- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper tam gebelik modunda ilerliyorsun nasılsın tatlım minnosun nasilMerhaba
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 2 sivri biber 1 parça ekmek
Ara biraz kuruyemiş 2 küçük kornişon turşu yarım dilim ekmek
Akşam fırında tavuk sebze garnitur ve yoğurt
10 bin adım attım
Daha yeni başladım tekrardan canım.İki hafta çok kötü bırakmıştım geçen haftayla bu hafta arasında tam 1 kilo var.Tartıldım tam 63üm.22.haftamda toplam 4 kilo almış oldum.yürüyemiyorum da artık çok fazla kuyruk sokumum ve vajinam çok ağrıyor.bebeğim sağlıklı olsun da hiç önemli değil artık.Süper tam gebelik modunda ilerliyorsun nasılsın tatlım minnosun nasil
Anladım canım yurumeye ara versen iyi olur sanki bebisin ogrendinmiDaha yeni başladım tekrardan canım.İki hafta çok kötü bırakmıştım geçen haftayla bu hafta arasında tam 1 kilo var.Tartıldım tam 63üm.22.haftamda toplam 4 kilo almış oldum.yürüyemiyorum da artık çok fazla kuyruk sokumum ve vajinam çok ağrıyor.bebeğim sağlıklı olsun da hiç önemli değil artık.
Yok hayır cuma detaylıda belli olur dedilerAnladım canım yurumeye ara versen iyi olur sanki bebisin ogrendinmi
Yaa sağlıklı güzel haberler inşallah benim hissim kız diyorYok hayır cuma detaylıda belli olur dediler
Merhaba canım nasılsın yarinmi gidiyorsun Dr bu konuya artık girmeyeceğim gelen gidende yok baskül paylaşan da menü yazanda olmamış oysa geleceğim demiştim geldim yine aynı neyse ben seni sormak için mesaj atarım tatlım tildamilda sen nasılsın canım sende görünmüyorsunMerhaba kızlar
Sabah 1 yumurtayla bol yeşillikli köz biberli yumurta salatası yaptım.Yanına 1 dilim peynir 4 zeytin ve 1 tk tahin pekmezle 1 parça ekmek yedim.
Öğlen 1 muz 1 küçük havuç
Ara 1 dilim kakaolu fındıklı kek
Akşam az biraz glutensiz makarna salata 2 kaşık yoğurt
Çayının yanında biraz antep fıstığı
Yatarkende 1 bardak süt içip yatarım inş.
Menülerimi paylaşmaya yüzüm yokMerhaba canım nasılsın yarinmi gidiyorsun Dr bu konuya artık girmeyeceğim gelen gidende yok baskül paylaşan da menü yazanda olmamış oysa geleceğim demiştim geldim yine aynı neyse ben seni sormak için mesaj atarım tatlım tildamilda sen nasılsın canım sende görünmüyorsun
Evet canım inş hayırlı haberler alırım.zaten bizim ifle alakamız kaldı çünkü ister istemez akşam da yiyoruz.Bakalım hepimiz sağlıklı olalım da gerisi hallolur inş.Merhaba canım nasılsın yarinmi gidiyorsun Dr bu konuya artık girmeyeceğim gelen gidende yok baskül paylaşan da menü yazanda olmamış oysa geleceğim demiştim geldim yine aynı neyse ben seni sormak için mesaj atarım tatlım tildamilda sen nasılsın canım sende görünmüyorsun
Ben de eşime kakaolu fındıklı kek yaptım bugün 1 dilimle yırttım yarını bilmiyorum.Menülerimi paylaşmaya yüzüm yok
Pazartesi salı çok iyiydi dikkat ettim ama dün bi kurabiye yapayım eşime oğluma dedim 2 gündür onu yiyorum
Salı günü foto çektim aslında ama kimse paylaşım yapmayınca cesaret edemedim
Artıyorum sürekli ve sürekli Eki Görüntüle 2742289
Yaaa yapmasam sorup istiyorlar yapsam ben duramıyorumBen de eşime kakaolu fındıklı kek yaptım bugün 1 dilimle yırttım yarını bilmiyorum.
Yok size demedim tatlım gelen gidiyor yanlızım devam edicem zaten siz hamissiniz doğumdan sonra yine burada görüşürüz inşallah tildamildaEvet canım inş hayırlı haberler alırım.zaten bizim ifle alakamız kaldı çünkü ister istemez akşam da yiyoruz.Bakalım hepimiz sağlıklı olalım da gerisi hallolur inş.
Merhaba hoş geldiniz 5 ocakta aktif olacağım ara verdim biraz ev taşıdım düzene girmem uzun sürecek 10 Aralık'ta şehir degistirdim buyurun beklerimMerhaba, ben Aralıklı oruç ile birlikte zayıflayalım konusuna yazıyorum bir süredir. Ama oraya artık kimse yazmıyor.Ama ben devam ediyorum. Sizin grupta öyle galiba. Siz devam ediyor musunuz. Birlikte devam edelim mi.
Hoşbuldum. Hayırlı olsun. Allah kolaylıklar versin. Yeni yerinizde mutlu olun.Merhaba hoş geldiniz 5 ocakta aktif olacağım ara verdim biraz ev taşıdım düzene girmem uzun sürecek 10 Aralık'ta şehir degistirdim buyurun beklerim
Çok teşekkür ederim güzel dilekler için bol.eksiler diliyorum hedefiniz kaç kilo olmak istiyorsunuzHoşbuldum. Hayırlı olsun. Allah kolaylıklar versin. Yeni yerinizde mutlu olun.