- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.801
Yarın bol eksiler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bazen olabiliyo ikimizinki aynı ana denk gelmiş ama sen yediklerine dikkat etmeye devam ettin benseAyyy keşke reglim canım aslında düzensiz oldu bu ay anlayamadım olup olmadığını kesinti oldu sürekli
Yaparsın arada böyle olabilir ben inanıyorum .Geçen hafta 63.0
Bu hafta 62.6
Fark 400 gr
Ben böyle devam edersem 2 sene için de hedef kiloma ulasirim
Tebrikler canım. Her hafta böyle gitmez. Sen yeter ki pes etme.Geçen hafta 63.0
Bu hafta 62.6
Fark 400 gr
Ben böyle devam edersem 2 sene için de hedef kiloma ulasirim
InsallahhhhYaparsın arada böyle olabilir ben inanıyorum .
Azmin ve istikrarın elinden ne kurtulmuş biz aldık biz veririz
Umarım gitmez çünkü insan hemen olmuyor diye yemeye basliyorTebrikler canım. Her hafta böyle gitmez. Sen yeter ki pes etme.
Ah bir destek olsalar daha kolay kilo verecezDün akşam eşim künefe getirdi beraber gömdük bana künefe getirdim diyo offff dedim çıktım duvarin dibine künefe posetiyle bakisiyoz .
Hadi ye ödül dedi bişey olmaz ayda yılda bir beraber yicez dedi ne zamandır yemiyosun dedi aklıma girdi 400 kalori gün içinde bir mandalina bir elma yemiştim
Bugün tartilacaz bakalım benim terazi yanlış galiba psikolojim bozuldu .
Aynı durum bizde de var. Eşim haftada 4 gün eve şerbetli tatlıyla gelir. Keşke ben de onun gibi yiyip yiyip kilo almasamAh bir destek olsalar daha kolay kilo verecez
Benimkilerde akşam bizimle masaya oturup yemiyorsun diye baskı yapiyorlar
Bızde de oyleyldi iki üç kere yaptılar sert çıkınca karismayi bıraktılar misafirlikte felan biri sorunca diyor ki eşim o yemez karışmayınAh bir destek olsalar daha kolay kilo verecez
Benimkilerde akşam bizimle masaya oturup yemiyorsun diye baskı yapiyorlar
Eşimde aynı geçen kocaman bir pasta almış gelmiş geçen hafta tutturdu baklava diye vazgecirdimAynı durum bizde de var. Eşim haftada 4 gün eve şerbetli tatlıyla gelir. Keşke ben de onun gibi yiyip yiyip kilo almasam
700 gram oynamış az mi ya o 700 gram artı da olabilirdi stres yapmayın gidecek o kilolarKızlar günaydın. 1 haftada 1 kg bile verememişim ben 58.8 baişangıç-58.10
Eki Görüntüle 2925127