- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kolay gelsin cnm minnosunda sağlıkla gelsin maşallah 11 hafta olmusunuz bile if devammi canım senin if sadece 22 de süt yada kefir olur oda olsunEvet canım iki hafta izinliydim öncesinde çok yoğun 2 hafta çalıştım şimdi kamuda esnek çalışma ya da idari izine geçme kararını bekliyorum her il ayrı karar alıyor maalesef.
Ama şükür çok iyi geçiyor bulantılarım azaldı,3 kilo almışım doktorum diyette miydin hamileliğini öğrendiğinde diyor?
Ayyy kolay gelsin cnm minnosunda sağlıkla gelsin maşallah 11 hafta olmusunuz bile if devammi canım senin if sadece 22 de süt yada kefir olur oda olsun ❤
Oyy maşallah 1 kilo gitmişGünaydın kizlar ♥
Eki Görüntüle 2683490
Süper cnm 69 görürsün haftaya
Evet bir bak cnmBen hala aynıyım tam tamına 59.00
Bazen tartı mı bozuk acaba diyorum.Eşim değil diyor.Bilemedim ya.yarın bi de arkadaşta tartılayım ancak öyle tatmin olurum
Bu hafta 2-3 defa çıktım yürüyüşe 3-4 olsa iyidi olmadıOyy maşallah 1 kilo gitmiş
Çok teşekkür ederim cnmİnsallah canim seni de tebrik ediyorum 1 kilo süper
Nerdesin canimTok halim 66.6 çıktı, ordu-ünye
süpersin tebrik ederimGünaydın kizlar ♥
Eki Görüntüle 2683490
canım hep buralardayım ama diyet kalmadı hiç maalesef sabahta baktım 61,4 ümorkide1453 canım neredesin
Canım sabah 12 ye kadar sıvı tuket kahve vs ben hindigbag ve tahıllı kahve aldım aralarda içiyorum tok tutuyor akşamında 18.5 geçirme spor olarakta sadece yuru günlük 5 bin olsa oda yeter yeterli basla Eylül güzel başlangıç cnmkızlar bana bişeyler söyleyin tekrar motive olmam lazım spora başlamam lazım
canım ifi bozmuyorum hiç heop i,ki öğün dediğin gibi hindiba kahve aşırı tok tutuyor sadece diyet olarak motive değilim hafta sonu makarna salatası ve sarma yaptım bayadır yemiyordum iki üç gündür onu yerim ama miktar olarak hiç abartmıyorum ama yine de spor diyet moduna girmek istiyorumCanım sabah 12 ye kadar sıvı tuket kahve vs ben hindigbag ve tahıllı kahve aldım aralarda içiyorum tok tutuyor akşamında 18.5 geçirme spor olarakta sadece yuru günlük 5 bin olsa oda yeter yeterli basla ♥ Eylül güzel başlangıç cnm