İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
merhabalar,
if diyeti ile ilgili en tecrübeli grup burası sanırım 😇 ben yaklaşık 10 gündür bu diyeti yapiyorum suana kadar 2 kg verdim.
sormak istedigim bu diyete ara vermek gerekiyormus yoksa kg verme duruyormus.
ne kadar süre yapip ne kdr sure ara veriyorsunuz? bana bu konuyla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim 🙏

merhabalar,
if diyeti ile ilgili en tecrübeli grup burası sanırım 😇 ben yaklaşık 10 gündür bu diyeti yapiyorum suana kadar 2 kg verdim.
sormak istedigim bu diyete ara vermek gerekiyormus yoksa kg verme duruyormus.
ne kadar süre yapip ne kdr sure ara veriyorsunuz? bana bu konuyla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim 🙏
Merhaba🤩 ideal kiloma yakın olmama rağmen benim kilo vermem hiç durmadı. 39 gündür if yapıyorum. 4 haftadır gruptayım. İlk kez duydum ara verilmesi gerektiğini. Belkide doğrudur. Grup kurucumuz Ikra meyra Ikra meyra daha iyi biliyordur.

Merhaba🤩 ideal kiloma yakın olmama rağmen benim kilo vermem hiç durmadı. 39 gündür if yapıyorum. 4 haftadır gruptayım. İlk kez duydum ara verilmesi gerektiğini. Belkide doğrudur. Grup kurucumuz Ikra meyra Ikra meyra daha iyi biliyordur.

bende hazir duzen oturmuş,midem küçülmüş ve alismisken hic ara vermek istemiyorum😊🧿ama duyunca tereddüt ettim

Ay gelin aramıza katılın. İnanın ben bu gruba katılmasaydım belkide bırakmıştım. Sorumluluk hissettiriyor ✅

çok isterim ama 2 cocukla ki biri bebis🥰
evden çalışıyorum, eger ogunleri kilolari vs paylasiyorsaniz duzeni bozmuş olurum cunku mumkun degil yazamam 😵
ben telefona indirdigim program ile takibi sağlıyorum suan icin ama sizlerle gelip arada sohbet etmeyi cok isterimm 😇
siz ne kadar kilo verdiniz 39 günde

evden çalışıyorum, eger ogunleri kilolari vs paylasiyorsaniz duzeni bozmuş olurum cunku mumkun degil yazamam 😵
ben telefona indirdigim program ile takibi sağlıyorum suan icin ama sizlerle gelip arada sohbet etmeyi cok isterimm 😇
Allah bağışlasın😍 63,600 ile başladım 56.600 düm geçen cuma. 7 kilo verdim 🥳 boyum 162.

muhteşem 😻tebrik ederim👏
ben de 64kg ile başladım, şuan 62kg yim.
56kg olmak istiyorum boyum 169cm.
doğum öncesi kilomu özlüyorum..
Ben hiç bozmadım herşeyi yedim 27 Mayıs ta bir yıl olacak sadece ayda bir yada 2 haftada bir pencere değiştirdim 18/6 1 ay yaptık bu hafta 16/8 yapıyorum yıllar öncede ayni şekilde 3-4 ayda doğum kilomu 80 kilodan 56 kiloya düştüm günlük 1 saat yürüdüm 😍 tabi beslenme pencerem sabah 9-10 aksam 17-18 de kapattım 3 ay bu şekildeydi sebze ve protein ağırlıklı beslendim karbonhidrata haftada yer veriyordum 🤗 sabah sadece 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim ama artık ikizlerim var spor çok az yapabildim yeme düzenim oturmadı bu yıl ikizlerden 12-13 de kahvaltı akşam 18 de kapanış oldu bu şekilde gitti sadece 1 ay bozdum o dönem kilo aldım şehir değiştirdim evi taşıdım yemek saatleri geç saate oldu dışardan dürümler vsvs olunca haliyle kilo aldım yoksa bu diyet çok kolay beslenme diyebilirim hedefime gelince 1 yıl koruma ile 5.2 donecem haftanın 5 günü if 2 günü normal şekilde beslenme olacak 🤗 size link bırakıyorum 🤗

Bende 169 boy hedefim 56 doğum öncesi kilomu çok özledim 🙈
Ben daha bu sistemi oturtamadım sinir oluyorum misafir olayları bi bitmedi dün mesela görümceme gittik kızım zaten 1 haftadır çok huysuz atak dönemindeyiz neyse onunla uğraşırken saat oldu 12 sonra görümceme gittik tabi su dışında ağzıma birşey girmedi evde saat 2 gibi pasta börek Faslı 8 gibi akşam yemeği sonra eve geldik ne spor yapabiliyorum kaç zamandır ne başka birşey çamaşır yıkadım unutmuşum asmayı makinada kaldı 1 gün 🤦‍♀️Oturtmaya çalışırım inşallah yavaş yavaş

selam kizlar bugün detoks bitti dün 1.gün detoksu yaptım bugün 2.detoks akşam 6 da yemeği 4 e çektim umarım bu detoks yarın tartıda eksi görmemi sağlar dün 11 bin adım attım bugün 15 bin adim attim 120 mekik çektim 3.günden başladım 😁😂 bakalım yarın tartı ne der 😊

selam kizlar bugün detoks bitti dün 1.gün detoksu yaptım bugün 2.detoks akşam 6 da yemeği 4 e çektim umarım bu detoks yarın tartıda eksi görmemi sağlar dün 11 bin adım attım bugün 15 bin adim attim 120 mekik çektim 3.günden başladım 😁😂 bakalım yarın tartı ne der 😊
Eksi gördün diyorum 💃💃💃 programa uyarsan kilo verirsiniz 👍

Ben daha bu sistemi oturtamadım sinir oluyorum misafir olayları bi bitmedi dün mesela görümceme gittik kızım zaten 1 haftadır çok huysuz atak dönemindeyiz neyse onunla uğraşırken saat oldu 12 sonra görümceme gittik tabi su dışında ağzıma birşey girmedi evde saat 2 gibi pasta börek Faslı 8 gibi akşam yemeği sonra eve geldik ne spor yapabiliyorum kaç zamandır ne başka birşey çamaşır yıkadım unutmuşum asmayı makinada kaldı 1 gün 🤦‍♀️Oturtmaya çalışırım inşallah yavaş yavaş
Aksilik olduğu günler 16 saati tamamlayın 21 de kapandı ise ertesi günü 13 de kahvaltı yapın 🤗 bebek zor süreç canım kolay gelsin 🥰

Şahanee , bence eksidesin . Bir de vucut olculerine bak kac cm incelmissin . Bence incelmen de fazla olur .

bunları art arda mi yapıyorsun tatlım bide bnde ölçüm olarak incelyrm tartıda yüksek çıkıyor bunun sebebi kas mi yaptım acaba senin fikirlerini merak ediyorum 🤗
Bende öyleyim. Tartı da eksi yok ama inceliyorum. Pilatesten bence kas oluşuyor sıkılaşıyorum. 🤗
Katılırsanız çok güzel olur. Bebişli annelerimizde var. Zaten akşam menü paylaşıyoruz. Müsait olduğunuz zaman sohbet için yine yazabilirsiniz🥰 Kilo vermek arkadaşsız olmuyor. Bende burası olmasaydı bırakabilirdim. 🤗

X