- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.021
Merhaba baskül öncesi dinlenin kaslar sismisGunaydin herkese. Kilom durakladi sanirim dun aksam 100 tane ip atladim leslie yaptim biraz da bisiklet sürdüm genede gram degismemis ve yeme içmeme dikkat ettim. 66.3 gitmedi su 300 gram
Guncelledim bol eksili hafta olsun pazartesi spor yapmayın dinlenin detoks yapmayı tercih edin pazartesi günlerinison hedef 55 insalaaaah
60 kg düsmek istiyorumSon Hedefiniz kaç canım guncellicem ilk sayfaya
İki bardak düşerim yineFotoyu yamuk çekmişimgeçen haftayla birebir aynıyım yine yataktan kalkmadan suyumu içtim demir ilacı alıyorum iki bardak suyla.kalkıp tartıldım böyle.Çok şükür 1 haftayı daha kilo almadan kapattım
Olacak inşallah60 kg düsmek istiyorum
Ödemdir demek istiyorum değilse de boşverSelam kızlar,
Ben yine kilo almışımŞuan canım o kadar sıkkın ki.. Her hafta neredeyse 1 kilo ekliyorum
Eki Görüntüle 2707723
Hiç biri değildir benceÖdemdir demek istiyorum değilse de boşverbebiştir diyelim
700-800 fazla ölçen baskül degilmi niye üzülüyorsun çok almadın 56.7 geliyorsun süper bence tatlımSelam kızlar,
Ben yine kilo almışımŞuan canım o kadar sıkkın ki.. Her hafta neredeyse 1 kilo ekliyorum
Eki Görüntüle 2707723
Doktor tartıyor mu canım seniHiç biri değildir bence
Evet ama ben zaten artık hep ona göre devam ediyorum başlangıç kilomu ona göre artırmıştım ya, şu anda ben şu haftaya kadar hamileliğimde 2,5 kg aldım resmen700-800 fazla ölçen baskül degilmi niye üzülüyorsun çok almadın 56.7 geliyorsun süper bence tatlım
Her seferinde tartmıyor. Mesela bu sefer tartılmadım o an sekreteri yoktu sanırım o yüzden. ama 3 hafta sonra gittiğimde tartar kesin.Doktor tartıyor mu canım seni
Niye ağlıyorsun yerken aglamiyordun
Hafta eksi 2 olur kesin tamam canım haftaya bol eksilerin olsun tatlımEki Görüntüle 2707813
Regl in 3.günü yoksa kesin vermiştim
Yaaa canlı derslerim var ondan geç paylaşım yapıyorum kusura bakmaIkra meyra