- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #5.001
İçme kahve zaten iyi değil. Öyle biliyorumÇok seviyorum bende şimdi havalarda serinleyince sık sık yemeye başladık. Ah bende hala kahve içemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçme kahve zaten iyi değil. Öyle biliyorumÇok seviyorum bende şimdi havalarda serinleyince sık sık yemeye başladık. Ah bende hala kahve içemiyorum
Ayyy inşallah şans getirsin çok iyi besleyici arada olur afiyet olsun canımAaa yeni başlığımız hayırlı olsun Bize şans getirsin hepimiz fit olalım
Sabah — yarım dilim ekmekle kahvaltı
Öğle — börülce salatası
Ara — üzüm
Akşam — dışarda balık yedik. Somon, bol salata ve kalamar yedim. Kalamarı yemesem iyiydi fazla kalori oldu ama illa onu yemeden yapamıyorum
Hosbuldum 18/6 olani uyguluyorum sabah kilo bildirimi yaparim o haldeHoş geldiniz aramıza yarın baskül günümüz ile kilo guncelemenizi yapacam hangi aralığı uyguluyorsunuz bol eksileriniz olsun
Değirmende alabalık var yaDeğirmene git oranın balıkları da güzeldi.her gelmemde giderdim yarın ben de gidip somon alayım kendim yapayım
Bari günde 1 içebileydim keyif kahvesiİçme kahve zaten iyi değil. Öyle biliyorum
Yarın baskülle bildirim bekliyorum bol eksili hafta diliyorumHosbuldum 18/6 olani uyguluyorum sabah kilo bildirimi yaparim o halde
Oo ciks mekanlar evet canım afiyet olsun.yarın gidip alayım da omegasız kalmayım bendeDeğirmende alabalık var ya
Nergize gidiyoruz biz, açık hava tiyatrosunun karşısında, bildin mi kız orayı da
CiksOo ciks mekanlar evet canım afiyet olsun.yarın gidip alayım da omegasız kalmayım bende
Ben de içtim şimdi limonluCiks
Ye sende mutlaka
Sağol kuzu, yarın sabah kim bilir kaç çıkacağım.. soda da içtim şimdi. Beni acayip şişiriyor soda, ödem yapıyor
Birlikte şişiyoruz ne güzelBen de içtim şimdi limonlu
Başlangıç böyle olsun bugünden sonra gitsin kilolar tatlım motive ol .pozitif ol gidecek o kilolar hedefe doğru eksilecek bol eksili hafta olsun canım saglikli beslenmeye özen göster tatlımKızlar gunaydin malesef yeni başlığımiza kötü bi giriş yapıyorum ama motivasyonum sıfır nasil duz3lticem bilmiyorum bide akşam hamburger patates kola ictim
Günaydın evet regl yaklaşıyorsa odemdir haftaya eksili baskül paylaşmanız dileği ileGünaydin +400 olmusum regl olmama 2 gun var ödemdir galiba
Son Hedefiniz kaç canım guncellicem ilk sayfayaGünaydin +400 olmusum regl olmama 2 gun var ödemdir galiba