• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 tereyağlı yumurta, yeşil zeytin, köy peyniri, 3 ceviz, domates salatalık havuç, 1 mandalina
Ara: 1 kase sütlü lifalif müsli
Akşam (17:50) 1 tabak taze fasülye, 1 kase yoğurt
İçecek: 3 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor; 1 saat eliptik

Oturup ağlamak istiyorum canım sikkknken yemek yiyorum ben pasta yedim Allah'ım ya mahvoldu mu sizce diyet miyet pişmanım 😢
Aralıklı orucun en guzel yani bu yeme pencerende yiyebilirsin. Sonuçta kocaman bir pasta yemedin.
Ben senin gb sıkı diyet yapıp sonra bir can sikkinligi, üzüntü stres anında bozup diyet modundan çıkıyordum. Artık oyle düşünmüyorum yediysem aksam.ogunu azaltirim ya da açlık süremi uzatabilirim. Spor yapamam belki çocuklardan o da başka bir fırsat
Kendini kilo vermeye cok şartlandırma sağlıklı beslenmeye odakla daha iyi hissedeceksin 😉

Sabah 10.30 yumurta 1 hindi fume domates salatalık.peynir 1 dilim.ekmek
13.00 ara 1 sade kahve
15.00 1 bardak süt
18.00 aksam yemeği 6 adet ızgara kofte salata ve 1 parça ekmek küçük.
Plank ve kalça egzersizi yaptim. 9 bin adım atmisim😉

Yok yok onunla alakası yok ben sinirlenince yerim iki haftadır böyle besleniyorum bı sıkıntı yaşamadim
Sürekli bu tarz beslenemeyeceginin farkındasın degil mi? Illaki kaçamak olacak. Bu beslenmen süreklilik arz etmiyor canim. Yaşım 34 hep al ver yaptim insallah if ile kalıcı beslenmek istiyorum😍😍

Sürekli bu tarz beslenemeyeceginin farkındasın degil mi? Illaki kaçamak olacak. Bu beslenmen süreklilik arz etmiyor canim. Yaşım 34 hep al ver yaptim insallah if ile kalıcı beslenmek istiyorum😍😍
Biliyorum arzu ettiğim kiloyacgarinca sağlıklı düzenli beslenecegim sadece o kaçamağa canımi çok sıkmıştım güzel yorumlarınız için teşekkürler 🌸🙏🏻

Selamlar.58.8 gördüm tartıda ya 😔2 gündür akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum soda, kahve,çay dışında.Sabah 12:00 kahvaltı - akşam en geç 19:00 da yemeyi bırakıyorum Faydasını görmüştüm İf diyetinin geçen sene. Şimdi birde reformer pilates e başladım ilk dersim Cuma günüydü. Her yerim sızlıyor. Hedef 54 bakalım. Bol eksili günlerimiz olsun.Sevgiler

Selamlar.58.8 gördüm tartıda ya 😔2 gündür akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum soda, kahve,çay dışında.Sabah 12:00 kahvaltı - akşam en geç 19:00 da yemeyi bırakıyorum Faydasını görmüştüm İf diyetinin geçen sene. Şimdi birde reformer pilates e başladım ilk dersim Cuma günüydü. Her yerim sızlıyor. Hedef 54 bakalım. Bol eksili günlerimiz olsun.Sevgiler
Süper o ağrılara hocalar en sevdiğim kas ağrısı diyorlar 😀 ben 3 gün çektim geçti şükür bol eksilere

4df30b55f8254d348cfa948509d08787.jpg

Ben de reformer pilatese gidiyorum canım. Bol eksilerimiz olsun

Kızlar ben alt karın üst karın bacak egzersizleri yapıyorum sabah ve akşam hiç aksatmiyorum spor bitince yüz üstü yatıp beş on dakika dinleniyorum karnımda sanki bebek var gibi hareketleniyor resmen kalp atıyor gibi benim yağlar dansmi ediyo acep 😀

Merhabalar ben yeni katılıyorum. Kürtaj oldum hemen arkasından covid oldum derken baya kilo aldım. Duygusal açlıkla da kendimi yemeğe verip 65.900 olmuşum. bir haftadır if ye başladım ama. Kahvaltı yapmıyorum omad denen şeyi yapiyorum 24 saat açlık. Biraz midem küçüldü. P.tesiden itibaren 8 16 ya döneceğim inşallah. Spora da gidiyorum. Bakalım ne kadar gidecek. ayrıca dukan birasi içiyorum. Yeşil çay soda limon çubuk tarçın.

Back