- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.861
Onemli bir sey yoktur umarim...Ikra meyra nerde bilen varmı caaaanim kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onemli bir sey yoktur umarim...Ikra meyra nerde bilen varmı caaaanim kaptanım
Umarım ..Onemli bir sey yoktur umarim...
Kizlar bugün çok yoğundum şimdi aklıma geldi özür dilerim bugün baskül günü dedim ama bu saat oldu yarın listeye eklicem hepinizi seviyorumIkra meyra nerde bilen varmı caaaanim kaptanım
İyi olda tek sorun değil valla merak ettikKizlar bugün çok yoğundum şimdi aklıma geldi özür dilerim bugün baskül günü dedim ama bu saat oldu yarın listeye eklicem hepinizi seviyorum
Canım şimdi ıyiyiz çok şükür ama bebiş de pozitifti hem hastalık hem bebek epey zorladı beni 1 gece hastanede kaldık ama Allah bi güç veriyo atlattık sayılırKurabiyex canim nasio geciyor hastalik insallah agir gecmiyordur. Dualarim sizinle. Bebekli olarak atlatmaktan korkuyorum normal hastalik degil ki annemiz yakınımız gelip bizi dinlendirsin.
Cok sukur tatlım.Allah sifa versin nerde hasta biri varsa.Canım şimdi ıyiyiz çok şükür ama bebiş de pozitifti hem hastalık hem bebek epey zorladı beni 1 gece hastanede kaldık ama Allah bi güç veriyo atlattık sayılır
Rabbim korusun siziCanım şimdi ıyiyiz çok şükür ama bebiş de pozitifti hem hastalık hem bebek epey zorladı beni 1 gece hastanede kaldık ama Allah bi güç veriyo atlattık sayılır
Canım benimki yanlış yazilmis 86.2 olacaktı böylede iyi amaHaftanın şampiyonu aminebusra 1.500 ile şampiyon kilo veren herkesi tebrik ederim yeni haftaya bol eksiler olsun Mthn83 ipek zeynep M minikkalbim ve ben yarın baskül paylaşacağız resmi ekran resmi yapın yada ilk sayfadan bakalım Eki Görüntüle 2925678
Aaa benmiyim çok mutlu oldumHaftanın şampiyonu aminebusra 1.500 ile şampiyon kilo veren herkesi tebrik ederim yeni haftaya bol eksiler olsun Mthn83 ipek zeynep M minikkalbim ve ben yarın baskül paylaşacağız resmi ekran resmi yapın yada ilk sayfadan bakalım Eki Görüntüle 2925678
Evet cnm sensin hak ettinAaa benmiyim çok mutlu oldum
Kilo veren herkesi tebrik ederim diğer umarım herkes istediği kiloya ulaşır
Sonuc eksi dogru çünkü baskül 86.2 olduğunu biliyorum klavye den hataCanım benimki yanlış yazilmis 86.2 olacaktı böylede iyi ama
Tebrikler nice eksilereEvet cnm sensin hak ettin
Cok teşekkür ederim canım bir kaç ay önce bu kilolar bana hayal geliyordu düşündükçe üzülüp daha çok yiyordum çok şükür doğum yapmadan önceki kiloma gelmek üzereyim az kaldı hedefeEvet cnm sensin hak ettin
Teşekkürler canımTebrikler nice eksilere
Kilo veren herkesi tebrik ederim