• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bugün sabah yulaf ve kayisi yedim o yüzden aralıklı oruç yapamadım.
Öğlen haşlanmış yumurta elma peynir kayisi ve 2 servis kasigi yesil salata yedim.
Akşam çorba, fıstıklı ve meyveli yeşil salata iki parça da yulaf ekmek dilimi, beyaz peynir yedim. Yulaf ekmeğini yoğurt suyu ile yaptım bağırsakları çalıştırır diye.
Bu hafta benden ümit yok malesef. Enerjim de düşük üstelik. Yürürken sag kaburga altı ağrıyor sporda yapamadım. Kabızlıktan diye düşünüyorum. Ay resmen çürümüşüm ya😂😂😂 c vitamini takviyesi yapacağım azıcık kendime geleyim.

Günde mutlaka 2 ile 2.5 litre arasında su için. Gün içindeki su tüketimi sindirim sisteminin sağlıklı çalışması için çok önemli,

2 adet kuru kayısı yada 2 gun kurusu
2 adet siyah erik kurusu
1 adet cevizi gece

1 bardak suda gece boyunca bekletin. Ertesi sabah bu besinleri blenderleyip için her sabah bu kürü tüketin.Kabızlığa karşı çok etkili bir önlem almış olacaksınız

Demir eksikliği ve bagırsak çalıştırır
Kilo verimi olur

Ben her gece bunu yapıp sabah kahvaltı öncesi tuketeceğim umarum demirim yukselir 😕
Yeşil mercimek ye canım. Ben haftada bir yiyorum artik demir eksikliğine iyi geliyor. Yarın mercimek yiycem mesela😂

Öğlen haşlanmış yumurta elma peynir kayisi ve 2 servis kasigi yesil salata yedim.
Akşam çorba, fıstıklı ve meyveli yeşil salata iki parça da yulaf ekmek dilimi, beyaz peynir yedim. Yulaf ekmeğini yoğurt suyu ile yaptım bağırsakları çalıştırır diye.
Bu hafta benden ümit yok malesef. Enerjim de düşük üstelik. Yürürken sag kaburga altı ağrıyor sporda yapamadım. Kabızlıktan diye düşünüyorum. Ay resmen çürümüşüm ya😂😂😂 c vitamini takviyesi yapacağım azıcık kendime geleyim.
Erken saattemi yedin canım sende o saate göre ayarlarsın geceyi 14 saat yaparsın bakalım değişiklik olucakmı 😕

Yeşil mercimek ye canım. Ben haftada bir yiyorum artik demir eksikliğine iyi geliyor. Yarın mercimek yiycem mesela😂
Onuda yiyorum ama evdekiler sevmiyor o gun tartışılıyor sevmiyoruz diye ama bu küru her sabah tuketeceğim kimseye dokunmamış olacagım 😬

Erken saattemi yedin canım sende o saate göre ayarlarsın geceyi 14 saat yaparsın bakalım değişiklik olucakmı 😕
19 30 da bitirdim. Bugün spor yapmama rağmen yine ayni saate denk geldi. Daha erkeni tutturamıyorum. Yarın ya gelir gelmez yemeğe oturmalıyım ya da sabah yememeliyim. Biraz düşünmem lazim😂

Bence de takviye ihtiyacın var canım, enerjin için :KK51: Yulaf ekmeği işe yarar inşallah:KK200:

Cildin kızarması var yan etkilerde ama damak bu kategoriye girer mi o_O
Yarın gidecekmişsin ya doktora söyle. Orda belli başlı yan etkiler yazar. Bazıları farklı tepkiler de verir illa o olması gerekmez. Ya da bi besin alerjisi de olabilir. Benim arkadaşım bir kaç şeyi karıştırınca dili damağı yanıyor ama ne olduğunu bilmiyor denk geliyor öyle.

Günde mutlaka 2 ile 2.5 litre arasında su için. Gün içindeki su tüketimi sindirim sisteminin sağlıklı çalışması için çok önemli,

2 adet kuru kayısı yada 2 gun kurusu
2 adet siyah erik kurusu
1 adet cevizi gece

1 bardak suda gece boyunca bekletin. Ertesi sabah bu besinleri blenderleyip için her sabah bu kürü tüketin.Kabızlığa karşı çok etkili bir önlem almış olacaksınız

Demir eksikliği ve bagırsak çalıştırır
Kilo verimi olur

Ben her gece bunu yapıp sabah kahvaltı öncesi tuketeceğim umarum demirim yukselir 😕
Benim de demirim düşük takviye kullanıyorum mecburen.

Yarın gidecekmişsin ya doktora söyle. Orda belli başlı yan etkiler yazar. Bazıları farklı tepkiler de verir illa o olması gerekmez. Ya da bi besin alerjisi de olabilir. Benim arkadaşım bir kaç şeyi karıştırınca dili damağı yanıyor ama ne olduğunu bilmiyor denk geliyor öyle.
Evet yarın doktora sorayım. O ilaçla alakası yok derse bunun için ayrı bi doktora giderim
Yediğim içtiğimin zevki yok :KK14:

Benim de demirim düşük takviye kullanıyorum mecburen.
B 12 igneye de başlıyorum haftada 1 olucam 5 hafta sonra bitiyor 😬 ben pek et tüketmiyorum 2 haftada anca aram iyi değil kıymayı yerim çocuk dönemimde yemedim sonrada ara ara yedim demir b12 kan sayımım hepsi düşük

Back