- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.821
Günaydın Bilemedim iyimi kötümü geçen sefer 87.300 dü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde 1 ögün beslenmek anlamına geliyor öğünü sen belirliyorsunOmad ne demek acaba
bence gayet iyi çünkü ilk yaptığın hafta daha hızlı ödem atarsın sonra yağa dönersin eğer inatla devam edersen giden kilolar geri gelmez yaklaşık alıp vermelerimle 1 sene içinde 30 kilo veren biri olarak söylüyorum (aldığın kilolar son 5 kilo aralığım :)) sabit giden 22 kilo)Günaydın Bilemedim iyimi kötümü geçen sefer 87.300 dü
Eki Görüntüle 2925158
Bende sert yapayım o zamanBızde de oyleyldi iki üç kere yaptılar sert çıkınca karismayi bıraktılar misafirlikte felan biri sorunca diyor ki eşim o yemez karışmayın
Kalori hesabı yapoyomusun onun etkisi oluyor cokmu kalorili beslendin acaba moralini bozma geçen hafta dikkat etmemişsin zaten telafi edersinBen 2 hafta boyunca gram kilo vermemişim Aslında geçen hafta düzeni bozdum ama yine de bu kadarını beklemiyodum
İdeal kilona yaklaşmışsan verme oranı düşebiliyorGeçen hafta 63.0
Bu hafta 62.6
Fark 400 gr
Ben böyle devam edersem 2 sene için de hedef kiloma ulasirim
Tebrikler canım daha ne olsunGünaydın Bilemedim iyimi kötümü geçen sefer 87.300 dü
Eki Görüntüle 2925158
Tebrikler canımGeçen hafta 59
Bu hafta 58.6
Giden -400 bunada şükür haftaya inşallah 57 li rakamlara düşcem önce kendime sonra size söz veriyorumEki Görüntüle 2925270
Demekki sis değilsin sis olsan kaç çıkardın acepMerhaba bugün tartıldım pazartesi başlamıştım, 16-8 ile devam ediyorum. Ay halime 1 gün var ve şişkinliğim de var.. 76 kg ile başlamıştım. Eki Görüntüle 2925366
kaç haftada canım verdinSelam hanımlar koronadan böyle -3 kilo ile dönüş yaptım Allah sağlıklı kilo vermek nasip etsin
Harikasın canım. Hastayken de mi diyet yaptınSelam hanımlar koronadan böyle -3 kilo ile dönüş yaptım Allah sağlıklı kilo vermek nasip etsin