- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinnBirkaç sayfada ve grupta denk geldim, bildiğim kadarıyla bozulmuyor. Bilgisine güveniyorsan Rengin hanım da ilaçlarınızı saatinde alın ifi etkilemez diyor. Ben de hormon ilacı ve magnezyum alıyorum açlıkta, keton ölçümü de yapmıştım sorun yok. Yağ da bozmuyor bilgin olsun, enerjim düşük olduğunda yağlı kahve iyi geliyor. Ha keton ölçümü yapıp yağın bozduğunu söyleyenlere de denk geldim ama idrar ölçümü yapıyorum ben de bozmuyor genel kanı da bu yönde. Kan şekerini yükseltecek bir şey yemediğimiz sürece yağ yakımı devam ediyor :)
Merhaba, hoş buldumHoşgeldinn
İnşallah canım. Ama bugün biraz kaçırdım.Çok güzel menü kararliyim menüsü bu
Hoşgeldin canım.Merhaba, hoş buldum
Kahve içerken hindistan cevizi yağı katıyorum canm bikaç damla tşkler bilgi için yarın başlayayım ilacımaBirkaç sayfada ve grupta denk geldim, bildiğim kadarıyla bozulmuyor. Bilgisine güveniyorsan Rengin hanım da ilaçlarınızı saatinde alın ifi etkilemez diyor. Ben de hormon ilacı ve magnezyum alıyorum açlıkta, keton ölçümü de yapmıştım sorun yok. Yağ da bozmuyor bilgin olsun, enerjim düşük olduğunda yağlı kahve iyi geliyor. Ha keton ölçümü yapıp yağın bozduğunu söyleyenlere de denk geldim ama idrar ölçümü yapıyorum ben de bozmuyor genel kanı da bu yönde. Kan şekerini yükseltecek bir şey yemediğimiz sürece yağ yakımı devam ediyor :)
Teşekkürler, hoş buldum canımİnşallah canım. Ama bugün biraz kaçırdım.
Hoşgeldin canım.
Canım birçok konuda bilgin var galiba. Bende spor ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Kilo vermeye hangi sporla başlamalıyız. Birkaç yerde biraz kilo verdikten sonra spora bsşlanmalı yoksa yağlar kasa dönüşüyor yada vücut sıkılaştığı için kilo vermek zorlaşıyor gibi bilgiler duymuştum doğru mu acaba. Benim ayağımda topuk dikeni olduğu için kilo vermek için pilatese başladım. Yürüyüş, ip atlama gibi sporlar yapınca ayağım çok ağrıyor maalesef.Birkaç sayfada ve grupta denk geldim, bildiğim kadarıyla bozulmuyor. Bilgisine güveniyorsan Rengin hanım da ilaçlarınızı saatinde alın ifi etkilemez diyor. Ben de hormon ilacı ve magnezyum alıyorum açlıkta, keton ölçümü de yapmıştım sorun yok. Yağ da bozmuyor bilgin olsun, enerjim düşük olduğunda yağlı kahve iyi geliyor. Ha keton ölçümü yapıp yağın bozduğunu söyleyenlere de denk geldim ama idrar ölçümü yapıyorum ben de bozmuyor genel kanı da bu yönde. Kan şekerini yükseltecek bir şey yemediğimiz sürece yağ yakımı devam ediyor :)
Burada hesap detayina
ekim ayında devlet hastenesi nde ölçüm yatırdım 24 muş yağımBurada hesap detayina tıklayın. Kilonuzu yazın burada hesap yapiyor aşağı yukarı birşeyler
hamile misinTartıyı çöpe attım ben ya, reglisiydi ödemiydi mevsim geçişiydi uğraşamam :) Takıntılı biriyim, kafayı kiloyla sıyırmama gerek yok diye düşündüm. Görüntüm değişince mutlu olurum, denk gelirse de tartılırım. Vücut ölçümü haftalık alıyorum
Memnun oldum, umarım istediğin görüntüye ulaşırsın. Paylaşıyorsan takip ediyor olacağım.
Estağfurullah canım, beslenme düzenimi belirlemek için kendi çapımda araştırmaya öğrenmeye çalışıyorum. Çok fazla dayanaksız ve çöp bilgi var, lütfen sen de eleştirel yaklaş.Canım birçok konuda bilgin var galiba. Bende spor ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Kilo vermeye hangi sporla başlamalıyız. Birkaç yerde biraz kilo verdikten sonra spora bsşlanmalı yoksa yağlar kasa dönüşüyor yada vücut sıkılaştığı için kilo vermek zorlaşıyor gibi bilgiler duymuştum doğru mu acaba. Benim ayağımda topuk dikeni olduğu için kilo vermek için pilatese başladım. Yürüyüş, ip atlama gibi sporlar yapınca ayağım çok ağrıyor maalesef.
Boy kilo yaş kaç canmekim ayında devlet hastenesi nde ölçüm yatırdım 24 muş yağım
Hahah değilim canım aman aman uzak olsun :) Tartı takıntısını hayat boyu sürdürmek istemiyorum sadece, vücut değişebilir bunu normal karşılamaya çalışıyorum. Genetik kolesterol hastasıyım biraz bunu düzeltebilmek ve tabi fit olmak istiyorum. Sağlıklı olmak, hele ki bu dönemde biliyorsun, metabolik hastalıklara yakalanmamak önemli olan.hamile misin
hamile misin
canım ben 26 yaşımaekim 1 de girdim boy 160 73 de kilom 120 kiloyu görmüş bir insanımBoy kilo yaş kaç canm
kortizon ilaç yüzden bu kilo ya çıktımcanım ben 26 yaşımaekim 1 de girdim boy 160 73 de kilom 120 kiloyu görmüş bir insanım
Çok geçmiş olsun canım, en sağlıklısını seçmişsin bence de diyetisten en doğru seçim. O kadar çok bilgi kirliliği var ki beslenme konusunda!diyette bilgim bi hayli var ama ben kortizon kullandm için kendimde pek etkili dglm ama çevremde çoğu insanlar senin sayende zayfladk dyolar
if keto diyet dukan canan karatay diyet şok diyetler bem profosyenel destek almayı dusunyrm bu hfta gtmyi dusunyrm
özel diyetsyene
doktorum zayiflarsan kortizonlardan kurtulabileceğini bu kdr zorlanmcmi söyledi
Yağ oranın iyiymiş ozman canm ben yağ oranım çok fazlakortizon ilaç yüzden bu kilo ya çıktım
İnşallah en kısa zamanda kurtulursun canım.diyette bilgim bi hayli var ama ben kortizon kullandm için kendimde pek etkili dglm ama çevremde çoğu insanlar senin sayende zayfladk dyolar
if keto diyet dukan canan karatay diyet şok diyetler bem profosyenel destek almayı dusunyrm bu hfta gtmyi dusunyrm
özel diyetsyene
doktorum zayiflarsan kortizonlardan kurtulabileceğini bu kdr zorlanmcmi söyledi
Tebrik ederim. Süpersin canımcanım ben 26 yaşımaekim 1 de girdim boy 160 73 de kilom 120 kiloyu görmüş bir insanım