- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.681
Kahvenin içine yarım çay kaşığı koyuluyor yağ yakımını hızlandırıyor muşHindistan Cevizi yağı kullanmanın diyete faydası nedir faydasını gören oldu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvenin içine yarım çay kaşığı koyuluyor yağ yakımını hızlandırıyor muşHindistan Cevizi yağı kullanmanın diyete faydası nedir faydasını gören oldu mu ?
Pilates dersin nasıl geçti canım? Benim de 12 de pilates dersim vardı. 1 hafta ara verince çok zorlandım. Bu hafta her gün gideceğimSelamm kızlar. Sabah 11:30 1 bardak ayran 12:00 de pilates dersim vardı. Eve geldim 14:00 menüm
Eki Görüntüle 2922980
Saat 15:30 Türk kahvesi içeğim.
Akşam saat 18:00 da köfte 5-6 tane, salata, 5-6 kaşık makarna sonrası çay,belki bi tane meyve
Bol eksili haftalar hepimize
Cuma gününden biraz kas ağrım vardı. Eğitmende eziyet etmeyelim diye çok zorlamadı. Hele karın egzersizi 9 tane yapabildim nefesim kesildiDaha çok bacak ve kol-omuz çalıştık. Vücudumu kontrol edemiyorum ben ya. İnşallah ilerleyen derslerde iyi olur.Nefes kontrol u de tam değil bakalım. Hafta da 3 ders benimki.Pilates dersin nasıl geçti canım? Benim de 12 de pilates dersim vardı. 1 hafta ara verince çok zorlandım. Bu hafta her gün gideceğim
Beslenme saatinde serbest canım oruçta yasak hormonlar tedavi ediyor troit vs varsa metobolizma hızlanırHindistan Cevizi yağı kullanmanın diyete faydası nedir faydasını gören oldu mu ?
Harikasın bol eksilerSelam kızlar ben omad a devam ediyorum. Sabah kayısı çayı içtim. Dukan çayı yaptım. 1 de zumba vardı 1 saat 500 civarı kalori yaktım. Akşam canım çok istediği için dürüm yiyeceğim 5 6 gibi. Gecen p.tesi 65.900 çıkmıştım bugün 63.800 çıktım. Çok mutluyum
Teşekkür ediyorumHarikasın bol eksiler
Teşekkür ediyorum yeni alınan kiloydu ve yemiyorum pek sanirim o yüzden hızlı gitti. Devami gelsin inşallahMelikeben canı gönülden tebrik ediyorum
Omadda nelere dikkat edilmeli ben sade su ve kayısı çayı içtim wc sorunu olmasın diye çünkü tek öğün yapılıyor sizdende bilgi alabilirmiyimTeşekkür ediyorum yeni alınan kiloydu ve yemiyorum pek sanirim o yüzden hızlı gitti. Devami gelsin inşallah
Tek öğün yiyorum onda da protein de alıyorum karbonhidratta. Internetten bakiyorum kalori miktarlarına 500 700 arası onu gecmemeye çalışıyorum. Meyve yiyorum bi tane. Meyve yemezsen ceviz ve kuru incir. Akşam 5 6 gibi tam belli olmuyor. Kahve Çay serbest. Bol su. Bu kadar benim yaptığım. Daha fazla kalori alınması gerektiğini söyleyenler var ama ben idare ediyorum dediğim gibi. 3 gün sonra alışıyorsunuz. Ben 8 16 ya geceyim dedim. amaaan sonra 2 domates için değmez diyip devam ediyorum. Haftada min. 3 gün uygulamayı düşünüyorum. Kalanlar 8 16Omadda nelere dikkat edilmeli ben sade su ve kayısı çayı içtim wc sorunu olmasın diye çünkü tek öğün yapılıyor sizdende bilgi alabilirmiyim
Bende Makarna yedim ama birazcık fazla olduYa ben 2 dilim ekmek yiyince bile pişman oluyorum.Napıcam şimdi11:30 2 tane peynirli yumurta
1 kase yoğurt
16: ton balıklı makarna makarnası çok azdı
Bundan sonrası artık su çay
Makarnanın senin motivasyonunu bozmasına izin verme fırsatım varsa telafi olarak yürüyebilirsin ya da ip atlayıp rahatlatabilitsin kendini. Ya da erken oruca başlaBende Makarna yedim ama birazcık fazla olduYa ben 2 dilim ekmek yiyince bile pişman oluyorum.Napıcam şimdi
Canım arada vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var ben çok nadir yiyiyorum ekmek ve makarna bugün aslında ton balıklı salata yiyicektim salata malzemem bitmişti ben de makarna yedimBende Makarna yedim ama birazcık fazla olduYa ben 2 dilim ekmek yiyince bile pişman oluyorum.Napıcam şimdi
Alışırsın canım. Benim de 9. seanstı ama zorlanmaya devam ediyorum. Bazı hareketleri de yapamadım bugün. Biz de seanslar kişiye bağlı. Bazıları haftada 1 geliyor bazıları aralıklı, bazıları her gün. Ben de haftada 3 gün gidiyordum. Bu hafta da 3 gün gidecektim ancak hoca gelecek hafta olmayacağı için bu hafta bitirelim dedi. Bu hafta bitirmiş olacağımCuma gününden biraz kas ağrım vardı. Eğitmende eziyet etmeyelim diye çok zorlamadı. Hele karın egzersizi 9 tane yapabildim nefesim kesildiDaha çok bacak ve kol-omuz çalıştık. Vücudumu kontrol edemiyorum ben ya. İnşallah ilerleyen derslerde iyi olur.Nefes kontrol u de tam değil bakalım. Hafta da 3 ders benimki.