- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.801
Hep beraber insallahhhçok teşekkür ederim olsun hayal olmazsa hedef olmaz inşallah hemen istedğiniz kiloya inersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep beraber insallahhhçok teşekkür ederim olsun hayal olmazsa hedef olmaz inşallah hemen istedğiniz kiloya inersiniz
melisa çayımyok onun yerine ne önerirsinizÇarşamba ve Perşembe bunu yapalım ben uyacam lütfen motive olalım sen çok güçlüsün
Eki Görüntüle 2793789 Eki Görüntüle 2793790
Geçmiş olsun ben de 3 sene alerjilerim yüzünden kortizon iğnesi olmuştum sizi çok iyi anlıyorum inşallah kısa zamanda kurtulursunuzkilo vermek istememin tek sebebi kortizon ilaçlarını bırakmak için iğneler çok ağır artık ilaçsız nefes alip sağlığıma kavuşmak istyrm
inşallah hep birlikte kurtulalım sağlığımıza hepinize teşekkür ediyorum iyki katıldım bu gruba moral verdiniz bnaGeçmiş olsun ben de 3 sene alerjilerim yüzünden kortizon iğnesi olmuştum sizi çok iyi anlıyorum inşallah kısa zamanda kurtulursunuz
maşallah çok sevindim sizin adınıza devamı da su gibi hızlıca verirsin inşallahHanımlaaaaarrrr çok mutluyum sonundaaaaa 3 lü hanelerden kurtulduuuummm yiiihhhuuuuuu ucundan da olsa bugün 2 li haneleri gördüm 99.7 çıktı
İyiki sizde kızlar çok seviyorum hepinizi birde vücut ölçümünü yap canim if diyeti yağdan verdiriyor incelme sağlıyortamam cnm yarın ve perşembe günü yapacam bu detoksu seni çok seviyorum canım benim iyki varsın iyi ki girdin hayatıma
Yeşil çay ıhlamur rezene kiraz olur canimmelisa çayımyok onun yerine ne önerirsiniz
hiç ölçmedim canım ama her hfta ölçerimİyiki sizde kızlar çok seviyorum hepinizi birde vücut ölçümünü yap canim if diyeti yağdan verdiriyor incelme sağlıyor
Tebrik ederimmmmHanımlaaaaarrrr çok mutluyum sonundaaaaa 3 lü hanelerden kurtulduuuummm yiiihhhuuuuuu ucundan da olsa bugün 2 li haneleri gördüm 99.7 çıktı
Hanımlaaaaarrrr çok mutluyum sonundaaaaa 3 lü hanelerden kurtulduuuummm yiiihhhuuuuuu ucundan da olsa bugün 2 li haneleri gördüm 99.7 çıktı
Belirli bir kişi yok. Birkaç videodan karışık ayağı germe egzersizleri yaptım. Yani damak zevkinize göre tarifte 1 kaşıktı ben iki kaşık ekledim. Hafif tatlı tat geliyordu zaten. Muzlarda orta boydan biraz daha küçük gibiydi. Ama olgun muz olması daha iyi.Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun peki belli bir kişinin egzersizlerini mi yapıyorsun ? Koşu bandında 25 dk orta tempoda yürüyüş yapsam sorun olur mu sence ? Bu arada tarifi en kısa zamanda yapacağım pekmez koymasak da muzdan ötürü tatlı olur mu acaba
Rica ederim . Teşekkür ederimTeşekkür ederim deneyeceğim . Ellerinize sağlık
Aa canım benim yazdıklarını okudum. Üzülme lütfen. Sen neler başarmışsın. Hedefine artık çok yakınsın bunları düşün. Sen çok güçlüsün bunu da yapabilirsin. Sadece biraz zamana ihtiyaç var. Bende 3 haftadır aynı kilodayım. Senin gibi canım çok sıkıldı. Motivem düştü. İyiki sizler varsınız sizlerin azmiyle bende tekrardan motive oldum. Kilolar inatçı ama biz onlardan daha inatçıyız. Hep birlikte başaracağız pes etme.@ıkra meyra cok üzgünüm iki ay doldu 3 aya girdi diyetisyene gideli ama veremiyorum çok mutsuz ve üzgünüm yıprandım
