- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.421
Muhtesemmm@antalya ve ben 900 vermişiz haftanın yıldızına ortak olduk tatlım tebrik ederim bol eksilerimiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtesemmm@antalya ve ben 900 vermişiz haftanın yıldızına ortak olduk tatlım tebrik ederim bol eksilerimiz olsun
Tamam tatlım yazıyorum hemenHedefim 55 kuzum.
Tatlıyı erken yemişsin yakarsın yatana kadar birde suyu arada limonlu iç tatlı vs yediğinde toksinler atilir 2.5 litre yapmaya çalış yatana kadar iç canimSabah 9.30 peynir
Omlet
Tereyağı 1tk
2 dilim kepekli ekmek
Öğlen 1.30 2 tulumba tatlısı
17.30 2 krep
Ton balığı
Salata .
Su 1.5 lt
Süper bende 12 bin adım attımBirazdan Leslie 2 yapamayi düşünüyorum
İdolümsün
Normalde çok içiyorum kuzum havalar soğudu ya o yüzden azaldı ama dikkat ederimTatlıyı erken yemişsin yakarsın yatana kadar birde suyu arada limonlu iç tatlı vs yediğinde toksinler atilir 2.5 litre yapmaya çalış yatana kadar iç canim
Cansınİdolümsün
Hoş geldim canım Kasım annelerinden dimi aramıza katılmak istersen menü bildirimi yapılmalı salı günleri baskül paylaşımı olmalı bol eksiler olsun birde son hedefinizi yazın ilk sayfaya sizin kilo bildirimlerinizi güncellicemmerhaba kizlar bende ptesi basladim ife 67.9 ile. Tek sorun ben spor yapamiyorum butun gun masabasinda calisiyorum aksam evde yaptigim bir iki hareket dışında. umarim onlarda ise yariyordur sizleri okudukça motive oluyorum
Anladım canım bitki çayı vs iciyorsan biraz sıvı ihtiyacını karşılar bol eksiler olsunNormalde çok içiyorum kuzum havalar soğudu ya o yüzden azaldı ama dikkat ederim
Süper haftaya sen alırsın birinciliğiselam arkadaşlar salı günkü kılom ödemmiş 1,6 gitti bgn bi de adet oldum umarım salıya güzel bi sonuç çıkar