- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.661
2-3 kupa yeşil çaySelam kızlar bir günde en fazla kaç kupa yeşil çay içebiliriz
MerhabaMerhabalar ben yeni katılıyorum. Kürtaj oldum hemen arkasından covid oldum derken baya kilo aldım. Duygusal açlıkla da kendimi yemeğe verip 65.900 olmuşum. bir haftadır if ye başladım ama. Kahvaltı yapmıyorum omad denen şeyi yapiyorum 24 saat açlık. Biraz midem küçüldü. P.tesiden itibaren 8 16 ya döneceğim inşallah. Spora da gidiyorum. Bakalım ne kadar gidecek. ayrıca dukan birasi içiyorum. Yeşil çay soda limon çubuk tarçın.
HosbuldumMe
Merhabahoş geldiniz aramıza cuma günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun
Kabak detoksun da meyve yiyebiliyormuydun? Yeniyorsa.ananas ve 1 caybardagi kefir de koymanı öneririm cok etkili.oluyor.Yarın kabak detoksu yapacagim kızlar.
Eşim 3 gün şehir dışında. Bende hiç olmazsa 2 gününü detoksla geçirmek istiyorum.
Bakalım nasıl bir sonuç olacak.
Evet meyve var.Kabak detoksun da meyve yiyebiliyormuydun? Yeniyorsa.ananas ve 1 caybardagi kefir de koymanı öneririm cok etkili.oluyor.
H.ici telafi edersin. Açlık süreni uzat istersenGünaydın arkadaşlar haftasonu misafirliğe gittik o yüzden biraz fazla kaçırdımmenü paylaşımıda yapmadım
Günaydın yok hiç kaçamak yapmadım ben eşim hamurisi istedi yaptım yediler yemedim tatlı istedi eceline susadın galiba dedim sustuGünaydın pazar kacamagi yaptınız mı
Canım öyle yapmayı düşünüyorum zatenH.ici telafi edersin. Açlık süreni uzat istersen
Ben de hiç günaha girmedim.Günaydın yok hiç kaçamak yapmadım ben eşim hamurisi istedi yaptım yediler yemedim tatlı istedi eceline susadın galiba dedim sustu
Pazar günü aile günü cnm şart değilGünaydın arkadaşlar haftasonu misafirliğe gittik o yüzden biraz fazla kaçırdımmenü paylaşımıda yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?