- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.641
Rica ederim diyetisyenler bile diyor bunu hemen umutsuzluğa kapilmaTesekkur ediyorum vallahi buna ihtiyacım vardı bir teselliye..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim diyetisyenler bile diyor bunu hemen umutsuzluğa kapilmaTesekkur ediyorum vallahi buna ihtiyacım vardı bir teselliye..
Biliyor musun neden pasta yedin? Çünkü öğünlerde çok az yiyorsun. Vücut da kıtlığa girince saldırıyorOturup ağlamak istiyorum canım sikkknken yemek yiyorum ben pasta yedim Allah'ım ya mahvoldu mu sizce diyet miyet pişmanım
Yok yok onunla alakası yok ben sinirlenince yerim iki haftadır böyle besleniyorum bı sıkıntı yaşamadimBiliyor musun neden pasta yedin? Çünkü öğünlerde çok az yiyorsun. Vücut da kıtlığa girince saldırıyor
Aralıklı orucun en guzel yani bu yeme pencerende yiyebilirsin. Sonuçta kocaman bir pasta yemedin.Oturup ağlamak istiyorum canım sikkknken yemek yiyorum ben pasta yedim Allah'ım ya mahvoldu mu sizce diyet miyet pişmanım
Sürekli bu tarz beslenemeyeceginin farkındasın degil mi? Illaki kaçamak olacak. Bu beslenmen süreklilik arz etmiyor canim. Yaşım 34 hep al ver yaptim insallah if ile kalıcı beslenmek istiyorumYok yok onunla alakası yok ben sinirlenince yerim iki haftadır böyle besleniyorum bı sıkıntı yaşamadim
Biliyorum arzu ettiğim kiloyacgarinca sağlıklı düzenli beslenecegim sadece o kaçamağa canımi çok sıkmıştım güzel yorumlarınız için teşekkürlerSürekli bu tarz beslenemeyeceginin farkındasın degil mi? Illaki kaçamak olacak. Bu beslenmen süreklilik arz etmiyor canim. Yaşım 34 hep al ver yaptim insallah if ile kalıcı beslenmek istiyorum
Süper o ağrılara hocalar en sevdiğim kas ağrısı diyorlar ben 3 gün çektim geçti şükür bol eksilereSelamlar.58.8 gördüm tartıda ya 2 gündür akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum soda, kahve,çay dışında.Sabah 12:00 kahvaltı - akşam en geç 19:00 da yemeyi bırakıyorum Faydasını görmüştüm İf diyetinin geçen sene. Şimdi birde reformer pilates e başladım ilk dersim Cuma günüydü. Her yerim sızlıyor. Hedef 54 bakalım. Bol eksili günlerimiz olsun.Sevgiler
Bu ceviz badem tarçın zencefil limon sirke yeşil çay hiç yiyip içemiyorum midem bulanıyor yiyip içince reflum aziyo bunlarda diyetlerde hep var detokslarda
Ben de reformer pilatese gidiyorum canım. Bol eksilerimiz olsunSelamlar.58.8 gördüm tartıda ya 2 gündür akşam 19:00 dan sonra bişey yemiyorum soda, kahve,çay dışında.Sabah 12:00 kahvaltı - akşam en geç 19:00 da yemeyi bırakıyorum Faydasını görmüştüm İf diyetinin geçen sene. Şimdi birde reformer pilates e başladım ilk dersim Cuma günüydü. Her yerim sızlıyor. Hedef 54 bakalım. Bol eksili günlerimiz olsun.Sevgiler
Ne kadar süredir gidiyorsun vücudun değişmeye başladı mı?Ben de reformer pilatese gidiyorum canım. Bol eksilerimiz olsun
8 seans gittim. Öncesinde de 1 ay mat pilates ve fitness a gitmiştim. Ama reformer daha etkili. Ben kolay sanıyordum ama gerçekten zorluyor.Ne kadar süredir gidiyorsun vücudun değişmeye başladı mı?
2 fincan diye biliyorum ama emin degilimSelam kızlar bir günde en fazla kaç kupa yeşil çay içebiliriz