- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.305
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.481
Mesajların altında çıkan vki tablosunu nasıl yapıyoruz bilen var mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldiniz bugün baskül paylaşma günümüz her salı listeye kilonuzu guncelliyorum son hedefinizi yazın vki hesap detaylarda yapıyorsunuzMesajların altında çıkan vki tablosunu nasıl yapıyoruz bilen var mu acaba?
İf diyeti yağdan verdiriyor kilo alimin zor olur bir iş yoktur canım eczanede tartil gönlün rahat etsinBenim kilo hala 60.35. Bunda bir iş var.çünkü kendimi şiş hissediyorum göbeğimde baya büyüdü.Aldım diye düşünüyorum çünkü yürüyüş de yapamıyorum hayırlısı bakalım.
Ben işte gece meyve süt vb de yemeye başladım o yüzden çok if kalmadı ama olsun hayırlısıİf diyeti yağdan verdiriyor kilo alimin zor olur bir iş yoktur canım eczanede tartil gönlün rahat etsin
Superrrsinn canım burdaysan foto paylaştımGünaydın sanırım diyet Hayatim boyunca ki en büyük basarım
Canim harika olmussun 63 kg ile hatta suan daha asagidasin tebriklerSlm kizlar bu 2 ay öncesi yapmıştım
Eki Görüntüle 2722390
Çok iyi gidiyorsun canımSelam kızlar
Menülerimi yazmıyorum çünkü çok atıştırmalı geçiyor ara öğünlerim
Teşekkür ederim canım hep birlikte incecik olucagizCanim harika olmussun 63 kg ile hatta suan daha asagidasin tebrikler
Geçen 2 haftada nasıl 2 kilo aldım anlamadığım gibi bu hafta yine aynı beslenmeyle nasıl 100 grla kurtardığımı da anlamadımÇok iyi gidiyorsun canım
Minnoş aldı onu ödem filan oluşmuştur canım yada wc sorunu yaşadı mıGeçen 2 haftada nasıl 2 kilo aldım anlamadığım gibi bu hafta yine aynı beslenmeyle nasıl 100 grla kurtardığımı da anlamadım
yaa göremedim daha saat 2olmadı sildin mi yoksaSuperrrsinn canım burdaysan foto paylaştım
İki hafta öncesinde vardı ama sonra geçti wc.. bazı haftalar hızlı alacağım heraldeMinnoş aldı onu ödem filan oluşmuştur canım yada wc sorunu yaşadı mı