- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.661
Bende pişirirken yemeklere atarim. Makarnaya, pilava, çorbaya çok kullanırım ben de gerçekten sindirim sistemine faydalı bir baharat.Zerdecali butun yemeklere atariz biz bagisikligi kuvvetlendiriyormus bi ara ben de yogurtlarla yedim kabak yogurt yaparken de atarim hep
Kabızlık çok fenaBu da benim zaafımhamur işi dedin mi allah yarattı demem/demezdim
Çok şişkinlik var 2 gündür kabızlık sorunu cıktı başıma. Kayısı çayı yaptım içiyorum. Işe yarar umarım.
Evet onu biliyorum alerjim varYa ben zerdeçal ı çorbalara katıyorum. Geçen gün çaya mi koydum neye koydum bilmiyorum bütün gün burnuma zerdeçal kokusu geldiyani kendimi avuttum birisi baharatlı parfüm kullanıyor olabilir diye ama kokusu acayip çıkıyor.
Mini not: zerdeçali karabiberle tüketmek işlevselliğini artırıyormuş.
Sürekli degilde ara verip yaptıgında etki edermiş 2 hafta yap 1 hafta ara ver şeklinde olursa bende bu gece yapıcam yagdan gitsin kilocuklar bende çorbada severim etleri harmanlarken fırına atmak içinde çok yakışıyor tadı bi guzel oluyokiBende pişirirken yemeklere atarim. Makarnaya, pilava, çorbaya çok kullanırım ben de gerçekten sindirim sistemine faydalı bir baharat.
Neden olduğunu anlamadım. Yarın sabah ta biberiye çayı içeceğim hiç sevmiyorum ama gaza falan iyi geliyor. Suyu mu az içtim acaba bilemedim.Kabızlık çok fena
Benimde genel sorunum o inşallah kayısı çayı işe yarar
Hadi ya kola iyi olmamışBugun oyle çok abarttımki.Sonra gelıp yıne dpor yaptım.Suflelermı dersınız kola mı dersınız cekırdek mı dersınız
Umarım yaptıgın spor yakmıştırBugun oyle çok abarttımki.Sonra gelıp yıne dpor yaptım.Suflelermı dersınız kola mı dersınız cekırdek mı dersınız
Şu an yaptığımız diyete uygun olarak eğer şansınız varsa evdeyseniz, açlığı bitirmeden önce yapın egzersizlerinizi. En az 30 dk.Yapılan bir çalışma, vücudunuzun öğleden sonra zirve yapma yeteneğini buldu. Vücut ısınız gün boyunca artar, kas fonksiyonunuzu ve gücünüzü optimize eder, enzim aktivitesini ve performans için dayanıklılığı artırır.
Saat 14:00 ile 18:00 arasında vücut ısınız en yüksek seviyededir. Bu, vücudunuzun en hazır olduğu süre boyunca egzersiz yapabileceğiniz anlamına gelebilir, bu da egzersiz yapmak için günün en etkili zamanıdır.
Ek olarak, oksijen alımı kinetiği akşamları daha hızlıdır, bu da kaynaklarınızı sabahtan daha yavaş ve etkili bir şekilde kullandığınız anlamına gelir. Sabahları egzersiz yapmak, rutininize ek bir ısınmanın eklenmesini gerektirebilir ve bu da antrenmanınızın odağından uzaklaştırabilir.
Öğleden sonra ve akşam yapılan sporun, reaksiyon süresi çok daha kısadır, bu da koşu bandında yüksek yoğunluklu ara egzersizler (HİT) veya hız gibi egzersizler için önemlidir. Öğleden sonra geç saatlerde, kalp atış hızınızın ve kan basıncınızın en düşük olduğu zamandır ve bu da performansı artırırken yaralanma şansınızı azaltır.
Hiç ekşi yok +200 gördüm hatta 68 net olmuştum.Oof pilav benim zaafım
ama 2 aydır en fazla yediğim gün 3 kaşık yemişimdir çoğu akşam hiç yemeden dayandım
Sende çok iyi dayanmışsın
Yarın sabah bi bak görürsün kesin -500
En iyi yag yakmı için en iyi saatlerŞu an yaptığımız diyete uygun olarak eğer şansınız varsa evdeyseniz, açlığı bitirmeden önce yapın egzersizlerinizi. En az 30 dk.
Ben hafta ici akşam yemeğinden önce yapıyorum yine de arada öğlen öğünüyle 5 saatlik fark oluyor. Bilmiyorum ise yarar mı en azından kasları besliyorum diyorum yani yağ yakmasam bile.
Bugün kılımı kıpırdatmadım dün sıvı detoks yaptığım için. Tansiyonu düşürüp başıma iş açmayayım. 2.haftayi bitirdik ne ise ne kadar yarıyor 1 ayın sonunda ortaya çıkar.
Yeni haftada buna biraz dikkat edeceğim. Nefesimin, gücümün yettiğinceEn iyi yag yakmı için en iyi saatler
15 dkk efor sarf etsek oda yeter ben mekik yapıyorum erken saatte çocuklar uyanmasın diye yuruyuş yapamıyorum en ışık oldugu saatlerde migrenımde atak yapıyor akşam yuruyuşu uygun bana en erken 19.30 da yuruyebilirimYeni haftada buna biraz dikkat edeceğim. Nefesimin, gücümün yettiğincesporsuz olmuyor ya.
Geçmedi mi hala migrenin canım? Doğum kontrol ilaçlarının yan etkisi artan migren atakları acaba o yüzden mi bu kadar sürüyor?15 dkk efor sarf etsek oda yeter ben mekik yapıyorum erken saatte çocuklar uyanmasın diye yuruyuş yapamıyorum en ışık oldugu saatlerde migrenımde atak yapıyor akşam yuruyuşu uygun bana en erken 19.30 da yuruyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?