- 7 Mayıs 2012
- 7.187
- 8.202
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.261
Yok spor ve bol su , arada gece yoğurt zencefil zerdeçal tarçın,iyi mi vermisimDreamy sadece bu yöntemle mi verdin o kadar kiloyu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok spor ve bol su , arada gece yoğurt zencefil zerdeçal tarçın,iyi mi vermisimDreamy sadece bu yöntemle mi verdin o kadar kiloyu?
Kaç ayda verdin pekiYok spor ve bol su , arada gece yoğurt zencefil zerdeçal tarçın,iyi mi vermisim
1 haziran da 76 ile basladimKaç ayda verdin peki
Tebrikler dreamy1 haziran da 76 ile basladim
1 Mayıs'tir o canım 76 kilo cunki 27 Mayıs'ta baskulun 74.6 ile başladın ama çok iyi kilo verdin1 haziran da 76 ile basladim
çok iyi verdin canım devam eder bu haftada reglin bitiyor sanırımBende 27 Mayıs ta 70.2 ile başladım salı 62.8 salı 62 olurum umarım
Ben de aralıklı oruçla toplam 7 kilo verdim.66dan 59a indim ama tabi ben ramazanda başlamıştım geç olsun güç olmasınBende 27 Mayıs ta 70.2 ile başladım salı 62.8 salı 62 olurum umarım
Evet reglim devam ediyor salı günü olmuştum ben 7-8 gün sürüyorçok iyi verdin canım devam eder bu haftada reglin bitiyor sanırım
Çok iyi verdik canım.ac kalmadanBen de aralıklı oruçla toplam 7 kilo verdim.66dan 59a indim ama tabi ben ramazanda başlamıştım geç olsun güç olmasın
ben de salı günü oldum bgn göbeğim falan indi beni çok etkiler zaten direk elim ayağım şişerEvet reglim devam ediyor salı günü olmuştum ben 7-8 gün sürüyor
Kabak. Detoks yanında tavuk bagetSaat 11.40 hindibag kahvesi 175 mlm sıcak su 25mlm süt ekleniyor zehir gibi şekersiz içtim
Eki Görüntüle 2681733
13.30 da kahvaltı lorlu salata
Eki Görüntüle 2681735
17.5 da hindibag kahve olcak
18.5 da yine dünkü gibi kabak detoks kapanis
Eki Görüntüle 2681736
10 bin adım üstü atmaya çalışacağım