• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 09.30 1 yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık lor
Ara 12.00 2 kepçe mercimek yemeği 1 köfte
Aksam.20.00 1.5 kepçe mercimek yemeği pirinç pilav i yoğurt turşu
Grip gbyim boğazım açıyor hafiften c vitamini almak icin sürekli meyve yiyorum.bol su içiyorum insallah daha da ağırlaşmaz durumum.
25 dk.leslie yaptim koşmalı.

Ben bugün gün boyu disaridaydim kahvaltıda iki tane dere otlu poğaça
Akşam yemeği pilav üstü döner ve pide vardı meze salata
Pilavı çocuklara yedirdim ben bir iki parça pideyle yedim
Ara öğün yapamadım

Dünkü menüm
Sabah 12 de klasik kahvaltı
Ara öğün yok
Aksam 19 00 da bulgur pilavı birkase kadar yanina salata ve yoğurt
30 dk leslie 2 litre su toplam 15 bin adım sporla birlikte

Hayirli günler kizlar. H.sonu temizlik ütü çamaşirlar geçse de bugün kendime vakit ayırdım 25 dk leslie 14 tabata ve üzerine 7 dk plank egzersizleri yaptim.
Hepimiz değerlendirelim boş animizi sımsıkı olsun vucutlarimiz sarkmasin💪💪😎

Sabah 10.00 2 dilim.ekmek, kavurmalı yumurta hindi fume domates salatalık 1 tatlikasigi bal peynir
13.00 yarim.elma ve armut 1 parça kelek
17.30 2 kepçe sebze çorbası, 4 adet zeytin
18.30 1 adet firinda levrek bol salata ve 2 uzun dilim.kavun
25 dk.leslie 14 dk tabata ve plank hareketleri.

16 saat açlıktan sonra kahvaltım😊

Eklentiler

• 20211004_111105.jpg
    20211004_111105.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 29
Oh afiyet sifa olsun 20/4 yapıyorum ama bugün 16 ya döndüm ac hissediyorum hastaneye falan gittim yoruldum ondanmi bilmiyorum zorlamayım dedim cnm simit istiyo :😁
Sıkılmadan yapmak en önemlisi. Haftasonu hastalık vs. Pek dikkat edesim gelmedi. Normalde 16/8 ideal benim icin ama emziriyorum sütü etkilemesin .geçmiş olsun insallah önmli bisey yoktur.

Sıkılmadan yapmak en önemlisi. Haftasonu hastalık vs. Pek dikkat edesim gelmedi. Normalde 16/8 ideal benim icin ama emziriyorum sütü etkilemesin .geçmiş olsun insallah önmli bisey yoktur.
Sagol cnm oğlum bir süredir gözlerim kararıyor diyordu cuma günüde okulda fenalasmis doktoryolu göründü yarın nöroloji görecek bakalım birazda onun stresi elim kolum tutmuyor söz konusu çocuk olunca hersey bitiyo nerelisin gevrek diye egeliler der genrlde

Sagol cnm oğlum bir süredir gözlerim kararıyor diyordu cuma günüde okulda fenalasmis doktoryolu göründü yarın nöroloji görecek bakalım birazda onun stresi elim kolum tutmuyor söz konusu çocuk olunca hersey bitiyo nerelisin gevrek diye egeliler der genrlde
Geçmiş olsun canim Allah şifa versin.ister istemez Stres oldu yavrular su süreçte .ablanın oglu da prtaokula başladı korona oldular kalbi sıkışmış cok şükür bisey çıkmadı. Izmirdeyim canim..benimde canim h.sonu istedi ama h.ici kaçamak yapınca yemedim😊

Geçmiş olsun canim Allah şifa versin.ister istemez Stres oldu yavrular su süreçte .ablanın oglu da prtaokula başladı korona oldular kalbi sıkışmış cok şükür bisey çıkmadı. Izmirdeyim canim..benimde canim h.sonu istedi ama h.ici kaçamak yapınca yemedim😊
Bende doğma büyüme İzmir bucaliyim köküm Çorum Ankaradayım 17 yıldır evlilik şeysinden 😁corona iyice coştu çocuklar dikkatte etmiyorlar yediklerine ictiklerine ergenlikde cabasi lise 2 benim oğlan kızım orta son bide 4 yaşında bir kızım var cümlesiyle korusun rabbim

Bende doğma büyüme İzmir bucaliyim köküm Çorum Ankaradayım 17 yıldır evlilik şeysinden 😁corona iyice coştu çocuklar dikkatte etmiyorlar yediklerine ictiklerine ergenlikde cabasi lise 2 benim oğlan kızım orta son bide 4 yaşında bir kızım var cümlesiyle korusun rabbim
Masallah kaç yıllık evlisin Canim? Amin Allah hayirli evlat eylesin bizleri de onları da🙏2 ergenle zordur . Benimki erken ergen 😁6 yaşında kizim oglum 7 aylık. Cocuk faslını kapattık.😁😁

Masallah kaç yıllık evlisin Canim? Amin Allah hayirli evlat eylesin bizleri de onları da🙏2 ergenle zordur . Benimki erken ergen 😁6 yaşında kizim oglum 7 aylık. Cocuk faslını kapattık.😁😁
Yaş 33 cnm 17 yıllık evliyim o ergenlik erken geliyo nezaman gittiği hiç belli değil ben hiç ergen olmamışım gibi geliyo :))

Back