- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.681
Evet cnm hormonlar atak yapıyor regl sancısı var 28 gunde olurum 30 gun oldu hala gelmedi atak olunca hormon hapınıda bıraktım dr da atakta bırak regl yaklaşıncada atak yapıyor dediGeçmedi mi hala migrenin canım? Doğum kontrol ilaçlarının yan etkisi artan migren atakları acaba o yüzden mi bu kadar sürüyor?
Diyette cok sakincali malesef muzHiç ekşi yok +200 gördüm hatta 68 net olmuştum.şaka gibi ya neyi yanlış yaptım anlamadım.
Muz olabilir mi?baktım neredeyse her gün yemişim
Yoktur sanmıyorum bende emzirme döneminde çok geç regl oldum ama emzirken kilo veriyorum .ama ikizlerde veremedimBen doğumdan sonra hiç adet olmadım bunun kiloyaetkisi olur mu
Kaç aylık ikizlerin,kaçıncı ayda adet oleun, ay ne zordur ikiz bakmakYoktur sanmıyorum bende emzirme döneminde çok geç regl oldum ama emzirken kilo veriyorum .ama ikizlerde veremedimçünki dengeli beslenemedim gunluk 6- 7 saat uykumu deliksiz uyumadım 15 dkk 15 dkk uykularım oldu gece boyu hepsini toplasam 3 saat ya olmuştur yada 3 saat olmamıştır
8 aylıgı geçince olmuştum ama düzenli olmadım kızlarım 3.5 yaşındalar şimdiKaç aylık ikizlerin,kaçıncı ayda adet oleun, ay ne zordur ikiz bakmak
Rahatladin mi biraz, uyutabiliyor musun artik8 aylıgı geçince olmuştum ama düzenli olmadım kızlarım 3.5 yaşındalar şimdi
Rahatladım tabiki bu defada bir birleriyle anlaşamadıgında kavga oluyorRahatladin mi biraz, uyutabiliyor musun artik
Ben de önceden migren atağı olurdu ilaçtan mi şekeri azalttım ondan mi şeytan kulağına 2 aydır basım ağrımıyor. Yan etkilerde var durdurmuyorsun ya bir de onun da etkisi var. 21 günlük olana geçsen iyi olur buna can dayanmaz. Diyette yapıyor baş ağrısı ilk haftalar.Evet cnm hormonlar atak yapıyor regl sancısı var 28 gunde olurum 30 gun oldu hala gelmedi atak olunca hormon hapınıda bıraktım dr da atakta bırak regl yaklaşıncada atak yapıyor dedi
Evet regl bitsin 21 gunu isteyeceğimBen de önceden migren atağı olurdu ilaçtan mi şekeri azalttım ondan mi şeytan kulağına 2 aydır basım ağrımıyor. Yan etkilerde var durdurmuyorsun ya bir de onun da etkisi var. 21 günlük olana geçsen iyi olur buna can dayanmaz. Diyette yapıyor baş ağrısı ilk haftalar.
SüpersinizYa daha önce if diyet artı chloe ting yapıyorm demiştim toplamda 2 hafta oldu 2 haftam Daha var.ama dayanamayıp ölçüm yaptım az önce .tüm vücuttan 12 cm incelmişim
Canım biraz bahseder misin bu chloe tingden.hangi video ya da programı kullanıyosun bi de beslenme şeklin nasıl.Ya daha önce if diyet artı chloe ting yapıyorm demiştim toplamda 2 hafta oldu 2 haftam Daha var.ama dayanamayıp ölçüm yaptım az önce .tüm vücuttan 12 cm incelmişim
Canım biraz bahseder misin bu chloe tingden.hangi video ya da programı kullanıyosun bi de beslenme şeklin nasıl.
Evet arkadaş yazınca youtubedan baktım ama onun yaptığı hangisi onu merak ettim.kaç dklık olanı yaptı.ben kilo aldım sinirlerim çok bozuk her gün en az 1 saat yürüyorum tempolu.nasıl kilo aldım bilmiyorum.chloe ting
Kopyala tıkla videolar çıkıyor cnm hiit gibi ama yavaş hareketler bacak incetme vs vs
Her gün ki aktivitenin üstüne çıktığında farkında olmayarak daha çok yemis olabilirsin.Evet arkadaş yazınca youtubedan baktım ama onun yaptığı hangisi onu merak ettim.kaç dklık olanı yaptı.ben kilo aldım sinirlerim çok bozuk her gün en az 1 saat yürüyorum tempolu.nasıl kilo aldım bilmiyorum.
İnsanda bi ödem oluyo kesinlikleBen doğumdan sonra hiç adet olmadım bunun kiloyaetkisi olur mu
Bu hafta 4 gün normal oruç tuttum aralarla aralıklı yaptım sanırım bu benim düzenimi bozdu.Ayrıca bu hafta patatesi fazla kaçırdım sanırım.bir gün bir patatesten salata yedim bir gün yarım patatesten kızartma.Her gün ki aktivitenin üstüne çıktığında farkında olmayarak daha çok yemis olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?