- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #6.121
Ara öğünlerde içtiğim bir icecektir spordan 1-45 dkk önce içildiğinde yağ yakımı oluyor bilginize bunuda ilk sayfamiza ekliyorum soranlarin aklında olsun badem ceviz ne varsa vs vs olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
git cnm ihmal etme8 indeki randevuma gideyim ozaman.
Hosbulduk canim tesekkur ederim. Minnaklarini allah bagislasinhoş geldin canım aynı yaştayız bnde 1 ekim de 26 girdim bnm iki cck var biri kiz biri oğlan üzülme çok kiloya çıkmamışsın ben 120 kiloyu gördüm şu an 71.kusurlerde ben baya diyet spor yaptm baktım olmuo gttm sali günü diyetisyene onla basldm ama burası çok motive ediyor burayı birakma sana nacizane bir kaç onerim var ilk önce leslie başla vücut bir ay kadr alışsın sonra plates yapki vücut ozmn sıkılaşır bnada diyetisyen leslienin peşine plates yap dedi
Cok guzel incelmissin gercekten canim tebrik ederim.Moon Light bak tatlım
Ay her seye itiraz ediyo olcam ama son zamanlarda uyguladigim bir gunumu anlatayim ben.İstersen 12 de başlayıp aksam 20 de yenmiş olmalı 19:30 da sofraya otur 25-30 dkk da yemiş olursun sabah yine 12 de bu döngü bu şekilde gider arada açlık 18 saat yaparsan 14 de kahvaltı yapmalısın vs vs şeklinde
Teşekkürler canımTelefondan oluyor cnm yazarken dosya ekle butonuna tıklayarak resimlerine git canim yada kameraya tıkla baskülü çek paylaş canim yada oda olmuyorsa Google den gir konumuza yapanlar bu şekilde de yaptı
Süper menü bildirimi bol eksiler olsun canim
Afiyet olsun canım. Tam yorgunluk kahvesi olmuş.Ev düzene girdimi hepsi elinin altında oluyor az önce kahve makinama kavuştum keyif zamani tarçınlı türk kahvem Eki Görüntüle 2750731
Teşekkürler canımUygulamadan olmuyor foto ekleme arama motorundan girmen gerek
Hoşgeldin canımMerhaba herkese
Iki mesaj yazip kactim. Araniza katilmak istiyorum. Ikra meyra ile gecen senelerden bir yarismadan tanisiyoruz. O yuzden ona selam verip kactim. Sizlere ayip olmamistir umarim
Kendimi tanitayim. 26 yasindayim. Subat ayinda 3 yasini bitirecek bir kızım var. Oldum olası hep hafif balık etli biriydim. Evlilik arifesi 60 kiloya kadar indim. Sonrasinda hizla kilo almaya başladım malesef. Hamilelikle birlikte 95 kilolari gordum. Sonra boyle olmaz deyip kilo vermeye karar verdim. Su an 63 kiloyum. Ama vucudum hic sıkı olmadigi icin cok daha fazla duruyorum malesef. Cok diyet yaptigimz yediklerime dikkat ettigim soylenemez ama yine kontrolu birakmamaya calisiyorum. 12 gundur chloe ting'in 25 günlük bacak inceltme challenge'ını yapiyorum. Ve bu konuda cok mutsuzum. Hic fark yok gibi geliyor hala. Daha once hicbir spor gecmisim yok cok zorlaniyorum o yuzden.
Bu kadar
Biraz daha motive olayim birakmayim bu sefer sporu, belki beslenmeye de dikkat ederim diye buraya geldim.
Hangi saatte kahvaltı yapıyorsun aksam 6 kapatiyorsun günü çok iyi sabah sadece şekersiz çay bitki cay ise 24 saat acmi kalıyorsun tek beslenme yapıyorsun o zamanyeni yıl ılk önce sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin inşallah bu yıl bolluk bereket üzerimizden eksik olmasın inşallah buradaki arkadaşlar başta olmak üzere rabbim herkesin gönlünden geçeni hayrlsyla kabul etsin inşallah bu yıl fit olacağız hanımlar inanıyorum
ben buhfta sadece aksam 6 da yemek yedim bu sabah öğle bitki çayı ve kahve ile geçti bu düzeni sevdim bu pencere hangisi oluyor blmyrm ama bnde etki etmeye başladı sanki öyle bir hissim var bu yıl kendimden umutluyum
kahvaltı yapmyrm kahvaltıda kahve icyrm 3 litre su icyrm günlükHangi saatte kahvaltı yapıyorsun aksam 6 kapatiyorsun günü çok iyi sabah sadece şekersiz çay bitki cay ise 24 saat acmi kalıyorsun tek beslenme yapıyorsun o zaman
Slm canim benimde bugun +çıktım normal ,,ödem oluyor hemen sonuçta yag olmuyor..bence hafif yemelisin salata yanında protein tarzı.Merhabalar hanımlar dün serbest gün yaptım ama normalde aldığımdan sadece 800 kalori fazla aldım o da yediğim 2 dilim pasta yani. Sabah bir kalktım +2 kilo !!! Şok oldum o da yetmezmiş gibi daha kurulumu yapılalı 1 hafta olan koşu bandım bozuldu bu saate kadar birşey yemedim keyfim kaçtı bugün hiçbirşey yemeden geçirsem mi yoksa zorlayıp birşey olmamış gibi devam mı etsem ? Çok canım sıkkın gerçekten yine de 2 mile leslie yaptım
Sürekli yapmanı tavsiye etmem arada şaşırtmak için yapılabilir ama üst üstte olmaz vücut aç kalmamalı diyorum yiyerek zayifla aç kalarak değil vücudu aç bırakırsan yediğinde kilo olarak dönecek iki ana bir ara öğün yaparak diyet yapin kahvaltı ara öğünde 1 adet meyve yanında iki ceviz yada badem vs vs aksam porsiyonu az tut yoğurt salata bol tutunkahvaltı yapmyrm kahvaltıda kahve icyrm 3 litre su icyrm günlük
bazen çok acıkırsam kahvaltı da meyve yedim bu düzeni 2 3 gün oldu ama bu hfta başında 10 11 kahvlti 17 18 de akşam yaptım 1 hfta böyle denedm bu düzende güzel ama vücudu şaşırtmak için akşamdan akşama son günler de beslendm acıkmadım işin garibi normalde hep yemek ister cnm ama son günle de bu şekil yaptm sence doğru mu yptm yda yanlış blmyrm ama bihafifledim sanki
Kilo değil canim bugün yarın yoğurt salata ayran yumurta balık şeklindeMerhabalar hanımlar dün serbest gün yaptım ama normalde aldığımdan sadece 800 kalori fazla aldım o da yediğim 2 dilim pasta yani. Sabah bir kalktım +2 kilo !!! Şok oldum o da yetmezmiş gibi daha kurulumu yapılalı 1 hafta olan koşu bandım bozuldu bu saate kadar birşey yemedim keyfim kaçtı bugün hiçbirşey yemeden geçirsem mi yoksa zorlayıp birşey olmamış gibi devam mı etsem ? Çok canım sıkkın gerçekten yine de 2 mile leslie yaptım