- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.501
Paylaşacağım aktif gorunuyordun şimdi yine aktifsin 16 da tekrar paylaşacağım canımyaa göremedim daha saat 2olmadı sildin mi yoksa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşacağım aktif gorunuyordun şimdi yine aktifsin 16 da tekrar paylaşacağım canımyaa göremedim daha saat 2olmadı sildin mi yoksa
sen bana direk özel mesaj at çok merak ettim bu hafta fena gaza geldim seni görünce iyice gaza geleyimPaylaşacağım aktif gorunuyordun şimdi yine aktifsin 16 da tekrar paylaşacağım canım
Geldim canım kızlar durmadı yeni değil bu ama 2 ay filan oldu yada olmadı burda ya 74.5 ya 73.5 kiloIkra meyra nerde kaldın ?
simdi bu fotodan 3 kılo daha eksiksin süperGeldim canım kızlar durmadı yeni değil bu ama 2 ay filan oldu yada olmadı Eki Görüntüle 2722491
Orda 73 .5 yada 74.5 tam hatirlayamadimsimdi bu fotodan 3 kılo daha eksiksin süper
Birde 56-58 olduğumda eski yeni yapicam ama artık spor yok yürüyüş yok hava soğudu kızları çıkarmaya korkuyorum biri grip olmuş pazar çıkardık gezdirdim taşınınca evde egzersiz bacak basen video yapicam 45 dkksimdi bu fotodan 3 kılo daha eksiksin süper
Tamam canım yeni gördümMerhaba herkese
Su an tatilde oldugum icin baskul paylaşımı yapamayacagim maalesef
Süper haftaya bol eksiler vermek önemli 500 gitmisBugün ki kilom
ben de epeydir yapmıyordum iki gün yaptım biraz da bacak hareketleri bgn nasıl acıyor bacaklarım hep bacak basen kalınlaşmışBirde 56-58 olduğumda eski yeni yapicam ama artık spor yok yürüyüş yok hava soğudu kızları çıkarmaya korkuyorum biri grip olmuş pazar çıkardık gezdirdim taşınınca evde egzersiz bacak basen video yapicam 45 dkk
Hoşbulduk teşekkürler bilgi için ben direk son sayfaya mesaj yazdığım için baskül günü olduğunu bilmiyordum gerçi bu sabah tartıldım ve 116.7 geldi 1 hafta önce 122.3 ile başlamıştım. İlk olarak 100 olmayı hedefliyorum.Hoş geldiniz bugün baskül paylaşma günümüz her salı listeye kilonuzu guncelliyorum son hedefinizi yazın vki hesap detaylarda yapıyorsunuz
Son hedefiniz yani ideal olmak istediğiniz hedef yazın baskül olsun istiyorum ama budefa böyle olsun haftaya salı baskül görseli olursa sevinirim bol eksiler olsunHoşbulduk teşekkürler bilgi için ben direk son sayfaya mesaj yazdığım için baskül günü olduğunu bilmiyordum gerçi bu sabah tartıldım ve 116.7 geldi 1 hafta önce 122.3 ile başlamıştım. İlk olarak 100 olmayı hedefliyorum.
Eheheh kimisine komik geliyor ama hedef kilom 60Son hedefiniz yani ideal olmak istediğiniz hedef yazın baskül olsun istiyorum ama budefa böyle olsun haftaya salı baskül görseli olursa sevinirim bol eksiler olsun
Hiçte komik gelmesin ben 3 ayda 80 kilodan 56 kiloya düştüm azim azim 1 saat tempolu yürüyüş yapın pazartesi günü dinlenin salı günü baskulde artı olmayinEheheh kimisine komik geliyor ama hedef kilom 60
İnşallah canım.bu hafta sporda yaparım umarımSüper haftaya bol eksiler vermek önemli 500 gitmis
Yarın baskül paylasirsan sevinirim aktif olsan eskisi gibi kilolar gider tatlımBen bugün kahvaltıda öküz gibi yedikten sonra hatırladım, ben niye toparlayamadim (((