- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.961
Iltihap falan mi? Kekik suyu ya da karbonat gargara yap. Ya sen ilaç almıştın ya yan etki falan olmasın?Ahh gideyim fenaymış, ben göremiyorum tabi de eşim öyle söyledi
Yeşil mercimek ye canım. Ben haftada bir yiyorum artik demir eksikliğine iyi geliyor. Yarın mercimek yiycem meselaGünde mutlaka 2 ile 2.5 litre arasında su için. Gün içindeki su tüketimi sindirim sisteminin sağlıklı çalışması için çok önemli,
2 adet kuru kayısı yada 2 gun kurusu
2 adet siyah erik kurusu
1 adet cevizi gece
1 bardak suda gece boyunca bekletin. Ertesi sabah bu besinleri blenderleyip için her sabah bu kürü tüketin.Kabızlığa karşı çok etkili bir önlem almış olacaksınız
Demir eksikliği ve bagırsak çalıştırır
Kilo verimi olur
Ben her gece bunu yapıp sabah kahvaltı öncesi tuketeceğim umarum demirim yukselir
Erken saattemi yedin canım sende o saate göre ayarlarsın geceyi 14 saat yaparsın bakalım değişiklik olucakmıKızlar bugün sabah yulaf ve kayisi yedim o yüzden aralıklı oruç yapamadım.
Öğlen haşlanmış yumurta elma peynir kayisi ve 2 servis kasigi yesil salata yedim.
Akşam çorba, fıstıklı ve meyveli yeşil salata iki parça da yulaf ekmek dilimi, beyaz peynir yedim. Yulaf ekmeğini yoğurt suyu ile yaptım bağırsakları çalıştırır diye.
Bu hafta benden ümit yok malesef. Enerjim de düşük üstelik. Yürürken sag kaburga altı ağrıyor sporda yapamadım. Kabızlıktan diye düşünüyorum. Ay resmen çürümüşüm yac vitamini takviyesi yapacağım azıcık kendime geleyim.
Onuda yiyorum ama evdekiler sevmiyor o gun tartışılıyor sevmiyoruz diye ama bu küru her sabah tuketeceğim kimseye dokunmamış olacagımYeşil mercimek ye canım. Ben haftada bir yiyorum artik demir eksikliğine iyi geliyor. Yarın mercimek yiycem mesela
19 30 da bitirdim. Bugün spor yapmama rağmen yine ayni saate denk geldi. Daha erkeni tutturamıyorum. Yarın ya gelir gelmez yemeğe oturmalıyım ya da sabah yememeliyim. Biraz düşünmem lazimErken saattemi yedin canım sende o saate göre ayarlarsın geceyi 14 saat yaparsın bakalım değişiklik olucakmı
Ya çok kötüÇok geçmiş olsun benim agızda alf çıktı 5 adet ve suyu zor içiyorum yemek az yiyorum
Bence de takviye ihtiyacın var canım, enerjin içinKızlar bugün sabah yulaf ve kayisi yedim o yüzden aralıklı oruç yapamadım.
Öğlen haşlanmış yumurta elma peynir kayisi ve 2 servis kasigi yesil salata yedim.
Akşam çorba, fıstıklı ve meyveli yeşil salata iki parça da yulaf ekmek dilimi, beyaz peynir yedim. Yulaf ekmeğini yoğurt suyu ile yaptım bağırsakları çalıştırır diye.
Bu hafta benden ümit yok malesef. Enerjim de düşük üstelik. Yürürken sag kaburga altı ağrıyor sporda yapamadım. Kabızlıktan diye düşünüyorum. Ay resmen çürümüşüm yac vitamini takviyesi yapacağım azıcık kendime geleyim.
Ay meyvesi var ama etki etmiyor yine 3-4 gunu buluyor meyvesini dene kara dutlar tezgahlardaYa çok kötü
Karadut şurubu sür dedi arkadaşım
Işe yaramazsa mecbur ilaç.Bence de takviye ihtiyacın var canım, enerjin içinYulaf ekmeği işe yarar inşallah
Ay hiç o ilaçtan olma ihtimali aklıma gelmemiştiIltihap falan mi? Kekik suyu ya da karbonat gargara yap. Ya sen ilaç almıştın ya yan etki falan olmasın?
Of ya neden oldu böyle şimdiAy meyvesi var ama etki etmiyor yine 3-4 gunu buluyor meyvesini dene kara dutlar tezgahlarda
Ne bileyim yakmadıysan ağızda neden yara olur. Prospektüs varsa oku bakalım.Ay hiç o ilaçtan olma ihtimali aklıma gelmemişti
Olabilir mi ya
Dur okuyayım atmamıştımNe bileyim yakmadıysan ağızda neden yara olur. Prospektüs varsa oku bakalım.
Cildin kızarması var yan etkilerde ama damak bu kategoriye girer miNe bileyim yakmadıysan ağızda neden yara olur. Prospektüs varsa oku bakalım.
Yarın gidecekmişsin ya doktora söyle. Orda belli başlı yan etkiler yazar. Bazıları farklı tepkiler de verir illa o olması gerekmez. Ya da bi besin alerjisi de olabilir. Benim arkadaşım bir kaç şeyi karıştırınca dili damağı yanıyor ama ne olduğunu bilmiyor denk geliyor öyle.Cildin kızarması var yan etkilerde ama damak bu kategoriye girer mi
Benim de demirim düşük takviye kullanıyorum mecburen.Günde mutlaka 2 ile 2.5 litre arasında su için. Gün içindeki su tüketimi sindirim sisteminin sağlıklı çalışması için çok önemli,
2 adet kuru kayısı yada 2 gun kurusu
2 adet siyah erik kurusu
1 adet cevizi gece
1 bardak suda gece boyunca bekletin. Ertesi sabah bu besinleri blenderleyip için her sabah bu kürü tüketin.Kabızlığa karşı çok etkili bir önlem almış olacaksınız
Demir eksikliği ve bagırsak çalıştırır
Kilo verimi olur
Ben her gece bunu yapıp sabah kahvaltı öncesi tuketeceğim umarum demirim yukselir
Evet yarın doktora sorayım. O ilaçla alakası yok derse bunun için ayrı bi doktora giderimYarın gidecekmişsin ya doktora söyle. Orda belli başlı yan etkiler yazar. Bazıları farklı tepkiler de verir illa o olması gerekmez. Ya da bi besin alerjisi de olabilir. Benim arkadaşım bir kaç şeyi karıştırınca dili damağı yanıyor ama ne olduğunu bilmiyor denk geliyor öyle.
B 12 igneye de başlıyorum haftada 1 olucam 5 hafta sonra bitiyorBenim de demirim düşük takviye kullanıyorum mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?