- 8 Şubat 2020
- 558
- 753
- 27
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.821
Teşekkür ederim . Hazır aldım canım.Afiyet olsun canım. Güzel menü. Zayıflama çayı hazır mı sen mi hazırlıyorsun. İçerisinde neler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim . Hazır aldım canım.Afiyet olsun canım. Güzel menü. Zayıflama çayı hazır mı sen mi hazırlıyorsun. İçerisinde neler var.
Ben suya 7-8 damla limon sıkıyorum yada 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Sade su içemiyorum. Acaba bunlar aralıklı orucu bozar mı.İf bozmaz tarçınlı su taecinli türk kahvesi şekersiz her şey serbes
Evet canım inşallah 60 umarım sağlıkla ulaşırım.Son hedefin 60 kilomu canım geriye dönüp bakamadım
Teşekkürler canım. Yoğunlukta bile bizimle ilgileniyorsunMerhaba kızlar listeye ekledim kilo ve son hedeflerde yanlışım varsa söyleyin hemen düzeltirim bol eksiler olsun yeni arkadaslarimiz 22 Aralık'ta başlangıç yaptım
Süpersin canım. Vücut yapın güzelmiş zaten kilo verince dahada güzel olmuşsun. İkizler kaç yaşında.Haziran ve Ağustos fotoları Eki Görüntüle 2747032
Bozmaz canım şekerli süt ayran bunlar bozar ikizler Ekim ayında 4 yaş oldular büyüyorlar çok şükür yaza fit olucagiz hep birlikteBen suya 7-8 damla limon sıkıyorum yada 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Sade su içemiyorum. Acaba bunlar aralıklı orucu bozar mı.
Evet canım inşallah 60 umarım sağlıkla ulaşırım.
Teşekkürler canım. Yoğunlukta bile bizimle ilgileniyorsun
Süpersin canım. Vücut yapın güzelmiş zaten kilo verince dahada güzel olmuşsun. İkizler kaç yaşında.
Birde 2.5 litre suya iki zeytin kadar taze zencefil ince ince kiy 1 çubuk tarçın ekle 1 limonu ince ince dilimle saat 22 de sabah içmeye basla yatana kadar iç tekrar aynı şekilde sadede limonu çıkar yeni limon ekle bu kürü iki defa kullanabilirsin sadede limonu çıkarıp limon ekleyeceksin. 3 gün tekrar taze zencefil tarçın ekle limon ekle 3 hafta yap 1 hafta ara veriyorsunBen suya 7-8 damla limon sıkıyorum yada 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içiyorum. Sade su içemiyorum. Acaba bunlar aralıklı orucu bozar mı.
Evet canım inşallah 60 umarım sağlıkla ulaşırım.
Teşekkürler canım. Yoğunlukta bile bizimle ilgileniyorsun
Süpersin canım. Vücut yapın güzelmiş zaten kilo verince dahada güzel olmuşsun. İkizler kaç yaşında.
Maasallah, boyunuz da uzunmuş. Bu uzunluğa, gayet güzel kilonuz.70.2 kilo başladım tabi ben demir takviyesi wc sorunlari yaşadım ikizlerim var 1.5-2 ay yürüyüş yaptım hızlı verdim çok inceldim boyum 1.69 60.5 düştüm tabi taşınma sürecinde saatlerim çok karıştı aksam 21 .5 da yemek yedim düzen gitti tekrar kendimi toparlayip sizlere Ocak 5 te menü bildirimi ile katılacam inşallah
Süper incelmişsiniz. Bende en az 1,5 saat yürüyorum her gün. Bu kadar incelemem ama inceldiğim yere kadar artıkHaziran ve Ağustos fotoları Eki Görüntüle 2747032
Teşekkür ederim yapacağım.Birde 2.5 litre suya iki zeytin kadar taze zencefil ince ince kiy 1 çubuk tarçın ekle 1 limonu ince ince dilimle saat 22 de sabah içmeye basla yatana kadar iç tekrar aynı şekilde sadede limonu çıkar yeni limon ekle bu kürü iki defa kullanabilirsin sadede limonu çıkarıp limon ekleyeceksin. 3 gün tekrar taze zencefil tarçın ekle limon ekle 3 hafta yap 1 hafta ara veriyorsun
Yağ yakıcı detoks su paylaştım üstte onu tavsiye ederim birde tarçınlı türk kahvesi için 30 dkk sonra yürüyoruzMaasallah, boyunuz da uzunmuş. Bu uzunluğa, gayet güzel kilonuz.
Süper incelmişsiniz. Bende en az 1,5 saat yürüyorum her gün. Bu kadar incelemem ama inceldiğim yere kadar artık
Başarılar tatlım yaza fit girelim sporla destekli olursa yaza kadar 30 kilo gider tatlım bol eksilerMerhabalar arkadaşlar bugünkü menüm;
Öğlen 13:00 gibi : 1 dilim tam buğday ekmeği, 200 gr.haşlanmış patates, 1 domates, 1 salatalık, 35 gr. beyaz peynir
Ara 16:30 : 45 gr beyaz leblebi
Akşam 20:00 : 200 gr haşlanmış tavuk,2 yemek kaşığı makarna, 2 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt ve 1 yemek kaşığı zeytinyağlı yeşil salata
Neyseki mutfak tartım var yoksa çok sıkıntı olacaktı spor aletlerim de geldi yarın kurulumu yapılacak aktif sporuma yarın başlıyorum çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim inşallah Önce ilk hedefim olan 100 ü bir göreyim de gerisini getireceğim. Eski küçücük kıyafetlerime kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorumBaşarılar tatlım yaza fit girelim sporla destekli olursa yaza kadar 30 kilo gider tatlım bol eksiler
12 aldım ya başta hic dikkat etmedim isyerinde neye ulaştıysam.onu yedimBende öyle yemeklerde abartmıyorum canım. Benim tek sıkıntım kahvaltı ve akşam yemeği öncesi aralıkta yediklerim. Canım sürekli paketli gıda istiyor mesela bu aralar eti karam gurme her hafta yeni bişeye sarıyorum
Bu hafta minimuma indirmeye çalışacağım..
Sen kaç kilo aldın canım?
Gayet iyi canım12 aldım ya başta hic dikkat etmedim isyerinde neye ulaştıysam.onu yedim
Insallah daha da almam canim ikincide oğlan mi? Ilk.oglumda demissinGayet iyi canım
Ben ilk oğlumda 16 kilo almıştım. Sanırım yine o kadar alacağım. O hamileliğimde hiç dikkat etmedim. Bu sefer çok iyi olmasa da dikkat ediyorum ama yine de alıyorum, yapı meselesi sanırım
Evet bu minno da oğlan Kız olur belki dedik yaptık ama yumurtadan erkek çıktı yine senin cinsiyet ne?Insallah daha da almam canim ikincide oğlan mi? Ilk.oglumda demissin
Benim de erkek canim. Kizim vardi simdide oğlan olcak.insallah. Allah sağlıcakla.kucagimiza aldırsın.Evet bu minno da oğlan Kız olur belki dedik yaptık ama yumurtadan erkek çıktı yine senin cinsiyet ne?