- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.461
Nefis yarasın minnosaMerhaba
Sabah yediklerim aşağıda.
Öğlen 2 kuru kayısı 1 kuru incir 2 ceviz ıhlamur
Akşam ne yazık ki 1 küçük tabak mantı ve salata
Meyve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefis yarasın minnosaMerhaba
Sabah yediklerim aşağıda.
Öğlen 2 kuru kayısı 1 kuru incir 2 ceviz ıhlamur
Akşam ne yazık ki 1 küçük tabak mantı ve salata
Meyve
Kahvaltı yaptım oturuyorum canım sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
Bende iyiyim canım stres oldum ev taşıyacam şehir değiştirecegiz Aralık ayına anca toparlarimKahvaltı yaptım oturuyorum canım sen nasılsın
Aaa tayin falan mı çıktı?Ev taşımayı hiç sevmem ama her sene taşıyorumBende iyiyim canım stres oldum ev taşıyacam şehir değiştirecegiz Aralık ayına anca toparlarim
Ben iyiyim şükür sen nasilsinMerhaba kızlar nasılsınız
Evet canım iş için bende sevmiyorum geçen sene 17 Aralık'ta bu eve taşıdımAaa tayin falan mı çıktı?Ev taşımayı hiç sevmem ama her sene taşıyorum
Bende iyiyim canım çocuklarla ugrasmaca ev taşınacak birazda toparlamacaBen iyiyim şükür sen nasilsin
yaa neden taşınıyorsunuz kış günü yorucu olacak ama hayırlısı olsunBende iyiyim canım çocuklarla ugrasmaca ev taşınacak birazda toparlamaca
Teşekkür ederim canım sen nasılsın iyi dans ettin yağ yaktın evet canım taşınıyoruz Allah izin verirse bir aksilik olmazsa 15 Aralık eşya gidecek biz 16-17 Aralık uçak bileti ayarlayacagiz kısmetse çok teşekkür ederimIkra meyra nasılsın canım hayırlı olsun tayin işiniz. Kusura bakma düğünümüz vardı o yüzden kaç gündür bildirim yapamadım
Çok teşekkür ederim canım zor olacak evet işten dolayı canım çocuklar hasta olmadan bir toplanıp yerleşirsek çok iyi olucak Allah'ın izni ileyaa neden taşınıyorsunuz kış günü yorucu olacak ama hayırlısı olsun
Pandemi dolayısıyla evde yapıldı düğün maalesef kuzum mevlüt gibi bişi yapıldı .ama sürekli hizmet etmekte yağ yakmıştır inşallah.Teşekkür ederim canım sen nasılsın iyi dans ettin yağ yaktın evet canım taşınıyoruz Allah izin verirse bir aksilik olmazsa 15 Aralık eşya gidecek biz 16-17 Aralık uçak bileti ayarlayacagiz kısmetse çok teşekkür ederim
Anladım canım bir ömür mutluluklar evet biraz vakit var canım teşekkür ederimPandemi dolayısıyla evde yapıldı düğün maalesef kuzum mevlüt gibi bişi yapıldı .ama sürekli hizmet etmekte yağ yakmıştır inşallah.
İyi daha var yavaş yavaş toparlnirsin kuzum.