Hoşgeldiniz. İlk sayfayı okuyabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa Ikra meyra yardımcı olurÖncelikle merhaba sevgili kadınlar
Ben de if le sağlıklı kilo verip sağlıklı yaşamak istiyorum ama bir türlü anlayamadım if diyetini
Vücudu şaşırtsan biraz canım. Yemek saatlerini değiştirebilirsin. Mesela aşçkşam yemeğini çok geç saatlere bırakmadan 16- 16:30 gibi yapsan. Sabahta 18 saat açlık yapıp 10-10:30 gibi kahvaltı yapsan. Birde benim diyete başlamadan arada bşr yaptığım detoks var işe yarıyor. Hafrada 1veya 2 gün yapılıyor. Ama arka arkaya değil. Birkaç gün ara ile . Gün boyunca 3 haşlanmış yumurta yeniyor. Aralarda detoks çayı var ondan içiliyor. 1,5lt kadar. Çok acıkırsan ekşi elma yada ayva yiyebiliyorsun. Ben yaptığımda her zaman etkisini görmüştüm. Vücudu şaşırmak için iyi olabilir.bana yardım et lütfen Ikra meyra çok ciddî birşekilde modum düştü mutsuz keyifsiz oldum böyle biri değilim eski neşe mi özledim şen satrakbiriyim durgun olmak bana göre değil artık kırılma dönemi ney bilmyrm zayıflamak istiyorum toplam 5 yıldır kilo verme serüvenim bitsin finali görmek istiyorum
çok teşekkür ederim canım benim detoks hep yumurta mi yeniliyor detoks çayı nasıl tam olarak tarif edersen sevinirim ikra meyra dün iki günlük detoks paylaştı onu yapcam bugün yarın cuma günü tartı da umarım eksi görürüm senin tarifide haftaya uygulamam gerekir üst üste detoks bnde işe yaramıyor malesef sende motive ol yaza fit gircez inşallah canım hep birlikteBelirli bir kişi yok. Birkaç videodan karışık ayağı germe egzersizleri yaptım. Yani damak zevkinize göre tarifte 1 kaşıktı ben iki kaşık ekledim. Hafif tatlı tat geliyordu zaten. Muzlarda orta boydan biraz daha küçük gibiydi. Ama olgun muz olması daha iyi.
Rica ederim . Teşekkür ederim
Aa canım benim yazdıklarını okudum. Üzülme lütfen. Sen neler başarmışsın. Hedefine artık çok yakınsın bunları düşün. Sen çok güçlüsün bunu da yapabilirsin. Sadece biraz zamana ihtiyaç var. Bende 3 haftadır aynı kilodayım. Senin gibi canım çok sıkıldı. Motivem düştü. İyiki sizler varsınız sizlerin azmiyle bende tekrardan motive oldum. Kilolar inatçı ama biz onlardan daha inatçıyız. Hep birlikte başaracağız pes etme.
Hoşgeldiniz. İlk sayfayı okuyabilirsiniz. Takıldığınız yer olursa Ikra meyra yardımcı olur
Vücudu şaşırtsan biraz canım. Yemek saatlerini değiştirebilirsin. Mesela aşçkşam yemeğini çok geç saatlere bırakmadan 16- 16:30 gibi yapsan. Sabahta 18 saat açlık yapıp 10-10:30 gibi kahvaltı yapsan. Birde benim diyete başlamadan arada bşr yaptığım detoks var işe yarıyor. Hafrada 1veya 2 gün yapılıyor. Ama arka arkaya değil. Birkaç gün ara ile . Gün boyunca 3 haşlanmış yumurta yeniyor. Aralarda detoks çayı var ondan içiliyor. 1,5lt kadar. Çok acıkırsan ekşi elma yada ayva yiyebiliyorsun. Ben yaptığımda her zaman etkisini görmüştüm. Vücudu şaşırmak için iyi olabilir.
Harikasın hedefinde olduğun günüde göreceğizHanımlaaaaarrrr çok mutluyum sonundaaaaa 3 lü hanelerden kurtulduuuummm yiiihhhuuuuuu ucundan da olsa bugün 2 li haneleri gördüm 99.7 çıktı