İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Geçmedi mi hala migrenin canım? Doğum kontrol ilaçlarının yan etkisi artan migren atakları acaba o yüzden mi bu kadar sürüyor?
Evet cnm hormonlar atak yapıyor regl sancısı var 28 gunde olurum 30 gun oldu hala gelmedi atak olunca hormon hapınıda bıraktım dr da atakta bırak regl yaklaşıncada atak yapıyor dedi

Ben doğumdan sonra hiç adet olmadım bunun kiloyaetkisi olur mu
Yoktur sanmıyorum bende emzirme döneminde çok geç regl oldum ama emzirken kilo veriyorum .ama ikizlerde veremedim çünki dengeli beslenemedim gunluk 6- 7 saat uykumu deliksiz uyumadım 15 dkk 15 dkk uykularım oldu gece boyu hepsini toplasam 3 saat ya olmuştur yada 3 saat olmamıştır

Kaç aylık ikizlerin,kaçıncı ayda adet oleun, ay ne zordur ikiz bakmak

2 haftada 10 kilo sanmıyorum ama 2 haftada 5 kilo olsa şükür

Evet cnm hormonlar atak yapıyor regl sancısı var 28 gunde olurum 30 gun oldu hala gelmedi atak olunca hormon hapınıda bıraktım dr da atakta bırak regl yaklaşıncada atak yapıyor dedi
Ben de önceden migren atağı olurdu ilaçtan mi şekeri azalttım ondan mi şeytan kulağına 2 aydır basım ağrımıyor. Yan etkilerde var durdurmuyorsun ya bir de onun da etkisi var. 21 günlük olana geçsen iyi olur buna can dayanmaz. Diyette yapıyor baş ağrısı ilk haftalar.

Evet regl bitsin 21 gunu isteyeceğim dayanılcak gibi değil canım

Ya daha önce if diyet artı chloe ting yapıyorm demiştim toplamda 2 hafta oldu 2 haftam Daha var.ama dayanamayıp ölçüm yaptım az önce .tüm vücuttan 12 cm incelmişim
Süpersiniz tartıda ne kadar fark oldu beslenmenizide merak ettim yazdınız çıktınız birde mekik çekicem demiştiniz

Ya daha önce if diyet artı chloe ting yapıyorm demiştim toplamda 2 hafta oldu 2 haftam Daha var.ama dayanamayıp ölçüm yaptım az önce .tüm vücuttan 12 cm incelmişim
Canım biraz bahseder misin bu chloe tingden.hangi video ya da programı kullanıyosun bi de beslenme şeklin nasıl.

Canım biraz bahseder misin bu chloe tingden.hangi video ya da programı kullanıyosun bi de beslenme şeklin nasıl.

chloe ting

Kopyala tıkla videolar çıkıyor cnm hiit gibi ama yavaş hareketler bacak incetme vs vs

Bugün ki menümü yazmak istemiyorum bugün mangal yaptık aslında tam az yenilecek bir fırsattı ama ben ekmek arası yedim üstüne sarma yedim hemde çok. Salatalar karpuz falan onlar neyse de ekmek yemeseydim iyiydi. 20/4 yaptım bugün ama 2 günlük kalori aldım. Neyse yarın yeni bir haftaya başlıyorum sıfır kaçamak, tam aksiyon✌

chloe ting

Kopyala tıkla videolar çıkıyor cnm hiit gibi ama yavaş hareketler bacak incetme vs vs
Evet arkadaş yazınca youtubedan baktım ama onun yaptığı hangisi onu merak ettim.kaç dklık olanı yaptı.ben kilo aldım sinirlerim çok bozuk her gün en az 1 saat yürüyorum tempolu.nasıl kilo aldım bilmiyorum.

Her gün ki aktivitenin üstüne çıktığında farkında olmayarak daha çok yemis olabilirsin.

Her gün ki aktivitenin üstüne çıktığında farkında olmayarak daha çok yemis olabilirsin.
Bu hafta 4 gün normal oruç tuttum aralarla aralıklı yaptım sanırım bu benim düzenimi bozdu.Ayrıca bu hafta patatesi fazla kaçırdım sanırım.bir gün bir patatesten salata yedim bir gün yarım patatesten kızartma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…