- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.761
Bende öğlen 1 yumurta, domates, salatalık, biraz peynir ve 1 dilim cavdar ekmegi yedim. Aksam da 4 kaşık sebze yemeği ve birkaç kaşık yogurt yedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm akşam canlı dersler vardı siteye giremedim 61,7 bnm
If i bozuyor mu bilmiyorum ama tarçınlı ve karanfilli su, iştah kapatmada yardımcı oluyor. Bana diyetisyen vermişti. Faydasını görmüştüm. Kaynamış suya 5-6 tane karanfil, bir çubuk tarcin atıp, en az yarım saat bekletip, sonra içilecekSelam kızlar.
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet, küçük bir parça peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, 1 krep
Akşam yemekten önce yarım elma, yarım muz, bir küçük mandalina
1 kepçe tarhana çorbası, biraz salata ve lazanya
2,5 lt su
Adetim yaklaştığı için mi bilmiyorum 2-3 gündür iştahımın önüne geçemiyorum. Yememem gereken şeyler yiyorum. İştah azaltan birşey biliyormusunuz arkadaşlar. 3-4 gündür sporda yok.
Teşekkür ederim canım. DeneyeceğimIf i bozuyor mu bilmiyorum ama tarçınlı ve karanfilli su, iştah kapatmada yardımcı oluyor. Bana diyetisyen vermişti. Faydasını görmüştüm. Kaynamış suya 5-6 tane karanfil, bir çubuk tarcin atıp, en az yarım saat bekletip, sonra içilecek
Afiyet olsun canım. Güzel menü. Zayıflama çayı hazır mı sen mi hazırlıyorsun. İçerisinde neler var.Günaydın
Kahvaltıdan yarim saat önce zayıflama çayı.
Kahvaltım 1 yumurta 2 dilim pastırma 2 ince dilim kaşar peynir 1 kepekli ekmek yarim domates yarim salatalık biraz roka 7 tane zeytin 1 kupa hayıt tohumlu çay
Hoş geldiniz tabiki hep birlikte zayiflayacagiz her salı baskül paylaşımı var ve son hedefinizi yazınkizlar bnde sizinle zayıflamak istiyorum Eki Görüntüle 2745699
hosbuldum canımHoşgeldin canım
son hedef 50 yolum uzunHoş geldiniz tabiki hep birlikte zayiflayacagiz her salı baskül paylaşımı var ve son hedefinizi yazın
Evet kuralimiz her salı baskül paylaşımı olmalı her gün menü ve pencerenizide yazınızson hedef 50 yolum uzun
ve bse daha sormak istyrm burda kural varmi
İf bozmaz tarçınlı su taecinli türk kahvesi şekersiz her şey serbesIf i bozuyor mu bilmiyorum ama tarçınlı ve karanfilli su, iştah kapatmada yardımcı oluyor. Bana diyetisyen vermişti. Faydasını görmüştüm. Kaynamış suya 5-6 tane karanfil, bir çubuk tarcin atıp, en az yarım saat bekletip, sonra içilecek