- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.201
Kahvaltim
Ara öğün
Aksam 19 da kapanis regl günüm bugün
Ara öğün
Aksam 19 da kapanis regl günüm bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmeksiz yemişsindir senBugünün menüsü
Saat 13.5 da yemeğim
Eki Görüntüle 2679480
Aralarda Dukan içtim
20 de 1 salatalık 2 ceviz içi yedim
Yok canım haftada yiyorum ekmek yarım lavasli yedimEkmeksiz yemişsindir sen
Ayy cnm hayırlı güzel haberler bekliyorum bizler iyiyiz verip verip alıyoruz veriyoruzKızlar merhaba
Nasılsınız? Diyetler nasıl?
Ben hala 54 civarında dolanıyorum. Ama Dün akşam pide yedim sabah resmen +1 çıktı düne göre
Bir de ben (inşallah) Çarşamba doktora gideceğim daha kese mese görmedim
Süper cnm peynir lor olsun yada süzme yoğurt süzme peynir bunlardan biri olsun tatlım üzerine çörekotu ekle acı pulbiber yiyebiliyorsan yumurtaya ekle tatlım aktardan biberiye al her gün 2 tatlı kaşık 500 mlm sıcak suya ekle 8 dkk kaynat soğusun 1 maden suyu ekle yarım limon suyu ekle kapağını kapat dolaba koy yemeklerden 30 dkk önce iç tatlım bunu yap bana teşekkür edeceksinSabah 1 bardak süt 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı kaşığı nescafe yi blender da çekip içtim
Saat13:00 ve 17.30 da menüm aşağıda
Eki Görüntüle 2679982 Eki Görüntüle 2679983
Bende gecen hafta salmistim ama 1 günde toplayabilirsin..aslında kilo verirsek ödül günü olsa mesela çok istediğin biseyi yiceksin ama başka günler 0 kaçamakSabah kahvaltım aşağıda.
Akşamda iki ince dilim pizza yedim kalınlığı çok inceydi ama yine de yedikten sonra moralim bozuldu keşke yemeseydim diye.3 gündür berbat besleniyorum hayırlısı
Ohh afiyet olsun ben yarın telafi ederim artıkSabah kahvaltim Eki Görüntüle 2680092
Ara öğünüm
Eki Görüntüle 2680095
Aralarda biberiye limon madensuyu karısim çayım
17.5 da Yarım döner yedim kız yemedi ben yedim diyede adıma koştukça kostüm