- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.721
Yaa ama sistim cnm gobus çıktı resmenCanım normalde yemezdim tatlı canım çekince bir tane meyve yerdim bu iki üç gündür gözüm dönmüş gibi.arkadaşlar baklava getirmişti getirmez olsalardıbugün 1 kutuyu çöpe attım yemeyim diye.bi de bir dilim yesem midem yanıyor sabaha kadar.yarın tekrar kendime çeki düzen vercem.Bu arada tarlusal vermiş doktorun.adet düzenliyor hatta şişkinliği alıyor canım.Ben lisedeyken adet olamıyordum ergenlikte pkom vardı şişiyordum onu içince iniyordu.
Ayy hiç sorma bugün zor geçti banaEki Görüntüle 2697764 Eki Görüntüle 2697765 Eki Görüntüle 2697766
Slm kızlar haftasonu yoğunluktan giremedim ama bozmadım
Ikra diyetin bayağı zorlayıcikolay gelsin
Off süper görünüyor afiyet olsun tatlımSabah yediklerim bunlar.İki tane ceviz de yedim yanında.
Arada 2 tatlı
Akşam tarhana çorbası iki kaşık yoğurt 1 kabaktan yapılmış dolma.içleri bir tatlı kaşığı anca vardı.Doldurmadım diyet yemeği olsun diye.
Sabah ben de patatesli salata yapıp yiyeyim patates tok tutuyor güzel bir öğün her zaman yemedikçe.Ya bu arada doktor bana alkali diyet önerdi.henüz araştırmadım ona bakacağım bi.Slm canlarım
Sabah uyandım limonlu su güne başladım
Saat 13 de kahvaltıEki Görüntüle 2697803
16 da patates lorlu dereotlu
Eki Görüntüle 2697804
Aksam canım birşey istemedi proteinli sütte vardı ama adepte olamadım yarin olucam
Evet patates çok iyi cnm . Alkali' ye yakın besleniyoruz aslındaSabah ben de patatesli salata yapıp yiyeyim patates tok tutuyor güzel bir öğün her zaman yemedikçe.Ya bu arada doktor bana alkali diyet önerdi.henüz araştırmadım ona bakacağım bi.
Yaa ama sistim cnm gobus çıktı resmenkafayı yicem kutunun hepsinimi kullanicam canım Dr açıklama yapmadı oda ayrı bir cinnetlik ayy canım iyi yapmisin miden rahatsiz ediyorsa yeme zaten en güzeli esin yesin ziyanda etme
Ayy nasıl oldu bilmiyorum msjını yeni gördüm.Ben ergenlikte kullanmıştım adet olamıyorum diye.yaklaşık 1 yıl boyunca 2 3 ayda bir kullanmıştım çok şükür bende kilo yapmamıştı ama ödem yapmıştır belki onu çok hatırlamıyorum.zaten 1 yıl sonra her ay normal adet oldum.keşke o zaman bu ilaçları kullanıp yumurtalarımı bitirmeseydim.rezervim çok erken azaldı ve kalitesizleşti.nasıl bir pkoydum anlamadım.bol su iç canım ama inşallah 1 kullanmada düzelir.Ben bu ilaçlar yerine testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumunu öneriyorum.Eğer ben hamile kalabiliyorsam onlar sebeptir.Alyaliya canım
Alıntıdir
Tarlusal Kilo Aldırır mı?
Kadınlar için büyük bir merak konusu haline gelen “Tarlusal kilo aldırır mı?” sorusuna şu şekilde cevap verilebilir: Tarlusal kullanımına bağlı olarak bazı kişilerde şişlik ve ödem durumları söz konusu olabilmektedir. Dolayısı ile bazı kullanıcılarda kilo artışı gözlemlenebilmektedir.
Çok sağol canımAyy nasıl oldu bilmiyorum msjını yeni gördüm.Ben ergenlikte kullanmıştım adet olamıyorum diye.yaklaşık 1 yıl boyunca 2 3 ayda bir kullanmıştım çok şükür bende kilo yapmamıştı ama ödem yapmıştır belki onu çok hatırlamıyorum.zaten 1 yıl sonra her ay normal adet oldum.keşke o zaman bu ilaçları kullanıp yumurtalarımı bitirmeseydim.rezervim çok erken azaldı ve kalitesizleşti.nasıl bir pkoydum anlamadım.bol su iç canım ama inşallah 1 kullanmada düzelir.Ben bu ilaçlar yerine testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumunu öneriyorum.Eğer ben hamile kalabiliyorsam onlar sebeptir.
onu su kaynadıktan sonra kapat öyle demle az demlensin çok acı oluyorÇok sağol canımcivan perçemide adet söküyor Muş onu yaptım icemedim zehir zemberek
iğne demek istiyorsan ben yaptırdımKızlar damar yolundan demir takviyesi almış olan var mı?
Yok canım damar yolundan verilen.kan verir gibi.iğne demek istiyorsan ben yaptırdım
Bu tartı fazla tartiyordu dimi 1 Kilo muydu cnmDün 55.8 dim
Wc ye çıkamadım dünden beri. Onunda etkisi var.
56.0
Eki Görüntüle 2697997
Bu tartıya göre gebelik başlangıcım 55.0 olarak belirledim
Bi kilo almış oldum