İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sabah yediklerim bunlar.İki tane ceviz de yedim yanında.
Arada 2 tatlı
Akşam tarhana çorbası iki kaşık yoğurt 1 kabaktan yapılmış dolma.içleri bir tatlı kaşığı anca vardı.Doldurmadım diyet yemeği olsun diye.

Eklentiler

• 20200928_095530.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 15
  • 20200928_130413.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 13
  • 20200928_162834.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 13
Ben de yazicam hergun yediklerimi
Hindiba kahve ve su ictim
Sabah 11.30 kahvalti
2 yumurta bir parca peynir kozlenmis kapya biber ve havuc maril lahana salatasi

Aksam 6
1 kase yogurt corbasi
1 kase havuc kabak yogurt mezesi
Salata ve kavun

Yaa ama sistim cnm gobus çıktı resmen kafayı yicem kutunun hepsinimi kullanicam canım Dr açıklama yapmadı oda ayrı bir cinnetlik ayy canım iyi yapmisin miden rahatsiz ediyorsa yeme zaten en güzeli esin yesin ziyanda etme

Off süper görünüyor afiyet olsun tatlım yarasın minnosa sana değil

Slm canlarım
Sabah uyandım limonlu su güne başladım

Saat 13 de kahvaltı
16 da patates lorlu dereotlu

Aksam canım birşey istemedi proteinli sütte vardı ama adepte olamadım yarin olucam

Sabah ben de patatesli salata yapıp yiyeyim patates tok tutuyor güzel bir öğün her zaman yemedikçe.Ya bu arada doktor bana alkali diyet önerdi.henüz araştırmadım ona bakacağım bi.

Sabah ben de patatesli salata yapıp yiyeyim patates tok tutuyor güzel bir öğün her zaman yemedikçe.Ya bu arada doktor bana alkali diyet önerdi.henüz araştırmadım ona bakacağım bi.
Evet patates çok iyi cnm . Alkali' ye yakın besleniyoruz aslında

Alyaliya canım
Alıntıdir

Tarlusal Kilo Aldırır mı?
Kadınlar için büyük bir merak konusu haline gelen “Tarlusal kilo aldırır mı?” sorusuna şu şekilde cevap verilebilir: Tarlusal kullanımına bağlı olarak bazı kişilerde şişlik ve ödem durumları söz konusu olabilmektedir. Dolayısı ile bazı kullanıcılarda kilo artışı gözlemlenebilmektedir.

Ayy nasıl oldu bilmiyorum msjını yeni gördüm.Ben ergenlikte kullanmıştım adet olamıyorum diye.yaklaşık 1 yıl boyunca 2 3 ayda bir kullanmıştım çok şükür bende kilo yapmamıştı ama ödem yapmıştır belki onu çok hatırlamıyorum.zaten 1 yıl sonra her ay normal adet oldum.keşke o zaman bu ilaçları kullanıp yumurtalarımı bitirmeseydim.rezervim çok erken azaldı ve kalitesizleşti.nasıl bir pkoydum anlamadım.bol su iç canım ama inşallah 1 kullanmada düzelir.Ben bu ilaçlar yerine testeredişli aslanpençesi ve hayıt tohumunu öneriyorum.Eğer ben hamile kalabiliyorsam onlar sebeptir.

Çok sağol canım civan perçemide adet söküyor Muş onu yaptım icemedim zehir zemberek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…