- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.841
Oh beeee Allah'ım nasıl gerginim saat 12 den beri resim yüklemeye çalışıyorum bütün günümü mahvetti ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oluyor öyle hamur işimi kaçırdın yoksa saatlerimi :)Off almışım gene ağzıma karşı vueasim geliyo
10 gün falan oldu canımkaç haftada canım verdin
Yok canım diyet değil tamamen hastalıktan istahsizliktan verdim tat koku hala yok hıc yemek istemiyorumHarikasın canım. Hastayken de mi diyet yaptın
Yükledin ama başka bloga cnmOh beeee Allah'ım nasıl gerginim saat 12 den beri resim yüklemeye çalışıyorum bütün günümü mahvetti ya
Uzun zamandır bu kilodayim inşallah hedefe ulaşırım ne diyelimİdeal kilona yaklaşmışsan verme oranı düşebiliyor
Vucut kendini korumaya almış olabilir sıkma kendiniUzun zamandır bu kilodayim inşallah hedefe ulaşırım ne diyelim
Kendimi tam vermem lazım diyet ve spora olacak inşallahVucut kendini korumaya almış olabilir sıkma kendini
Olmamis mi yaYükledin ama başka bloga cnm
Henüz oluşmadı ikra meyra yokHanımlar yeni liste oluşmadı demi
İşaretli yere tıkla sürükle diyo baş galeridesin sec yollaKahvaltida patates kızartması peynir
Öğlen biraz çerez bir parca ay çöreği
Akşam yemeği et haşlama bir tabak
4 belki 5 kaşık kadar bulgur pilavı
Saatlere riayet etmedim hamuriside ivirzivirda girlaydioluyor öyle hamur işimi kaçırdın yoksa saatlerimi :)
Canım fotoğrafi sürükle diyor ortaya basıyorum bişey çıkmıyor nereye basıyorsun sana zahmetİşaretli yere tıkla sürükle diyo baş galeridesin sec yolla
Canım fotoğrafi sürükle diyor ortaya basıyorum bişey çıkmıyor nereye basıyorsun sana zahmet