leslie
31 günlük Mekik programı
75 mekik 2 günde tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde katılmak istiyorumMerhaba
Dün 35 dkk Leslie
31 günlük Mekik programı
75 mekik 2 günde tamam
Sabah öğle akşam 1 er tane haşlanmış yumurta yiyoruz. Arada çok acıkırsan ekşi elma yada ayva yiyebilirsin.çok teşekkür ederim canım benim detoks hep yumurta mi yeniliyor detoks çayı nasıl tam olarak tarif edersen sevinirim ikra meyra dün iki günlük detoks paylaştı onu yapcam bugün yarın cuma günü tartı da umarım eksi görürüm senin tarifide haftaya uygulamam gerekir üst üste detoks bnde işe yaramıyor malesef sende motive ol yaza fit gircez inşallah canım hep birlikte
Hoşgeldinizmerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum yaz geliyor malum
daha öncede denemiştim ifi
Süpersin.Setler halinde mi yapıyorsun canım.Merhaba
Dün 35 dkk Leslie
31 günlük Mekik programı
75 mekik 2 günde tamam
Emziren annelerde katılabiliyor mu ?İyi geceler
2 Mart 20/4
Kahvaltı
1 greyfurt suyu
1 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
8 zeytin
4-5 ceviz
3 kuru kayısı
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara
Sütlü filtre kahve
Akşam
Haşlanmış ıspanak ve yoğurt
2,5 lt su
2 fincan detoks çayı
30 dk yavaş tempo yürüyüş
Merhaba hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim bol eksilermerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum yaz geliyor malum
daha öncede denemiştim ifi
Mantıya kalbimi bıraktım kaptannnnMerhaba arkadaşlar alerjim çok fena
16/8 penceresinden sahlep boğazım için
hoşbuldum teşekkür ederimSabah öğle akşam 1 er tane haşlanmış yumurta yiyoruz. Arada çok acıkırsan ekşi elma yada ayva yiyebilirsin.
Detoks çayı
1,5 lt su
1 yeşil elma
1 limon
1 çubuk tarçın
Yarım ceviz büyüklüğünde taze zencefil
15 dal maydanoz
5-6 tane karabiber
5-6 tane karanfil
Bir tutam yeşil çay yada iki poşet
7 dk kaynatılır. Yeşil çayı altını kapattıktan sonra atıyorum içine. Akşamdan hazırlayabilirsin. Gün içinde bitecek. Hafrada 2 kez yapılabilir. Ama 2 -3 ara ile yapılmalı.
Hoşgeldiniz
Merhaba hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim bol eksiler
Siz ne kadar süredir uyguluyorsunuz acaba. Zor olmuyor mu yoksa etkisi daha mı iyihoşbuldum teşekkür ederim
hoşbuldum, yarından itibaren başlarım menü yazmaya, benim gibi sabah 7 öglen 1 /2 gibi yemeyi bırakan var mı acaba
Saatleriniz çok erken sabah 9 aksam 5 de bıraktım 80 kilodan 3-4 ayda 56 kilo oldum ama artık ikizlerden düzenli bir uykum olmadıgi için 12 de kahvti 18 de kapanış yapıyorum eski.duzenim daha verimliydi hızlı verdim 9-17 beslenme saatindehoşbuldum teşekkür ederim
hoşbuldum, yarından itibaren başlarım menü yazmaya, benim gibi sabah 7 öglen 1 /2 gibi yemeyi bırakan var mı acaba
ben 2018 yılında yapmıştımSiz ne kadar süredir uyguluyorsunuz acaba. Zor olmuyor mu yoksa etkisi daha mı iyi
Saatleriniz çok erken sabah 9 aksam 5 de bıraktım 80 kilodan 3-4 ayda 56 kilo oldum ama artık ikizlerden düzenli bir uykum olmadıgi için 12 de kahvti 18 de kapanış yapıyorum eski.duzenim daha verimliydi hızlı verdim 9-17 beslenme saatinde