Spora ilk olarak yürüs tarzı ile başlanmalı buda Leslie yada dışarı çıkmaya vaktiniz varsa 1 saat orta tempoda yürüyün
kendimi az ve öz olarak anlatayım benim ilk hamilelikte 56 ile başladım 85 ile doğum oldu 74 ile doğum sonrası 1 yıl süt dineminde birgün AVM'de tartilmak istedim 1 TL atılan boy yağ kas su vs vs 80 kilo göster di hemen diyete başladım if diyetine denk geldim sabah 10 aksam 17 de yeme işini bitirdim tabi iki ana iki ara öğün şeklinde porsiyonu yavaş yavaş azalttım akşamları 1 saat yürüs yaptım her gün. Yürüdüm sonra bir TV de Gürkan kubilaya denk geldim bir gün spor bir gün dinlenin demesine şahit oldum. Vücut bu defa her gün Spor isteyecek buda yanlış demesini duyunca bir gün spor bir gün dinlendim ve 3-4 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm gören sen 50 kilosun dediler görüntum çok zayifti boy 169 cm çöp kadın gibiydim ve uzun süre kilo almadım her gün akşam 17-18 de yedim bunu alışkanlık haline getirdim takı ikizler doguncaya kadar saatler karıştı düzen bozuldu 64 ile doğumdan çıktım ikizlerde 18 ay sonra 73-74 kilo geldim
ve tekrar bu topige gelip 27 Mayıs 2020 de if diyetine dönüş yaptım
bol eksiklerimiz olsun kızlar